είσαι σίγουρος πως δεν είχαμε φάει μετά καμία ποινή; Ούτε κεκλεισμένων στο Καραϊσκάκη ή πρόστιμο; Το ματς όντως δε το χάσαμε τελικά (και νικήσαμε με παίκτη λιγότερο αν θυμάμαι σωστά), αλλά νομίζω πως ποινή είχαμε φάει. Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι.
Ρε αφήστε τα αυτά και φέρτε πίσω τον Ελευθερόπουλο να γουστάρουμε . Πήξαμε στην σταθερότητα του Νικοπολίδη
οντως να κανουν και λιγο τζιρο τα μαγαζια της παραλιακης…
Ton Eλέ να τον αφήσετε εκεί που είναι! Ο ΠΑΣ είναι η ομάδα της καρδιάς του και σταματήστε να σπέρνετε τη διχόνοια στην ομάδα μας πριν το ντέρμπυ!!! :x
Το Χειμώνα τούτο άμα τον πηδήξουμε…για άλλα δέκα χρόνια(πρωταθλήματα) άντε καθαρίσαμε…αν σας θυμίζει κάτι τυχαίο είναι:p:!:
ΈΛΕ γύρνα πίσω
Μητσάρα Μητσάρα…τα γνωστά:p:!:
Τραυματίστηκε και ο Ντουντου, με τις υγέιες μας.
ΑΥΤΟ ειναι καλο νεο.
There is no news…like bad news:):!:
oκ, μέχρι τώρα είχα τις αμφιβολίες μου αλλά πλέον είμαι πεπεισμένος. η βαζέλα έχει καταφύγει σε μαγείες, βουντου και σαντερία σίγουρα
Η’ απλα εχουμε για το πουτσο γυμναστες
Και σε μαγεια εχουν καταφυγει και εχουμε απαισιους γυμναστες και η προετοιμασια που καναμε ηταν για πλακα… Να δουμε ποσο θα συνεχιστει αυτο με τους τραυματισμους.
Και φαίνεται και ότι η κατάσταση του Αβρααμ δεν είναι καλή, οπότε ίσως να έχουμε και άλλη απουσία. Πάντως του Ντουντου είναι χτύπημα οπότε ΟΚ…
ΟΚ, το ζουμί που βγαίνει από τα ρεπορτάζ είναι ότι οι “μεταγραφές” του χειμώνα (αν γίνουν τελικά) θα είναι κόστους 1 εκ. το πολύ για να μην πω δανεικοί. Η ομάδα έχει αφεθεί στη μοίρα της, κρίμα και για τον Ζίκο.
Ο Άιβερσον έλυσε το συμβόλαιό του με τους Γκρίζλις.
Ορμάτε Αγγελόπουλοι!!!
Παμε γερα για Αιβερσον στον Πειραια!!!
Παντως αν δεν το λες για πλακα πιστευω οτι εσφαλμενη εντυπωση για τον συγκεκριμενο παικτη!!
αποτι διαβασα παντως ο αιβερσον ψαχνει για ομαδα
Μπραβο Γιαννάκη, σου κάνει πλάκα μέχρι και ο ΠΑΟΚ. =D>
Έλα ντε…ντερμπάρα στο τέταρτο δεκάλεπτο#-o:!:
Θα ειναι κριμα αυτος ο ολυμπιακος να μην παρει και τους τρεις τιτλους.