εγώ διαφωνώ με τη λογική αυτή. αν έπαιζα εγώ θα είχα την απαίτηση η ομάδα μου μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο CL να πηγαίνει και να καθαρίζει ομάδες σαν τη Στανταρ που είδα χθες.
μερικές τέτοιες νίκες που θα μαζευτούν σιγά σιγά είναι που θα σε ανεβάσουν επίπεδο στην Ευρώπη.
δεν συζητώ πως αντίστοιχα σήμερα πρέπει να μπουν οι δικοί μας και να φάνε σίδερα…αν φτάσαμε σε επίπεδο να παίρνουμε παίκτες σαν το Σισέ και τον Γκαλέτι για να κοντράρουμε ομάδες σαν τη Στανταρ και ακόμη περισσότερο τη Στουρμ, φταίει η νοοτροπία καλοπέρασης που τους περνάμε.
Τι πάει να πει “τόσα χρόνια παρουσίας”? Άμα οι παίκτες δεν είναι ικανοί, προκοπή δεν γίνεται. Χωρίς να θέλω να πω ότι η Σταντάρ είναι κάτι παραπάνω από μια αξιοπρεπής ομάδα, οι Μποκανί, Γιοβάνοβιτς, Ντε Καμάργκο ακόμα και ο Καρσελά, θα έπαιζαν ανετότατα στον φετινό Ολυμπιακό που έχει Γκαλέτι, Μαρέσκα και μετά το χάος.
Χτες η ομαδα, ειδικα στο 2ο ημιχρονο το παλεψε το ματς και ειχε τον απολυτο ελεγχο του παιχνιδιου… Αλλα αμα εχεις τοσες απουσιες και δεν εχεις και τις σωστες εναλλακτικες λυσεις, ειναι αναμενομενο να μην μπορεις να παρεις αποτελεσμα. Αν δεν ειχε τραυματιστει ο Γκαλετι πιστευω οτι στο σημειο που πιεζαμε στο 2ο ημιχρονο θα το ειχαμε βαλει τουλαχιστον 1 γκολ και με προσοχη πισω θα παιρναμε το χ. Χρειαζεται ενισχυση η ομαδα και ο Γιοβανοβιτς ειναι ιδανικος για αριστερα…Επιβάλλεται να αποκτηθει, οπως και ενας σεντερ φορ. Κριμα να τον χασουμε, ειναι ψημενος και ετοιμος για Πειραια… Ο Ντουντου ειναι σκετη απελπισια, θελει ξεκουραση το Σαββατο και να παιξει ο Λεντεσμα η ο Γιαννακης.
Νταξει δεν χρειαζεται στεναχωριες.
Ο ολυμπιακος θα περασει γιατι οι παικτες του εχουν παθος.
Α ναι και ο ολυμπιακος εχει την καρδια του πρωταθλητη και αυτο επηρεαζει σε ολους τους αγωνες ακομα και στο τσου λου.
Ρε συ αστους να λενε οτι θελουνε.
Οταν μια ομαδα η οποια πληρωνει τα λαθη(τα μεγαλα λαθη)του καλοκαιριου και κερδιζει τα ματς το παθος ειναι απο τους σημαντικους παραγοντες…
Αλλα βεβαια οταν καποιοι ειναι συνηθισμενοι χαμενοι δεν ξερουν τι παει να πει καρδια πρωταθλητη…
[QUOTE=paranoid_gr;741351]Ρε συ αστους να λενε οτι θελουνε.
Οταν μια ομαδα η οποια πληρωνει τα λαθη(τα μεγαλα λαθη)του καλοκαιριου και κερδιζει τα ματς το παθος ειναι απο τους σημαντικους παραγοντες…
Αλλα βεβαια οταν καποιοι ειναι συνηθισμενοι χαμενοι δεν ξερουν τι παει να πει καρδια πρωταθλητη…[/QUOTE]