αν ήταν πρώτη φορά δεν θα μίλαγε κανείς
Εχει παραγινει το κακο…:lol:
ειδατε κανενα να διαμαρτυρεται στο γηπεδο μετα τη φαση?
βαλτε τωρα την ιδια περιπτωση σε ακυρωση γκολ βαζελου…και καπακια μια ισοφαριση στο 92…
ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΥΣ [SPOILER]
[/SPOILER]
:lol3::drunk:
Ας μην ξαναπουνε για διαιτησια, γιατι γινονται γραφικοι, ειδαμε ολοι τι εγινε και μεσα στο Καραισκακι. Και μπορει να ηταν ενα ‘‘ανθρωπινο’’ λαθος του εποπτη, αλλα μας στοιχισε 2 βαθμους, οταν εμεις παιρνουμε ενα σφυριγμα σε καποιο ματς που προηγουμαστε ηδη με 2,3-0, δεν εχει την ιδια σημασια…
Ημασταν που ημασταν μιση ομαδα σπαταλησαμε και 1-2 φασεις στο ετσι,μας ακυρωθηκε
και γκολ,ε ξυπνησαν οι Ηρακλειδεις και το φαγαμε στο τελος.
Αυτα παθαινεις αν δεν καθαριζεις ενα ματς νωριτερα.
Ο Φετφατζιδης καλος-χρυσος αλλα πολυ ατολμος…
Ρε γελοιε κοψε τις μαλακιες, εκτος αν εισαι ουγκαλο-χουλιγκανος οποτε τσαμπα χαλαω το σαλιο μου για τα σκατα που χεις στο κεφαλι σου, και αν θες να το κανουμε θυρα κατι εδω μεσα, να λεω εγω για πουσταραδες στην καρδια…
ουπς κατι δεν παει καλα…απο ποτε οι γαυροι εγιναν βαζελοι και τουμπαλιν???
ΤΡΟΥ
θελει ακομη…εμενα βασικα μου φαινεται πολυ πεσμενος ο Γιαννακης.
παντως το θεμα ειναι να μπορεις να κερδισεις τον ηρακλη και την καβαλα, ακομα και με καθαρα ακυρωθεντα γκολ
σωστος…αλλα με τι ομαδα ρε συ?
Ποσους τραυματισμους ακομη να σηκωσει το ροστερ?
μα αυτο ειναι το θεμα, να μεγαλωσει το ροστερ, γιατι χιουστον εχχουμε προβλημα
κοιτα γελιο το Γεναρη…
και μην απορησεις αν δεν παρεις τιποτε απ’οτι ακουγεται!
Ή καταληξει καμια δικη μας στο βαζελο.
Πάντως αν γίνει καμιά στραβή και το πάρουμε στο τέλος θα είναι το πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα με τόσες στραβές. Αλλά πολύ χλωμό.
εγω δεν εχω ξεγραψει τπτ ακομη.
τι θα κανει ο βαζελος?
θα μας περασει με 2.
το μεταξυ μας ειναι 3!
ναι ρε αν ειναι δυνατον να χασουμε το πρωταθλημα απο 2 βαθμους
και το πιο αρχιδατο πρωταθλημα αν το παρουμε ,θα ειναι γιατι κυριως εχουμε απιστευτα ελλειπες ροστερ
πραγματικα πιστευω και το χω ξαναπει πως πρωταθληματα στην ελλαδα τα παιρνεις με επιθεση οχι με 1-0
Πολυ σωστο αυτο, αλλα αν εχει μεινει λιγοτερο απο την μιση ομαδα, ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα και αν σου ακυρωσουν και γκολ δενει το γλυκο…
Συμφωνω.Το κακο ειναι ομως οτι αρχες Νοεμβρη αναγκαζομαστε να παιζουμε με 5-6
παιχτες οι οποιοι υπο κανονικες συνθηκες ή περισυ θα ηταν στην εξεδρα.
Αρνητικος και ο Ζικο σημερα κατ’εμε.
απλα δεν θελω καν να σκεφτομαι οτι παιζει να επιρρεασει και τη ψυχολογια των παικτων.
θα ειναι μαλακια γιατι ασχετα με τα αποτελεσματα η μπαλα στρωνει στην ομαδα.(εστω κατα διαστηματα)
ελα ρε επαγγελματιες παικτες ειναι
αν επιστρεψουν γκαλετι,τοροσιδης,ντιογκο,ζαιρι, νταρμπι ακομα και ο λεοναρντο σιγα που θα τους επηρρεασει την ψυχολογια
θελουμε παικτες λεμε, εχουμε τους πιο ποιοτικους, αλλα εχουμε πολλες ελλειψεις