Ας κάνουμε το σταυρό μας για αρχή και μετά βλέπουμε. Με άφησε και εκτός αποστολης ο αλήτης ο Ζήκος. Θα μπορούσα να δώκω μια λύση…
οι βαζελιστικες εφημεριδες ειναι απιστευτα τραγικες για αλλη μια φορα.κοιταξτε τα εξωφυλλα τους.βγαινουν και απο πανω!
http://www.sport-fm.gr/newspapers/latest/prasini
Δεν ντρέπονται οι πουθενάδες να πανηγυρίζουν το διπλό στην ανάπηρη Στουρμ ως ευρωπαϊκή επιτυχία…
Σαν να βγάιναμε εμείς να πανηγυρίζαμε σαν παλαβοί τα διπλά σε Αρτμέντια και Σέριφ…
Και φυσικά τρέμουν το γεμάτο Καραϊσκάκη, ψάχνουν από τώρα δικαιολογία…
αυτο ακριβως!μιλανε απο τωρα για αισχη που θελουν να γινουν,δημιουργωντας απο τωρα κλιμα φανατισμου και ζητανε τιμωρια εδρας για καποιους οπαδους που κανανε για πεντε λεπτα μαλακιες στο γηπεδο του ατρομητου.
Οριστικά έξω και ο Όσκαρ.
Πάμε γερά ρε πιτσιρικαρία!
Κετσπάγια: «Εγώ δεν είμαι παραμυθάς»!
ουτε προπονητης ησουν μαλλον.
Θα μας βγει η ψυχη σημερα το βλεπω !
Μα γιατι,δωστε μια δευτερη ευκαιρια στον τιμουρ,κριμα ειναι…:p:lol:
ας ξανακανουν λογο για διαιτητες…
χαζομάρα Ζίκο σήμερα. Αφού σου τραυματίζεται ο Λεντέσμα, βάλε μέσα το Στολτίδη να τελειώσει το ματς αναίμακτα.
Κατά τα άλλα, κάναμε και 2η ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. Και στις 2 μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ. Ακόμα και με πιτσιρικάδες παραμένουμε μια από τις 2 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Στο ντέρμπι (κι όταν επιστρέψουν και οι υπόλοιποι) θα δούμε και ποια είναι η καλύτερη.
Κάποτε θα γινόταν κιαυτό#-o:!:
Τά’θελε ο κ…ος μας:!:
Τα παιδιά προσπάθησαν αλλά πληρώνουμε την κάκιστη προετοιμασία, και την κάκιστη οργάνωση-εκτέλεση στις μεταγραφές[-X:!:
Ο Σάββας καλά ξεκίνησε και μόνο γιαυτό μπράβο στον μάγκα τον μεταλά:!:
Ο Μήτρογλου δεν είναι μπροστά από τον τερματοφύλακα;
γαμωτο στενοχωρηθηκα.
εκει που πηγαινε να με παρει ο υπνος, σκαει το γκολακι και εσκασα χαμογελακι!!!
και απο τα δοκαρια επισης…
μπραβο στη διαιτησια, αλλοι 2 χαμενοι βαθμοι
Ας το δώσουν στον βάζελο να τελειώνουμε.
Θέλει να μου απαντήσει κανείς σοβαρά; Είδα μία φορά το ριπλέι και δεν το είδα στην κανονική ροή αλλά μου φαίνεται ότι ο Μήτρογλου είναι μπροστά από τον τερματοφύλακα και δεν είμαι καν σίγουρος ότι τον καλύπτει και ο παίκτης που είναι πίσω του.
Δεν ήταν οφσάιντ, αλλά το να λέτε ότι φταίει η διαιτησια είναι σαν να κρύβεστε πίσω από το δακτυλό σας, 1 ευκαιρία κάνατε (το γκολ) σε όλο τον αγώνα…παίξατε με τη φωτιά…
Παιδιά ας μην θυμίζουμε Παναθηναικούς και Αεκτζήδες με την κλάψα για διαιτησία…δεν πάει σε μας[-X:!:
ενταξει, το goal επρεπε να μετρησει, αλλα δεν ηταν και η πιο ευκολη φαση, ποσο μαλλον αν ο διαιτητης ειναι Ελλην αμπαλος.
αρχισατε οι γαυροι ‘‘δωστε το στο βαζελο’’…
θα το παρουμε με την αξια σας.
ασχετα με τα σουτ…
ειχαμε και ενα δοκαρακι.