Ολυμπιακός

Eυχαριστώ όσους οπαδούς του Ολυμπιακού με έκαναν να γελάσω τόσο με τις αντιδράσεις τους για το γκολ που ακυρώθηκε. Πραγματικά πέρασα πολύ ωραία.

Υ.Γ: Λίγο ντροπή παιδιά. Λίγο σεβασμός στους εαυτούς σας πάνω απ’όλα.
Υ.Γ: Δεν τολμώ να διανοηθώ τί θα γινόταν αν ο Ολυμπιακός είχε το Σάββατο τη διαιτησία που είχαν την ίδια μέρα ο Άρης (3 πέναλτυ) και ο ΠΑΟΚ (2 πέναλτυ και 3 αποβολές)

φαντασου οι υπολοιποι ποσο ωραια περναμε οταν διαβαζουμε καθε βδομαδα παραπονα σου για τη διαιτησια :lol::stuck_out_tongue:

Eγώ δεν γελάω με κάποιον που διαμαρτύρεται απλά για τη διαιτησία. Γελάω με κάποιους που ενώ ευνοούνται για χρόνια σκανδαλωδώς και κατηγορούν όσους τους το επισημαίνουν στο τέλος αδικούνται μια φορά και ρίχνουν το κλάμα του αιώνα. Φυσικά συγκεκριμμένα εσύ ξέρω ότι δεν έχεις το μυαλό για να το καταλάβεις.

Φυσικα και δεν ειδες σε κανενα μου ποστ να μιλαω για διαιτησια.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ειμαι μαζι σου :wink:

Αποκαλείς τον τόλκι ηλίθιο δηλαδή?

Τον Λουα Λουα τον θελω τρελα πισω στο λιμανι και ο ιδιος ερχεται τρεχοντας… Ακομα δεν καταλαβα γιατι τον διωξαμε, πηγη κινδυνων για καθε αμυνα ηταν, ανω κατω τις εκανε… Τρελος και με τρομερη τεχνικη… Μακαρι να ερθει, αυτος θα ξερει και που ερχεται… Τον Τσεζαρεκ δεν τον θελω να σου πω την αληθεια, σιγα τον παικτη.

Ρε αλλοθρησκοι δεν εχετε βαρεθει την καραμελα του ευνοημενου Ολυμπιακου, ασχοληθειτε με τις ομαδες σας…

Πολλά γέλια οι ΠΑΟΚτζήδες… #-o
Ρε μήπως το γυρίσατε από την ρετσίνα στο prozac; :-k

26, κοινοτικός, σκοράρει κατά βούληση στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει εμπειρία από Ελλάδα, είναι τζάμπα.

Τον παίρνεις κι έχεις ένα βαρύ φορ που παίζει όταν έχεις ανάγκη και δεν πρόκειται ποτέ να γκρινιάξει αν μείνει στον πάγκο για να παίζουν οι Ντιόγο, Ντάρμπισαιρ και Μήτρογλου.

Αν δώσεις πολλά λεφτά για ξένο φορ, διάλεξε ποιον/ους από τους ταλαντουχους νεαρούς φορ σου θες να κάψεις γιατί πλέον δε θα υπάρχει θέση στο ρόστερ. Κι όλα αυτά, για να παίξει ο παίκτης στο 2ο μισό του πρωταθλήματος και 2 ματς Ευρώπης (που μετά το Γενάρη τα ευρωπαϊκά ματς είναι σε περίοδο που θα έχουν επιστρέψει -ε του πούστη!- τα τραυματισμένα σου φορ).

Οι 3 επιθετικοί είναι λίγοι για μια ολόκληρη σεζόν με Champions League και προκριματικά τον Αύγουστο. Τα 3 φορ όμως (με τους 2 ξεκούραστους) αρκούν για μισή σεζόν με 2 ευρωπαϊκά ματς και δίχως κύπελλο.

Για αυτό κι εγώ επιμένω πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει για φορ στο στυλ του Τσέζαρεκ (άντε Γκέκας το πολύ) κι όχι πειράματα στο στυλ Μπραντάο, Ντέιβιντ και Αντριάνο…

Πότε ο Αστέρας πούλησε παίκτη, για να το κάνει τον Γενάρη;:!:

«Μη φοβάστε εγώ είμαι εδώ. Βλέπω τι γίνεται και δε θʼ αφήσω έτσι την ομάδα. Αν είναι δυνατόν να ακυρώσει τέτοιο γκολ. Μας έκλεψαν τη νίκη» έλεγε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών

Σωκρατη εσυ σουπερ σταρ…:lol:#-o

Αντριανο θα ηθελα να σου πω την αληθεια, οπως και Γκεκα γουσταρω τρελα. Τους υπολοιπους τους θεωρω και εγω ρισκο…

εχετε παραδοση στο να παιρνετε αμφιλεγομενους παικτες εκει στον ολυμπιακο ε?:stuck_out_tongue:

ενας Αεκτζης θα σχολιαζε το φιλι…

Εγω θα σχολιαζα οτι θα μπει χειρουργειο το Δεκεμβρη.

για να δειξεις την ποδοσφαιρικη σου παιδεια ε?

Γρίπη των Χοίρων ο Τσίλντρες8O#-o:?:!:

Καρβου συμφωνω με οσα λες για Τσεζαρεκ.
Τον ξερουμε αρκετα χρονια τωρα και πιστευω οτι εχει αρκετα καλα στοιχεια.
Στην τελικη και να μην ειναι πετυχημενη η μεταγραφη δεν θα εχουμε χασει
και τα απειρα λεφτα…

Kαλος ο Τσεζαρεκ…Και δεν εχετε αδικο για αυτο που λετε οτι δεν θα παραπονεθει και αμα μεινει στον παγκο…το θεμα ειναι ποσα θα ζηταει ο Αστερας???
Για τον Αντριανο πιστευω οτι τα αποτελεσματα θα ειναι γνωστα!!Ειναι παικτης εγνωσμενης αξιας.Παικτης που στο προηγουμενο μουντιαλ αποτελουσε την αιχμη του δορατος για την εθνικη Βραζιλιας!!
Ο Ντειβιντ ειναι καλος παικτης αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα πιασει…Τωρα κατι μπρανταηδες καλυτερα αφηστε τους γτ Β Βραζιλιας μας ηρθε και ο Λεοναρντο…

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί μιας και έχω καιρό να μπω στο topic, αλλά στην ΠΑΕ θα γίνει μάλλον μέτοχος ο Γ. Σαλονίκης, ο άνθρωπος δηλαδή στον οποίο οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό όλη η πορεία του μπασκετικού Ολυμπιακού τη δεκαετία του '90. :wink:

οχι…

απλα για το οτι “ψηνομαστε” να κυνηγησουμε (χλωμο) μια μεταγραφη που εχει ηδη προβλημα.

Mήπως να αναλάμβανε και στο μπάσκετ ξανά κανένα πόστο; :wink: