Ολυμπιακός

ωχ εθιξα τον alessandro nesta, συγνωμη ρε

εσυ nightsky ευχαριστηθηκες με την ισοπαλια, οπως θα εκανε καθε κακος, ανηθικος ολυμπιακος σε αντιστοιχη περιπτωση η δεν θες να ευνοειται η ομαδα σου?
και σε παρακαλω μην απαντησεις ο ολυμπιακος ευνοειται απο αρχαιοτατων χρονων μπλα μπλα μπλα, ενα ναι η οχι μου κανει

@alucard

ναι αλλα δε το λεγανε μονο οι αεκτζηδες οτι ηταν ο ολυμπιακος η πιο ευνοημενη ομαδα αλλα και ολες οι ομαδες της Α εθνικης.μην θυμηθουμε και αξεχαστες δηλωσεις μητροπουλου “ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδισουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γ…”

@ haliseco

Αποδοθηκε δικαιοσυνη για το πεντακαθαρο ακυρωθεν γκολ του Ηρακλη στο παιχνιδι του καυτατζογλειου 2-3 χρονια πριν (δεν θυμαμαι).
Και εκεινο στο 80φευγα μπηκε και ο εποπτης το ακυρωσε, αλλοιωνοντας ετσι το αποτελεσμα εις βαρος του Ηρακλη και υπερ του Ολυμπιακου.
Θεια Δικη λοιπον. Μια σας και μια μας. :wink:

Μα δε το λεω μονο για τους αεκτζηδες. Και οι βαζελοι τοσο καιρο ειχανε να παρουν πρωταθλημα και οταν τελικα το πηραν, Ω ΘΑΥΜΑ, η διαιτησια ηταν μια χαρα. Δεν υπηρχαν κλαψομουνικοι τιτλοι στις εφημεριδες οπως συνηθιζουν κλπ κλπ…

Καταλαβαινεις γιατι σου λεω οτι οταν χανεις, ειναι πιο ευκολο να πιπιλισεις την καραμελα?
Οταν εχεις συνεχεια τον ιδιο νικητη, κλαψε κλαψε κλαψε για την διαιτησια, στο τελος τον βγαζεις ευνοημενο. Δε λεω οτι δεν εχει ευνοηθει ο ολυμπιακος κατα καιρους, αλλα μην ξεχναμε και τις φορες που εχει αδικηθει και εχουν ευνοηθει και οι αλλες ομαδες.

Ειναι πολλες ε ?

Ας ξεκινησουμε απο το φετινο…Εσυ τι λες???

@alucard

οπως λες καποιες ελαχιστες φορες ναι αδικηθηκε και ο ολυμπιακος.το γενικο ομως αισθημα πανελλαδικως ειναι οτι ολα αυτα τα χρονια ο ολυμπιακος εχει ευνοηθει.

η κουβεντα δε καταληγει καπου.ολο θα λεω οτι ευνοειται ο ολυμπιακος και θα απαντας οτι δεν ευνοειται οποτε δεν εχει νοημα.απλα λεω την αποψη μου και εσυ την δικη σου.το ρεζουμε ειναι οτι το Χ με τον ηρακλη δεν αλλαζει πλεον(οπως βεβαια και το οτι η αεκ εχει να παρει 15 χρονια πρωταθλημα δεν αλλαζει επισης)

@paranoid

γιατι δεν ξεκινας απο το 1ο πρωταθλημα με κατι παπουτσεληδες και δημητροπουλους και ποντικηδες και ολη την παραγκα

Οκ εσυ λες οτι δεν ειναι πολλες φορες, εγω λεω οτι ειναι αρκετες. Γνωμες.

Το γενικο αισθημα δεν ξερω ποιο ειναι, το δικο μου παντως ειναι οτι καθε χρονο χανετε (και παλι δε μιλαω μονο για τους αεκτζηδες) και θα συνεχισετε να χανετε, και δε σας φταιει η διαιτησια γι’αυτο.

Ολα αυτα φιλικα

Οχι φιλε μου, δεν σβηνονται 10 χρονια διαιτητικης αλητειας, ωστε να ‘‘ξεκινησουμε απο το φετινο’’ και να βγειτε και παραπονεμενοι κιολας.

Το θεμα ειναι οτι εχοντας συνηθισει τοσα χρονια να σας παιζει η διαιτησια 70-30 υπερ, το 50-50 ειναι πρωτογνωρο για εσας και σας φενεται οτι αδικειστε κιολας, απλα επειδη δεν παιρνετε τα σφυριγματα που παιρνατε τα προηγουμενα χρονια. :!:

Διοτι τοτε δεν εβλεπα μπαλλα!!!Αλλα ετρωγα φαριν λακτε!!!
Εγω μπορω να παω με σιγουρια για αυτα που παρακολουθησα!!!

Οσον για τα 15 χρονια που εχεις να παρεις πρωταθλημα,αναρωτηθηκες ποτε αν ειχες την ομαδα για να μπορεσεις να το διεκδηκησεις??

εννοειται φιλικα ολα αυτα:)

Ok ρε Night. Ta 10-15 χρονια τα κλεβαμε τα πρωταθληματα.
Για φετος (που δε μιλησες και το γυρισες στο παρελθον) και για τα επομενα χρονια (αν συνεχισουμε να τα παιρνουμε) ποια θα ειναι η δικαιολογια σου?

Γιατι εγω ουτε 50-50 ειδα εχτες, ουτε 70-30 υπερ του Ολυμπιακου. Ή η διαιτησια θα μας τρελανει δηλαδη, ή εσυ

Τα 70-30 εγω τα ακουω βερεσε!!!O καθενας ειναι τοσο στενο μυαλος που απο μικραμωρα στην κουνια ακουτε ο Ολυμπιακος περνει πετσινα πρωταθληματα και τις γνωστες καραμελες!!!
Επισης καθε χρονο ακουω τις γνωστες μαλακιες μετα απο καθε ματς στα μπλογκ της καθε φορα χαμενης ομαδας 90-10 επαιξε τον ολυμπιακο και λοιπα…Αλλα οταν ο αλλος απο την τελευταια φορα που εχει να δει χαρα στα σκελια τ εχει ξεχασει πως ειναι… λογικο ειναι να κλαψομουνιαζεται ολη μερα!!!Και ετσι το ριχνουμε στις πιπες και στις πιπιλες για να εκτονωθουμε!!!

αναλογα και εσυ απο μικρο μωρο(οπως ειπες μονος σου πριν) ακουγες οτι ο ολυμπιακος επαιρνε τα πρωταθληματα με την αξια του…

Εγω οτι και να ακουγα δεν με ενοιαζε…Απο τοτε που αρχισα να βλεπω μπαλλα και να καταλαβαινω ξερω οτι τα πρωταθληματα τα πηραμε με την αξια μας!!!

Αστο ρε original δεν βγαζεις ακρη με αυτους.

Ολη η Ελλαδα βλεπει το ιδιο πραγμα, αλλα αρνουνται να το δεχτουν και πανε να μας βγαλουν ολους τρελους.
Οπως το ανεκδοτο με τον οδηγο στο αντιθετο ρευμα.
Δεν θελουν να το παραδεχτουν, τι να κανουμε.:slight_smile:

Night*Sky, φιλικά πάντα, να σου θυμίσω ότι σε εκείνο το ματς Ηρακλής - Ολυμπιακός πρόπερσι που ακυρώθηκε το (κανονικότατο) γκολ του Γιάντση, υπήρχε περίπτωση πέναλτυ σε χέρι (του Κατσιαμπή νομίζω). Φυσικά το πρώτο χαρακτηρίστηκε ως διαιτητική αλητεία ενώ το δεύτερο ήταν “ανθρώπινο λάθος” και δύσκολα θα μπορούσε να το δει ο διαιτητής. Δυστυχώς όλοι έχουμε επιλεκτική μνήμη.

Anyway, ξαναλέω ότι το χτεσινό ματς ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στον Ολυμπιακό. Διότι από την απόλυση Κετσπάγια και μετά, η ομάδα πήγαινε από επιτυχία σε επιτυχία και δυστυχώς έχει παρατηρηθεί εδώ και πολλά χρόνια ότι σε τέτοιες περιπτώσεις οι παίκτες (αλλά και ο κόσμος) χαλαρώνουν επικίνδυνα. Οπότε καλύτερα μια σφαλιάρα (ή και δύο μαζί με Σταντάρ) πριν τα ματς με Άλκμααρ και βάζελο παρά να ερχόταν τότε. Το δε ακυρωμένο γκολ του Μήτρογλου και το “αίσθημα αδικίας” που επικρατεί θα πεισμώσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες και κυρίως τον κόσμο. Για να είμαι ειλικρινής δεν τα βλέπω καθόλου ήσυχα τα πράγματα στις 29/11.

Για τη διαιτησία η πάγια άποψη μου είναι, ότι ασχολούμαστε περισσότερο απ’ όσο πρέπει, κυρίως γιατί ο Έλληνας πάντα λατρεύει να νιώθει αδικημένος. Προφανώς και η διαιτησία ελέγχεται από ομάδες συμφερόντων, πολλοί έχουν βοηθηθεί από κατά καιρούς “παράγκες” (στις μικρότερες κατηγορίες να δείτε τι γίνεται) και φυσικά το ΠΟΚ έχει πάρει τη μερίδα του λέοντος αφού έχει και τους περισσότερους οπαδούς. Επιμένω πάντως ότι πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας κανείς δεν έχει πάρει στα όσα χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο.

1ον. το ματς το χασαμε απο δικια μας βλακεια και που ειχαμε τα μυαλα μας πανω απο τα κεφαλια μας και δεν μας φταει τοσο η διαιτησια. μου αρεσαν πολυ οι δηλωσεις του ζικου και μερα με τη μερα τον συμπαθω ολο και περισσοτερο, σαν ανθρωπο γιατι η δουλεια του θα αργησει να φανει.

2ον. η διαιτησια φετος σε πολλα παιχνιδια μας εχει γ****.δεν μιλαει για ακυρωθεντα γκολ οφσαηντ και τετοια, μιλαω για την γενικοτερη αντιμετωπιση.χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα το ματς με την τριπολη.

3ον.οι ελλειψεις του ροστερ ειναι τεραστιες και αυτο χθες φανηκε περισσοτερο απο ποτε. μονο θετικο οτι νεα ταλεντα παιρνουν ευκαιριες.ειδικα ο σοελιδης θα ειναι πολυ καλος στο μελλον.

4ον. ολες οι μεγαλες ομαδες, ολα τα χρονια ευνοουνται απο την διαιατησια εναντι των μικροτερων ομαδων. και ο παναθηναικος και η αεκ(περα απο τα τελευταια χρονια) και ο παοκ.

5ον.παλι εμεις θα παρουμε πρωταθλημα γιατι ετσι και παλι θα χτυπιεστε κατω και θα μιλατε για διαιτησιες και παραγκες

αυτο δεν ισχυει, ρωτα και τον Μπαν.

Δεν εχετε βαρεθει να μιλατε για διαιτησια? Συμφωνω με την αποψη του ChrisP, αυτο το αποτελεσμα θα συσπειρωσει την ομαδα, ειναι και η διακοπη και στις 29 θα ειμαστε αυτοι που πρεπει. Μετα δεν θα εχετε που να κρυφτειτε, χαιρεστε με το Χ του Ολυμπιακου, γιατι απο την ομαδες σας εχετε να δειτε χαρα εδω και παρα πολλα χρονια…