Ολυμπιακός

ο γιοβάνοβιτς είναι παιχτούρα. ΠΡΕΠΕΙ να τον πάρει

χαλαρα απο τις πιο περιεργες νυχτες της ομαδας στην ευρωπη.
Σκορ εντελως πλασματικο αλλα καθ’ολα εγκυρο!
Πηγαμε στημενοι ετσι ωστε να χτυπησουμε στις κοντρες οσο οι αλλοι υποτιθεται οτι θα μας ζοριζαν…και τελικα το παιχνιδι το καναμε εμεις και αυτη μας σκοτωσαν στην κοντρα τους.
Το πρωτο γκολ ητσν τρελλη μουφα με λαθος απο τον πιο εμπειρο αμυντικο που ειχαμε τα τελευταια χρονια.:-s Κριμα που δεν μπορεσε να ρεφαρει με τη φαση της προβολης.
Ο οσκαρ ειναι για τη δευτερη ομαδα,Ντουντου δεν μου αρεσε καθως δεν ειχε ουσια και θα μπορουσε και ευκολα να αποβληθει ετσι μαλακισμενα οπως επεφτε,Γκαλιτσιος προσπαθησε αλλα ειναι για δευτερη ομαδα και αυτος,Μπραβο…μεταγγραφη της χρονιας,Ζεβλα καλος και με ουσια, ο Αβρααμ μπορουσε λιγο καλυτερα στις επιστροφες του,ο Καγγουρας ηταν καρα-μονος του μπροστα αλλα το παλεψε και μου αρεσε.

Πληρωσαμε σιγουρα την ελλειψη δευτερου επιθετικου, καθως με τοση πιεση,τρεξιμο και αλλαγη πασων, μπορουσαμε σιγουρα κατι παραπανω αν οχι πολλα!
[-X

Θα δειξει η συνεχεια που προδιαγραφεται (για ΑΛΛΗ μια φορα) συγκλονιστικη,αγωνιωδης και ολα οσα εχουμε μαθει να περιμενουμε απο την ομαδα!

Εν συντομία τι είδα εγώ.

Ο Ολυμπιακός δε θα μπορούσε να σκοράρει ακόμα και αν έπιαζε μέχρι σήμερα. Ίσως μόνο από στημένο ή από λάθος της, ούτως ή άλλως, κακής άμυνας των Βέλγων. Ήταν φανερό ότι δεν είχε παίκτες που να μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις.

Στο 1ο ημίχρονο η κατοχή ήταν του Ολυμπιακού μεν, αλλά η μπάλα παιζοταν στο δικό του μισό του γηπέδου. Ο Μήτρογλου ήταν απελπιστικά μόνος και όταν κλείνεσαι τόσο πολύ, φλερτάρεις με το να φας γκολ από κάποιο λάθος πάνω στην πίεση. Το ότι αυτό το έκανε ο Μέλπμεργκ είναι έκπληξη, ο Παπαδόπουλος ή κάποιο μπακ θα μου φαινόταν πιο λογικό.

Ο Όσκαρ έτρεξε πολύ και προσπάθησε να βοηθήσει την ανάπτυξη, αλλά άφηνε πολλά κενά πίσω του και θα μπορούσαν να γίνουν αρκετές ευκαιρίες από την πλευρά του. Το δε κέντρο (αγαπητέ Κάρβου) μπορεί να είχε την κατοχή, αλλά άφηνε και όλες τις μπαλιές να περνάνε. Αμυντικά δεν υπήρχε κάποιος στο κέντρο που να κόβει και να κλέβει μπαλιές. Ίσως λίγο ο Μέλπμεργκ στο 2ο όταν ανέβηκε πιο ψηλά.

Προσωπικά θα έβλεπα καλύτερο τον Όσκαρ πίσω από τον Μήτρογλου, για να δίνει καμίά βοήθεια στον δεύτερο που κράταγε την μπάλα όσο μπορούσε αλλά δεν είχε που να την σπάσει. Και φυσικά έτσι αχρειστεύτηκε καθώς είναι επιθετικός που παίζει κυρίως με πλάτη στην εστία.

Τέλος το κόλπο με τους τρεις αμυντικούς δεν είδα που τελικά βοήθησε. Μάλλον στέρησε στην ανάπτυξη.

Αν το είχε κάνει ο Τεν Κάτε… :stuck_out_tongue:

edit: Στο πρώτο τέταρτο το παιχνίδι ήταν χειρότερο και από τα φορουμικά 5χ5. Θυμάμαι σκηνικά να πηγαίνει η μπάλα από τη μία άμυνα στην άλλη με συνεχή βολέ από τους αμυντικούς, τα όποία δεν είχαν καν την έννοια της γιόμας. Ήταν απλώς για να φύγει η μπάλα.

Είναι άλλο το “έχω τον έλεγχο του κέντρου” κι άλλο το “δεν αφήνω τη μπάλα να φτάσει στην άμυνα μου”. Η μπάλα μπορεί να φτάσει με άπειρους τρόπους στην αντίπαλη άμυνα και ως εκ θαύματος πολλοί από αυτούς δε χρειάζονται το κέντρο.

Αν ήταν όποιος έχει το κέντρο να μην αφήνει και τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι παιδιά, τότε ο σκοπός του παιχνιδιού θα είχε γίνει αποκλειστικά ο έλεγχος του κέντρου. Η μπάλα δεν πήγαινε στην επίθεση από το παιχνίδι που έκαναν οι χαφ τους, αλλά με μακρινές μπαλιές και για αυτό η Σταντάρ μόνο για 10-15 λεπτά έπαιξε στρωτή μπάλα. Και για αυτό οι μόνοι διακριθέντες της ήταν ο σέντερ φορ της, ο δεύτερος επιθετικός της και ο άλλος που έκανε το δοκάρι και σε όλο το 2ο ημίχρονο έφευγε από τα αριστερά ως εξτρέμ.

Το κέντρο π.χ. ήλεγχε κάποτε και ο ΠΑΟ κόντρα στην Ουντινέζε (που έφαγε 3 ο ΠΑΟ). Αλλά τις 5 φορές που η Ουντινέζε κατάφερε να περάσει με μακρινή μπαλιά τη μπάλα πίσω από το κέντρο του ΠΑΟ, ο Ιακίντα έβαλε 3 γκολ…

Εγώ δεν είπα ότι η Στανταρ έλεγχε το κέντρο. Αλλά στο δικό μου μυαλό έλεγχος του κέντρου σημαίνει ότι δεν αφήνω και τις μπαλιές να παιρνάνε. Και όντως μερικές φορές η μπάλα μπορεί να περάσει και με άλλο τρόπο αλλά δεν ήταν αυτή η περίτπωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εγώ είδα τους Βέλγους να κυκλοφορούν την μπάλα στο κέντρο όσο μπορούσαν οι ίδιοι και όχι όσο τους άφηνε ο Ολυμπιακός. Νομίζω καταλαβαίνεις τη διαφορά. Φυσικά όταν κλείστηκαν πίσω και έδωσαν χώρο έπαιξαν με μακρινές μπαλιές για την αντεπίθεση.

Στο ότι το υλικό της Σταντάρ δεν είναι επιπέδου “16 του Champions League” (γιατί αυτό κατάλαβα πως λες), τότε θα συμφωνήσω κι εγώ. Δυστυχώς ούτε εμείς έχουμε υλικό για τους 16 και αν γίνει το “θαύμα” και προκριθούμε καλό θα είναι ο Σώκρατες να τα σκάσει τα λεφτά και να μη δούμε εξώφυλλα πως οι μεταγραφές Γενάρη μας θα είναι οι τραυματίες που επέστρεψαν και ο Φετφατζίδης.

Χθες μέχρι και ο Μπόρχα χρήσιμος θα ήταν. Πρόεδρε φέρε Λούα Λούα και Ίβανσιτς και άσε τους άγνωστους Βραζιλιάνους Β εθνικής που οι μανατζαραίοι τους θέλουν προμήθεια. Λόγω Ζίκο ακουγονται ονόματα όπως Αντριάνο και Μανσίνι και στις εφημερίδες καταλήγουν κάτι Μπραντάηδες και αρκουδέηδες!

και ο Αμποάγκουε μη σου πω…

Ο Ιβανσιτς έχει όρο να μην υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Ο Γιοβάνοβιτς πέρα από καλός παίκτης είναι περίπτωση που πουλάει γιατί είναι παίκτης που απέρριψε τον ΠΑΟ και άρχισε τα οπαδιλίκια πριν ακόμα έρθει. Αυτά τα γουστάρει ο πρόεδρας. Αλλά αυτός νομίζεί ότι θα του προτείνετε τα εξωπραγματικά λεφτά που του προτείναμε εμείς.

ο Ολυμπιακός θα περάσει λόγω του ότι αλληλοεξουδετερόνονται Στανταρ και Αλκμααρ με Χ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Δεν είναι καλύτερος, αλλά ούτε χειρότερος.

Χτες ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος ως ομάδα στο γήπεδο, αλλά ευκαιρίες η Στανταρ έκανε. Πάντως όταν είδα πως αντιμετώπισαν τα αντικειμενικά ΜΜΕ την ήττα του Ολυμπιακού γέλασα.

Το ότι θα έπρεπε να είχε πλήρες ρόστερ και να πάει και να κερδίσει 0-2 εκεί γιατί μόνο έτσι ανεβαίνεις επίπεδο στην ευρώπη δε μας λέει τίποτα. Ποιό παιχνίδι ρε, εδώ παίζει να κλείσουμε μεταγραφή για του χρόνου…

Τον Γιοβάνοβιτς πρέπει να πάρει ή αντίστοιχα καλό παίκτη. Και όχι για τους 16 (αν προκριθούμε) ούτε για το Γιουρόπα (αν πάμε 3οι), αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά για το πρωτάθλημα. Η ομάδα παίζει στο (σωματικό και ψυχολογικό) όριό της εδώ και πολύ καιρό. Βλέπω να αντέχουν μέχρι και το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και μετά να σκάνε εντελώς.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού χτες επουδενί δεν ήταν το σύστημα. Ήταν η πλήρης αδυναμία για μια σωστή τελική προσπάθεια. Μόνο στις ευκαιρίες του Μαρέσκα και του Μέλμπεργκ βγήκαν σωστές σέντρες. Τι να τον κάνω τον Μπράβο και τον Γκαλίτσιο να μου τρέχουν πάνω κάτω όταν ούτε μια σέντρα δεν καταλήγει σε επιθετικό? Τι να κάνω τον έλεγχο του κέντρου όταν δεν βγαίνει ούτε μια σωστή κάθετη μπαλιά? Και τι να κάνω το καλό ματς του Όσκαρ και του Φετφατζίδη όταν ουσιαστικά παίζουν ένα safe παίχνιδι και δεν μπουκάρουν στην περιοχή? Δεν κατηγορώ τους παίκτες, προς θεού, αυτά μπορούν αυτά παίζουν (με εξαίρεση τον Ντουντού φυσικά).

Επίσης πόσο ειρωνεία είναι ρε πούστη μου να τραυματίζονται (ξανά) οι 2 ποιοτικότεροι παίκτες της ομάδας? Πάμε λοιπόν πάλι χωρίς Γκαλέτι και Μαρέσκα.

Του Γκαλίτσιου οι σέντρες ήταν τραγικές γιατί δε σηκώνονταν ούτε από το έδαφος και σχεδόν πάντα υπήρχαν αρκετοί παίκτες μας μέσα στην περιοχή. Και του Μπράβο δεν έφτασαν ποτέ σε παίκτη μας, αλλά ρε συ όταν σέντραρε ο Μπράβο, στην περιοχή ήταν μόνο ο Μήτρογλου με 4 αμυντικούς. Μόνο ο Γεωργάτος είχε ελπίδες να βρει με σέντρα το κεφάλι του σέντερ φορ. Ο Μπράβο, ειδικά με όλο το τρέξιμο που έριξε και τα σπριντ (ήταν απίστευτο πως το αριστερό μπακ, σε ένα ματς που είχε μπροστά του αριστερό χαφ, έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα της ομάδας) ήταν αδύνατο να κάνει τη τέλεια σέντρα.

Ντούντου συνεχίζει να είναι ένα μαύρο χάλι. Μέχρι να κουνήσει το ένα πόδι έχει βρωμίσει το άλλο. Και μετά ο Κετσπάγια επιμένει πως έκανε σωστή προετοιμασία.

Αλλά καλά έκανε ο Ζίκο και δε τον έβγαλε αλλαγή. Ο Ντούντου μάζευε όλο το ξύλο των κατσαπλιάδων της Λιέγης. Καλύτερα να τραυματιζόταν αυτός παρά κανένας Μήτρογλου :stuck_out_tongue:

@ Outshine
Kαμιά καταστροφή δεν έγινε χθες και λογικό το να μην κράζουν οι “αντικειμενικές” εφημερίδες. Απλά ο Ολυμπιακός απέτυχε στο να προκριθεί στους 16 από τη 4η αγωνιστική. Σιγά τα ωα. Πιο σημαντικό ήταν το πως τραυματίστηκαν Μαρέσκα και Γκαλέτι παρά το ότι χάσαμε χθες 2-0.

Ο Μήτρογλου πάντως φέτος είναι απίστευτα βελτιωμένος ε. Μέχρι και ντρίμπλα σε κλειστό χώρο ανάμεσα σε 3 παίχτες έκανε! (!)

Και ντάξει, έλεος με τον Γκαλίτσιο και τους φιλότιμους ακραίους μπακ. Τόσο δύσκολο είναι να ξέρουν μπάλα αλλά και να προσπαθούν και στην άμυνα; Γιατί είναι τόσο δυσεύρετοι τέλος πάντων;

Δεν είναι τόσο απλό. Έχετε να παίξετε έναν τελικό με Άλκμααρ τώρα και μάλιστα εκτός έδρας. Και αν θυμάμαι καλά, το παιχνίδι είναι λίγο πριν ή λίγο μετά το ντέρμπυ; Βέβαια έχετε και την ισοπαλία υπέρ σας αλλά προσωπικά δεν με έχετε πείσει.

Αν η Λιέγη δεν κάνει το θαύμα και νικήσει μέσα στο Λονδίνο τότε μας αρκεί και νίκη κόντρα στην “αδιάφορη” Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη. Σίγουρα όχι εύκολο ματς, αλλά αν δεν καταφέρεις να πάρεις εκτός έδρας πόντο αλλά και χάνεις στην έδρα σου, τότε δεν έχει νόημα να συζητάς τίποτα.

Επίσης πολύ πιθανό είναι και το σενάριο Αλκμαάρ και Λιέγη να έρθουν Χ στο μεταξύ τους ματς και να προκριθούμε με τους 6 πόντους που έχουμε τώρα. Αν η Λιέγη νικήσει μέσα στο Λονδίνο την Άρσεναλ, τότε μπράβο της!

Έτσι όπως του έχουν κάτσει του Ολυμπιακού τα άλλα παιχνίδια του ομίλου και τέσσερα γκολ να φάει από την Άλκμααρ (που μεταξύ μας κάπου τόσα βλέπω να τρώει) θα νικήσει με μισό μηδέν τα πιτσιρίκια της Άρσεναλ (που δεν τα υποτιμάω αλλά ο Ολυμπιακός θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο και εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει) και θα περάσει. Το να κάνει η Σταντάρ την έκπληξη στο Λονδίνο δεν παίζει με τίποτα την στιγμή που η Άρσεναλ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την πρώτη θέση. Μαθηματικά ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει προκριθεί ακόμα αλλά εγώ πιστεύω πως ουσιαστικά προκρίθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

:lol::lol::lol:

‘‘στανταρ ασος - οσφπ 2-0’’ μπαχαχαχαχα

Θεουληδες. :bow:

Και μετα μ’αρεσει που βγαινουν και φωναζουν οι φιλαθλοι του ΠΑΟ οτι η Πρασινη ειναι η πιο
σοβαρη εφημεριδα που εχουν… :lol::lol::lol::lol:

Παμε για προκριση με 6 ποντους:lol:

Αν ο Ολυμπιακος χασει τα 2 επομενα παιχνιδια (πιθανο), η Αρσεναλ κερδισει την Στανταρ (πιθανο) και φερουν Χ Αλκμααρ με Στανταρ (πιθανο), τοτε θα εχουμε

Αρσεναλ 16
Ολυμπιακος 6
Αλκμααρ 6
Στανταρ 5

Και η προκριση κρινεται στα γκολ στα ματς Αλκμααρ - Ολυμπιακου

αυτος ο γιοβανοβιτς μονο που δεν εχει βρει σπιτι στον πειραια πλεον.εκανε και δηλωσεις φορωντας την φανελα του ολυμπιακου αποτι διαβασα

Kαλα μεγαλη ποδοσφαιρικη αναλυση η πρασινη… Νταξει χαβαλε ειχε τουλαχιστον το στανταρ ασος:lol::stuck_out_tongue:

Κοιτα να φαει 4 ο ολυμπιακος απο την αλκμααρ ειναι τελειως απιθανο… Μαλλον για νικη του το κοβω!

Δεν γίνεται, εκτός αν χάσουμε με 2-1, 3-2 κτλ.

Εμείς έχουμε 3-5, η Άλκμααρ 3-7.

Χάνουμε με 1-0, πάμε 3-6, Άλκμααρ 4-7.
Χάνουμε από Άρσεναλ άρα πάμε στο -4 τουλάχιστον στα γκολ ενώ με το Χ η Άλκμααρ μένει στο -3. :wink: