Ας ανοίξω λίγο την κουβέντα. Θεωρώ τον εαυτό μου παιδί του προπονητή και είμαι σίγουρος ότι όσα ξέρει ο χειρότερος προπονητής δεν τα ξέρουν όλοι οι άλλοι μαζί. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να είναι στο απυρόβλητο. Το κακό με το Γιαννάκη είναι διπλό. Από τη μία έχει την ατυχία να έχει ως κύριο αντίπαλο την μάλλον καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και από την άλλη δεν έχει καταφέρει να δεθεί με την ψυχοσύνθεση του μέσου Ολυμπιακού. Και μην ακούσω καμία παπαριά του στυλ, ο βάζελος, ο Αρειανός, ο δενξερωτί. Σε τελευταία ανάλυση είναι Νικαιώτης και έπρεπε να προσεγγίζει περισσότερο το μέσο γαύρο. Για μένα είναι μεγάλη αποτυχία αυτή. Αγωνιστικά η ομάδα δεν έχει την ταυτότητα που θα ταίριαζε στο πλουσιότατο ρόστερ. Παίζουμε σούπερ στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να πιέζεις στην άμυνα πολύ και δεν το έχουμε αυτό σε ικανοποιητικό βαθμό. Και βέβαια έχουμε επιθετικό πρόβλημα στο σετ παιχνίδι, και αμυντικό πρόβλημα στο καλό πικ εν ρολ και στο καλό πάσιγκ γκέιμ του αντιπάλου. Όποιος θέλει να φύγει ο προπονητής, ας υποδείξει και τον αντικαταστάτη του. Ευτυχώς ή δυστυχώς οι Αγγελόπουλοι βλέπουν το μπάσκετ με ένα διαφορετικό μάτι, ξένο για τα δεδομένα του ανυπόμονου Έλληνα και πολύ περισσότερο για τα δεδομένα του Ολυμπιακού οπαδού.
Λίγα πράγματα παραπάνω για το προχθεσινό ματς. Πολύς κόσμος ήρθε στο γήπεδο μόνο για να βρίσει ή να κοροϊδέψει. Η ομάδα κέρδιζε δέκα πόντους (δε λέω ότι ήταν μία σούπερ εμφάνιση) και υπήρχαν τύποι που συνέχεια την έλεγαν στο Γιαννάκη. Αν θεωρούν ότι έτσι βοηθάνε την ομάδα (την οποία παρεμπιπτόντως τη θυμούνται ΜΟΝΟ στα τρία-τέσσερα μεγάλα ματς της σεζόν), ή ότι διώχνοντας τον προπονητή θα λυθούν όλα τα προβλήματα της ομάδας, ας αλλάξουν πλευρό.
Για να μην αναφέρω το πως αντιμετωπίζονται όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια…
Ενταξει το θεμα εχει καταντησει τραγελαφικο… Εμενα μου αρεσε ο Αντζας σαν παικτης, αλλα το παιδι εχει σιγουρα καποιο ψυχολογικο που τον βασανιζει εδω και χρονια. Παντως η συμπεριφορα του απεναντι στον Ολυμπιακο δεν ηταν σωστη και αυτο το ξερει πρωτα απο ολους ο ιδιος… Τεσπα ας κανει οτι θελει, ο Μελμπεργκ παντως εννοειται οτι ειναι κλασεις ανωτερος, με εμπειριες απο μεγαλα πρωταθληματα και εμπνεει μεγαλυτερη εμπιστοσυνη και σιγουρια, δεν χωρανε συγκρισεις…
Θυμάται κανείς αν το συμβόλαιο του έληγε όταν “τα κρέμασε” το καλοκαίρι;
Αν όχι, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρέμβει και να τον εμποδίσει να παίξει ξανά σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ακόμα και σε μικρότερη κατηγορία. Δεν μπορεί αυτή η κοροϊδία να επαναλαμβάνεται…
Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στο ερχόμενο, εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα και οι «ερυθρόλευκοι» δεν ζήτησαν να πάρουν εισιτήρια για τους οργανωμένους.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας των Πειραιωτών, κ. Τσιρώνης, ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει καμία εκδρομή και κατέστησε υπεύθυνο για την μετέπειτα διανομή των εισιτηρίων τον ΠΑΣ. Η πλευρά των Γιαννιωτών υποστήριξε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου η αναμέτρηση να γίνει σε ειρηνικά πλαίσια χωρίς φασαρίες και επεισόδια?
Από κει και πέρα, κάθε οπαδός θα μπαίνει στο γήπεδο μόνο αν έχει αναγράψει στο εισιτήριο τα πλήρη στοιχεία του, ενώ όσοι φορούν διακριτικά του Ολυμπιακού θα τους αφαιρούνται.
Από sportfm.gr
Τα εκδοτήρια στο γήπεδο του ΠΑΣ θα μείνουν κλειστά την ημέρα του αγώνα, αφού εκτιμάται ότι μέχρι την Τετάρτη όλα τα «μαγικά χαρτάκια» θα έχουν πουληθεί.
Την απόφαση της ΠΑΕ, λόγω και των επεισοδίων με Ατρόμητο, την καταλαβαίνω.
Το μπολνταρισμένο όμως μου μοιάζει πραγματικά ανεξήγητο…
Καλά κάνει ο Ολυμπιακός. Κάποτε πήγαμε να χάσουμε το ματς στα χαρτιά, γιατί οπαδοί με διακριτικά του Ολυμπιακού μπήκαν στο ματς, από τις θύρες του Πανιωνίου, ενώ οι οπαδοί που πήραν εισιτήριο μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δεν έκαναν τίποτα.
Εάν αυτό είναι απόφαση του Ολυμπιακού, τότε είναι εμφανές πως φοβάται την πρόκληση επεισοδίων και τη τιμωρία της έδρας του…
Eν τέλει όμως διακιωθήκαμε. Εφόσον ευθύνη για την πώληση των εισιτηρίων έχει ο ΠΑΣ, δεν καταλαβαίνω τον λόγο που αν εγώ πχ θέλω να παω μόνος μου εκδρομή και να δω το ματς, να μην φοράω μπλούζα της ομάδας.
Το ότι η ΠΑΕ δεν θα πουλήσει εισιτήρια την απαλάσσει εξαρχής από οποιαδήποτε ευθύνη, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.