Οχι… Καταρχην δεν ειναι και το γιουροπα ευκολο και επιπλεον, αλλο ειναι να σαι στους 16 ουτε τσουλου αλλο στους 16 ή ακομα και στους 8 του γιουροπα
Ε ναι ρε παιδιά… Τι λέμε τώρα; Δηλαδή υπάρχει κανείς που θα προτιμούσε τη χρονιά του Λεμονή να μην είχαμε φάει 3 από τη Τσέλσι στους 16, αλλά να είχαμε αποκλείσει καμιά Οσέρ από το ΟΥΕΦΑ;
Kαι ααααν την ειχες αποκλεισει… Δλδ ο παναθηναικος κι ολυμπιακος ποσες φορες περασαν ουεφα και σταματησαν στους 32… Ας θυμηθουμε τη σεντ ετιεν. Εκτος αν εχεις καλη ομαδα οπως ολυμπιακος το 98-99 ή ο παναθηναικος την τριετια 01-03 που εχει τα φοντα να πας μπροστα. Αλλα εφοσον σου καθεται η καλη κληρωση - για τις ελληνικες και στις τρεις προηγουμενες χρονιες- κατσε απολαυσε τη συμμετοζη στις 16 καλυτερες ομαδες
Βασικά, το θέμα είναι τα φράγκα.
ΓΙ αυτό και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα και να προκριθεί απευθείας στο επόμενο τσάμπιονς λιγκ. Σε περίπτωση που αποκλειστούμε (για του χρόνου μιλάω), έρχονται μαύρα χρόνια για την ομάδα εκτός κι αν γίνει κάνα θαύμα με Αγγελόπουλους.
Πεσσιμιστικό το πόστ.
'fside…νομιζω…
τεταρτη 9 δεκεμβριου 1998 ο παναθηναικος υποδεχτηκε την αρσεναλ που ειχε ερθει με τα… τριτα…
τελικο αποτελεσμα…??
[SIZE=“4”]1-3…!!![/SIZE]
οποτε ισοπαλια λαου λαου και καλα ειναι…
Απλή απάντηση, δεν είμαστε ο π.α.ο.:p:!:
Πάντως η ισοπαλία είναι χρυσάφι, παίζοντας με ψυχή και μυαλό για την νίκη:wink::!:
αμα υπαρχει κανεις απο υγεια ορθιος οκ. θα γινει…
ρωτάω γιατί κανείς δεν είπε τίποτα γιά αυτή τη φάση… κάτι ανέφερε ο σωτηρακόπουλος για φάουλ (που δεν είναι φυσικά) αλλά γενικά έγινε γαργάρα η φάση.
Εγω εμεινα ευχαριστημενος με την ισοπαλια χτες, δεδομενων και των συνθηκων. Με τοσες απουσιες σε εκτος εδρας ματς και με τετοιες καιρικες συνθηκες, μια χαρα σταθηκε η ομαδα. Αν ειχαν εκμεταλλευτει και τις ευκαιριες Ζαιρι και Λεοναρντο θα μπορουσαμε να ειχαμε φυγει και με το 2πλο… Κορυφαιος ο Οσκαρ που ετρεχε και κρατουσε σωστα την μπαλα και ηταν και αλανθαστος με 21/23 σωστες μεταβιβασεις. Επισης παρα πολυ καλη η αμυνα και ο Λεοναρντο μετα απο απουσια. Ο Ντουντου σε αθλια κατασταση, ο Ζαιρι στο πρωτο το παλεψε, αλλα εμεινε απο δυναμεις. Με εναν βαθμο περναμε και ειμαι αισιοδοξος, ειναι απαραιτητο και απο οικονομικης πλευρας και απο πλευρας πρεστιζ και ψυχολογιας. Αρκει να μην μπουμε σιγουροι στο ματς με την Αρσεναλ και φαμε τα μουτρα μας. Πλεον εχουμε το ντερμπι και ηρθε η ωρα για απαντησεις… Αντε καιρος να τους κλεισουμε τα στοματα…
Mεσα ο Λουτσι:)
εκανα το λαθος και ενω εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να μην δω ξανα μπασκετ αν δεν φυγει ο γιαννακης (τελικα ειναι δυσκολη υποσχεση, αλλα κατι ηξερα), ειδα το 3ο και 4ο δεκαλεπτο
αμυνα στο λυκειο παιζαμε καλυτερη απο αυτον τον ολυμπιακο, που εμοιαζε να μην τον ενδιαφερει να παιξει αμυνα
επιθεση ηταν λες και επαιζε καποιος για πλακα nba live…ουτε μια (1) κινηση βασισμενη σε καποιο πλανο…οτι κανει ο καθενας μονος του
εχω βαρεθει τοσο καιρο να τους βλεπω το ιδιο ΑΣΟΒΑΡΟΥΣ και πλεον αυτη η ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης (και σε βολες και σε αμυνα και και και) ειμαι σιγουρος πως ειναι προβλημα προπονητη
σε σημειο να θελω να χασουν απο το βαζελο τη κυριακη (που αλλωστε ειναι ετη φωτος μπροστα απο μας απο αποψη ομαδας) μπας και ξυπνησουν οι αγγελοπουλαιοι και σωσουν την παρτιδα
φυγε γιαννακη επιτελους πριν σπαταλησουμε αλλη μια χρονια να αναρωτιομαστε τι πηγε στραβα
Ελεος πια, ελεος με αυτη την μαλακυνση. Περναει σιγα σιγα ο καιρος και πρεπει να σοβαρευτουμε λιγο. Απαισια εμφανιση…
Γιαννακη δεν μας τα λές καλα… ξυπνα πριν ειναι αργα. ειναι κριμα για το ροστερ, πολυ κριμα. παιζουν πι πιαχτες μονοι τους χωρις συστημα χωρις τιποιτα. δεν βοηθας με αλλαγες. ΞΥΠΝΑ γαμω το κερατο μου…
Εντάξει, έλεος παιδιά… δε θες προπονητή για να κερδίσεις τέτοιες ομάδες. Όχι ότι όταν θα τον χρειαστείς, θα τον έχεις… Βέβαια από την άλλη παιδιά χθες επετύχαμε λαμπρόν κατόρθωμα. Όσο να’ναι, θέλει μεγααααλη προσπάθεια να χάσεις από δαύτους…
Τοξικέ, το μπάσκετ είναι κατ’ εξοχήν άθλημα του προπονητή. Ο Βουγιόσεβιτς της Παρτιζάν τον έκανε χτες ένα με το πάτωμα τον Γιαννάκη. Διάβασε όλες τις αδυναμίες της ομάδας, πίεσε τους πόιντ γκαρντ και έκλεισε αριστοτεχνικά τον Κλέιζα. Αντίθετα εμείς αφήσαμε Ράσιτς, Μάριτς και ΜακΚάλεμπ να κάνουν πάρτυ σε όλον τον αγώνα. Έβλεπες τον εκνευρισμό στα πρόσωπα των παικτών που αναγκάζονταν συνεχώς να παίρνουν ατομικές προσπάθειες οι οποίες προφανώς και θα αποτύχαιναν στο τέλος.
Βέβαια, επειδή πάντα πρέπει να είμαστε και γκαντέμηδες, ήρθε και ο τραυματισμός του Σόφο να προστεθεί στην απώλεια του Παπαλουκά.
Επίσης το αστείο με τον Ουέηφερ παρατράβηξε, άμα δε τους κάνει ας τον αφήσουν να φύγει και να πάρουν άλλον. Κρίμα για τον παίκτη είναι.
Με τέτοιο υλικό η ομάδα (αν και νωρίς) αυτά τα ματσάκια θα 'πρεπε να τα παίρνει περίπατο. Απουσίες ή όχι, δουλειά του προπονητή είναι να κάνει σωστή διαχείριση υλικού και να ανταποκρίνεται σε 1-2-5 κρίσιμα ματς. Το αποτέλεσμα με το βάζελο δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Είτε με νίκη, είτε με ήττα, ομάδα με τέτοιο μπάτζετ και εμπειρία, δε γίνεται να στηρίζεται σε εκφάνσεις και να παίζει χωρίς σύστημα όπως φαίνεται σε στιγμές.
KO - KO - KO
…κόκκαλης