Ολυμπιακός

Ρε σταματηστε να μιλατε για την ολυμπιακαρα.
Ο ολυμπιακος ειναι ιδεα!
Και αμα συνεχισει να οργιαζει κατα του η διαιτησια,εμεις ο λαος του ολυμπιακου θα παρουμε την μοιρα της ομαδας στα χερια μας!

βρε αγορινα μου…παιζαμε με τον ηρακλη να ειναι μονο στην κοντρα…(ασχετα με τη παραταξη του Ζηκου)
ακυρωθηκε γκολ (καποιος εδω,αναρωτιοταν για τη θεση του τερματοφυλακα…[-X)
και 2-3 γκολακια ΜΠΟΡΕΙ…αλλα με ποια ομαδα και ποιους παιχτες να τα ριξεις?
εχετε παρει χαμπαρι ποσοι παιχτες λειπουν απο την ομαδα?
Το μονο ικανοποιητικο,ειναι οτι (αν πραγματι το γνωριζετε για τις ελλειψεις) αντιμετωπιζετε την ομαδα σαν Ολυμπιακο και αυτο με κανει και χαιρομαι.
δειχνει οτι μας φοβαστε!:stuck_out_tongue:

Όπως είπαι και ο Σώκρατες να μην μιλήσει κανείς από δω και πέρα, στον Ολυμπιακό, για διαιτησία:):!:

σημασια εχει αυτη τη στιγμη να γυρισουνε πισω μερικοι παιχτες για να εχουμε παραπανω λυσεις. με τα δευτερα παιζουμε τοσα ματς και εχουμε κερδισει τα απιστευτα δυσκολα ματς. με λιγα λογια ο βαθμος δυσκολιας για το ροστερ μας ειναι μεγαλυτερος και μεχρι τωρα τα χουμε παει αρκετα καλα. ενταξει γκρινια θα υπαρχει και ειναι λογικο οταν φερνεις 2ο χ μεσα στην εδρα σου, αλλα οκ δεν πειραζει. και ο βαζελος θα τις κανει τις τσουκες του αργα ή γρηγορα. δεν εχει δα και την υπερομαδα αλλωστε. μια χαρα βαθμους εχουμε μαζεψει αναλογικα με τα ματς που χουμε παιξει. συμφωνω με τον chrisp που λεει οτι θα πεισμωσει τους παιχτες αυτο, αλλα τους μικρους ειδικα ισως να τους αγχωσει κιολας. τελος παντων, αντε να γυρισουν ντιογκο, γκαλετι και ο τοροσιδης (που λειεπει παρα πολυ) να ξεκουραστουν λιγο ο ντουντου με το μαρεσκα. το γεναρη χρειαζομαστε προσθηκες, αλλα προσωπικα κραταω μικρο καλαθι. ολα εξαρτωνται απο το ματς με την αλκμααρ. εγω αυτα τα ματς ειναι που φοβαμαι αφου ως γνωστον ανασταινουμε νεκρους. αν δεν παρουμε θετικο αποτελεσμα, τιποτα δεν μου λεει οτι θα νικησουμε την αρσεναλ εδω μεσα. η αρσεναλ αυτη τη στιγμη παιζει την καλυτερη μπαλα στην ευρωπη και ακομα και τα δευτερα της παιζουν σαν να ειναι βασικοι. δεν φαινεται κανενα κενο δηλαδη.

οκ, θα σεβαστουμε τη δηλωση Σωκρατη, διοτι ως γνωστον εχει παραγινει το κακο.

Εγώ αναρωτιόμουνα μη μου κουνάς το κεφάλι! :-s Το είπα ότι είδα τη φάση μία φορά μόνο. Και αν δεν είχε το πόδι τεντωμένο όπως πηδάει ο τερματοφύλακας δε θα τον κάλυπτε τον Μήτρογλου. Όταν το ξαναείδα όντως δεν υπάρχει οφσάιντ…

όποιος δεν πήρε το μήνυμα με τα δύο ακυρωμένα στο Καραισκάκη μάλλον δεν έχει καταλάβει πως η υπόθεση πρωτάθλημα με τον ένα η με τον άλλο τρόπο έχει τελειώσει γιά φέτος. ετοιμαστείτε γιά μεγάλη βαζελοπαράσταση σε όλα τα επίπεδα στο μάτς που έρχεται μετά τη διακοπή…

Φέτος η χρονιά θυμίζει σε πολλά το 2004. Αλλά όπως κι αν έχει, αν ο Ολυμπιακός δεν έχει μείνει πολύ πίσω μέχρι τις μεταγραφές του Γενάρη, μας βλέπω πάλι να τη σηκώνουμε την κούπα κι ας επιμένει ο Σώκρατες να μην ασχολείται με το παρασκήνιο φέτος. Με τα 1000 προβλήματα που έχουμε θα μπορούσαμε να είχαμε μόνο νίκες στο πρώτο 1/3 του πρωταθλήματος (αρκούσε ο Κόκκαλης να φρόντιζε να κάνει κατανοητό, πως βλακείες μέσα στο Καραϊσκάκη δε θα γίνονται δεκτές).

Και που να παίξουμε με πλήρες ρόστερ…

Το γκολ σας κακώς ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μήτρογλου.

Έπρεπε να ακυρωθεί ως επιθετικό φάουλ του Ντουντου.

Ή και ως πέναλτι του Αβραάμ.

Ή επειδή είχε βρέξει την προηγούμενη μέρα.

οκ…:stuck_out_tongue:

[-X

Και να μην ξεχνάμε ότι ο Ντούντου είχε δοκάρι και είναι ντεφορμέ :stuck_out_tongue:
ΡεεεεεεεΕΕΕΕΕΕ τα γκολ του Μήτρογλου δεν ακυρώνονται . ΠΟΤΕ!!!Μας στερούν τους πανηγυρισμούς του. 8)

Παντως λενε οτι το γκολ του Μητρογλου προηλθε απο λανθασμενη υποδειξη κορνερ υπερ του Ολυμπιακου, ενω ηταν αουτ υπερ του Ηρακλη.

Οι Illuminati τα λένε αυτά και δεν τα πιστεύουμε!

Τερμα η κουβεντα για διαιτησια, αρκει η διοικηση να κανει ο,τι πρεπει, ωστε να μην ξανασυμβουν αυτα. Απο εδω και περα κοιταμε την συνεχεια. Αφηστε τους να χαρουν και να το διασκεδασουν οσο μπορουν, πλησιαζει η 29η.

Tι ακριβως να κανει δλδ?:-k Να ερθει ο κοκκαλης και να παει στον πιλαβιο για δευτερη φορα κ να πει σας παρακαλω θελουμε να μας παιζετε 50-50?

Με τιμάει που από κάτι Μπραντάους που ακούγονται εγώ προτιμώ να πάρουμε (πολύ φτηνότερα) τον Λούα Λούα και τον Τσέζαρεκ από τον Αστέρα;

σε τιμαει για τον 1ο…

για το γιοβανοβιτς ξεκινησαμε παντως απο οτι διαβαζα. λενε στη διοικηση δεν θελουν να τος πιασουν κοροιδα και να πληρωσουν τοσα λεφτα. αφου αν μεινει ελευθερος το καλοκαιρι ρε νουμερα σε μας θα ρθει? δεν θα παει σε κανα καλυτερο πρωταθλημα?

το μεγαλύτερο λάθος των τελευταίων ετών ήταν ο διωγμός του Λούα Λούα. επλίζω κάποιοι να κατάλαβαν το τραγικό τους λάθος