Λοιπόν, αφού έτσι κι αλλιώς περιμένω στο γραφείο έκανα στα γρήγορα μια σύντομη έρευνα.
Ο Απόλλων Καλαμαριάς έπεσε τελευταίος με 22 βαθμούς, ενώ του είχαν αφαιρεθεί 4 βαθμοί (3 από Ολυμπιακό κι ένας ακόμη). Για να σωθεί ήθελε 31 βαθμούς.
Το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε στη 19η από τις 30 αγωνιστικές και ενώ ο Απ. Καλαμαριάς είχε 14 βαθμούς και ήταν (από μνήμης το λέω) τελευταίος στη βαθμολογία!
Τα επόμενα αποτελέσματα του:
Εργοτέλης-Απ.Καλαμαριάς 2-2 (σύμφωνα με το contra δεν υπήρχαν παράπονα για διαιτησία)
Απ.Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ 0-2 (η πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ εκείνη τη χρονιά, με Απόλλωνα να χάνει πέναλτυ)
Αστέρας Τρ.- Απ. Καλαμαριάς 1-1 (ο Αστέρας τελείωσε με 10 παίκτες)
Απ. Καλαμαριάς-Βέροια 1-0
Ατρόμητος-Καλαμαριά 3-0 (το contra δε λέει τίποτα για διαιτησία)
Λεβαδειακός-Απ. Καλαμαριάς 2-0 (αβάντα σε Λεβαδειακό που την έχει όλα αυτά τα χρόνια)
Απ. Καλαμαριάς - ΑΕΚ 0-1 (αν είχε αβάντα η ΑΕΚ και κλάπηκαν βαθμοί από Απόλλωνα δεν έχει νόημα η κουβέντα)
ΑΕΛ-Απόλλων 2-1 (μηδέν παράπονα σύμφωνα με contra, ο Απόλλων μείωσε με πέναλτυ)
Απ.Kαλαμαριάς-Ξάνθη 1-0
Ηρακλής - Απόλλων 5-2 (πανέμορφο ματς, οριστικός αποκλεισμός για Απόλλωνα ανεξάρτητα από CAS)
Απ.Καλαμαριάς-Παναθηναϊκός 1-3 (…)
Κοινώς, ακόμη κι αν είχε πάρει τους 3 πόντους του ματς με το Λεβαδειακό, δε θα σωζόταν…
πάει και η ΑΕΚ… Προσωπικά μου αρέσει πολύ το νοκ άουτ που έβαλαν στο Κύπελλο. Μακαρι να το κρατήσουν και του χρόνου.
Τις πρώτες του χρονιές δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό -λίγοι αγώνες-πολύ χαμηλά νούμερα-. Τη τελευταία του χρονιά εκεί, λόγω έλλειψης αντίστοιχων παικτών στην θέση του πήρε χρόνο και έκανε αξιοπρεπή νούμερο (μην φανταστείς τίποτα τρομερό).
Και οι δύο το έπαιξαν υπεράνω ελπίζοντας στην Καλαμαριά. Όταν κατάλαβαν τι παίζει δεν είχαν πλέον δικαίωμα ένστασης.
@ Karvou
βαριέμαι να ψάχνω αλλά δεν έχεις δίκιο. Ούτε τελευταία ήταν η Καλαμαριά (από μνήμης κι εγώ) ούτε το τι (δεν) λέει το κόντρα μου αρκεί σαν πειστήριο. Για παράδειγμα αυτό που λες για τον Αστέρα προέκυψε από τραυματισμό. Τι εντύπωση θες να δημιουργήσεις;
Ευχαριστούμε πολύ για τη γενναιωδορία σας…
Kρίμα πάντως…θα ήθελα πολύ ένα ματσάκι ολυμπιακός - παο και να έχετε τον Πάρντο, τον Παπαδόπουλο και όλα τα αξιόλογα “δευτερά” σας μέσα, γαμώ τα “ντέρμπι” θα ήταν…μάλλον αυτό είδε στον ύπνο του και ο Κόκκαλης το βράδυ της Τρίτης και σου λέει ποια ένσταση τώρα…
Επίσης προς κάρβου, όλες αυτές οι αναφορές με τα βιντεάκια του παρελθόντος τι είναι? 'Εχουμε μόλις τέλος Οκτωβρίου και αρχίσατε να κοιτάτε πίσω? Επίσης, η δήλωση (του Μαρέσκα νομίζω) ότι “η καλύτερη ομάδα θα φανεί στο ντέρμπι στο καραισκάκη (…αλήθεια γιατί όχι στο οακα?)” που αποσκοπεί? Ο βήχας και ο πανικός μάλλον δεν κρύβονται…
Με δυο τεσσάρες κι έναν κερδισμένο τελικό στο κύπελλο τα τελευταία δέκα χρόνια μάλλον εμείς δεν θα έχουμε τη δυνατότητα. Κατά τ’ άλλα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις σε 2 ματς φέτος και να πάρεις την μεγάλη κούπα.
Ευτυχώς που τη γλυτώσαμε τότε, με τον Μήτρογλου και τον vτιογκο μπροστά άνετα μας τι ρίχνατε τη 4αρα φέτος. Μόνο άμα χάσετε στα ντέρμπι μην βγέιτε και πείτε μετά ότι μας κάνατε δώρο το πρωτάθλημα…ένα “δώρο” αρκεί…
+1
Kαι όχι μόνο οι σημερινοί που ψάχνουν να την πουλήσουν σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες της διασποράς, αλλά και οι προηγούμενοι που έβαλαν τους παίχτες να πέφτουν στο χόρτο κλπ.
Προσωπικά έχω προλάβει την ΑΕΚ μεγάλη ομάδα. Και με τον Μαύρο όταν ήμουν μικρός και με την ομάδα του Μπάγεβιτς πριν 15 χρόνια.
¨οποιος ΑΕΚτζής θέλει να εθελοτυφλεί δικαίωμα του. Την ομάδα αυτή την έχουν μικρύνει οι ίδιοι οι παράγοντες της.
+1000 και για τα δύο σχόλια. Για το 2ο θυμίζω πως από την πρώτη στιγμή έγραψα πως ότι και να αποφάσιζε ο Κόκκαλης θα του τα έχωναν οι γνωστοί “αντικειμενικοί”
Γιατί αυτό μπορούσε. Αν ο Ντέμης ξέρει ένα πράγμα να κάνει καλά, αυτό είναι να κατευθύνει πρωτοδέλιδα και αρθρογραφία.
Ειδικά τώρα που αποκλείστηκε και η Λάρισα :roll:, ο δρόμος είναι ανοιχτός.
Πραγματικα ακομα και οι ιδιοι οι βαζελοι δεν το πιστευουν πως μπορουν να μας νικησουν και ειδικα μεσα στο Καραισκακη… Καλομελετα και ερχεται, κοντοζυγωνει η ωρα…