@ mandrake
Έχεις δίκιο, ο Αστέρας λόγω τραυματισμού έμεινε με 10, δε το πρόσεξα σωστά στη βιασύνη μου. Επίσης, έχεις δίκιο στο πως δεν ήταν τελευταίος ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Ήταν προτελευταίος με τον Εργοτέλη τελευταίο.
Δεν το βλέπω να χει θέαμα και εμπνεύσεις. 0-0 ή 1-0 το πολύ σε ένα κλασσικό ντέρμπι (ακα βαρεμάρα και νυσταλέο ποδόσφαιρο, φάουλ και γιόμες). Καλή μας διασκέδαση.
Εχω ενα προαισθημα οτι δεν θα μπει μονο ενα γκολ στο ντερμπι… Και πιστευω οτι ο Ολυμπιακος θα νικησει.
Μη του δίνεις σημασία, προαίσθημα είναι θα φύγει…:lol:
ελπιζω ο τενκατε να μας διαψευσει με αυτες τις περιεργες εμπνεσεις που εχει κατα καιρους:)
Ναι και να κατεβάσει σχήμα με τρούπια άμυνα ώστε να βάλουμε 3-4 γκολ. Καλό μου ακούγεται, μην πω πολύ καλό.
Δεν το νομιζω, δεν εχει ελπιδες φετος ο βαζελος να γλυτωσει παλι…
Απωλειών συνέχεια στον Ολυμπιακό, με τελευταίο «θύμα» τον Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το πρόγραμμα της Παρασκευής (30/10) με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Βάσει της πρώτης εκτίμησης του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών έχει υποστεί κάκωση, ωστόσο ασφαλέστερα συμπεράσματα θα εξαχθούν τη Δευτέρα, όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ζαϊρί δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ζίκο για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (τον αντικατέστησε με τον Κατσικογιάννη), στο γήπεδο του Περιστερίου (19:00 NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports) ενώ το ίδιο ισχύει για τον Έντσο Μαρέσκα. Πέρα όμως από αυτούς, θα απουσιάσουν οι «τιμωρημένοι» Ντουντού (συμπλήρωσε κάρτες) και Αβ. Παπαδόπουλος (αποβλήθηκε στο ματς με τον Πανσερραϊκό) και οι τραυματίες: Τοροσίδης, Ντιόγο, Λεονάρντο, Ντάρμπισαϊρ.
Η 19μελής αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Φετφατζίδης.
Γεματο απουσιολογιο.7 παιχτες μειον.
Δεν νομιζω να γινει καμμια στραβη αυριο, πιστευω θα το παρουμε το παιχνιδι. Καλα απο απουσιες και γενικα γκαντεμια ειμαστε παντα πρωτοι…
πρωτη νικη της χρονιας εναντιον του βαζελου μεσα στο Μετς.
Αντε μπας και παρει μπροστα αυτη η ομαδα, εχασε πολυτιμο εδαφος.
Καλό αποτέλεσμα στο βόλεϊ χθες ε? χεχεχεχε… και πέρσι, νωθροί ήμασταν και στο τέλος τα πήραμε όλα…8)
Στο μπασκετάκι έπεσε πρόστιμο λέει απο τους Αγγελό :roll:
παει ο νταρμπι, ενα μηνα ακομα εξω. παμε με την νεων να παιξουμε πλεον…
οι αεκτζηδες τον γκαντεμιασανε για οσα εκανε στον τελικο του κυπελου…
ε αμαν πια με τον ματ
ολο αρχιζει προπονησεις και ολο ενα μηνα εξω
Καλα ρε αυτον Ματ δεν τον εξετασανε πριν του κανουν συμβολαιο ?
Ειμαστε σοβαροι ?
Όποιον ξαναδώ να μιλάει για την ομάδα του στον πρώτο ενικό, σε στυλ “έχω πάρει 7 σερί πρωταθλήματα, εσύ τι έχεις κάνει”, θα του σπαμμάρω το προφίλ με εικόνες του γκοντσμακ. Είναι τραγικά ηλίθιο αυτό το πράμα.
Εχεις πανω απο 1???
Θελω και γω
εξω και ο λεντεσμα…
-8 παιχτες…εκτος εδρας…και κανει και κρυο!
μας βλεπω με ασσο αποψε!
το φετινό με τους τραυματισμούς δεν έχει προηγούμενο
ΤΙΙΙΙ???
κουλουρακια στο ημιχρονο!?!?!?
ΝΤΟΥ και ΞΥΛΟ!:lol: