Ολυμπιακός

Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο σίγουρος είμαι πως ο ΠΑΟ θα χάσει την Κυριακή. Με τα καραγκιοζιλίκια του Πατέρα και τις μυνητήριες αναφορές θα είναι κόλαση ο ναός. Έτσι και μπει ο Λέτο, εκεί να δεις πανηγύρι!

εγώ πάλι βλέπω ότι από υλικό αναγνωρίζετε ότι δεν σας παίρνει και κλασσικά προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας ότι θα είναι κόλαση το Καραϊσκάκη…:stuck_out_tongue:

Η αλήθεια είναι πως Ρουκάβινα, Πετρόπουλο, Τζιόλη και Καντε στον πάγκο μας, δεν έχουμε…

Αυτή είναι η μαύρη η αλήθεια, αλλά κιαυτοί πέρα του Καραγκούνη δεν έχουν ψυχή, που εμάς μας περισεύει…νά’χαμε και μυαλό, μια χαρά θά’ταν:-k:!:

πεθανε ο μπαμπας του τσιλντρες και ειναι σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση,αλλα αποφασισε να μεινει στην αθηνα για το ντερμπι και μετα να φυγει.
κριμα για τον ανθρωπο και για τον τσιλντρες αλλα και γκαντεμια για την ομαδα.δεν εχει προπονητη,της λειπουν και σημαντικοι παικτες,να δουμε τι θα κανουμε.

Συλληπητηρια στον Τζος και το οτι μενει εδω για το ντερμπι δειχνει τον επαγγελματισμο του και μπραβο του, τιμαει το συμβολαιο του. Μακαρι να ξυπνησει ο Γιαννακης την Κυριακη γιατι δεν μας βλεπω καλα…

καλυτερα να παει στην κηδεια του πατερα του ο τζος, ουτως η αλλως με τζος η χωρις τζος το ντερμπυ χαμενο θα παει

(σε τετοια σημεια με εχει φερει ο 'δρακος΄)

Ο Γκαλέτι μεθαύριο πρέπει να παίξει ως αλλαγή.

εμεις τον ολυμπιακο τον στηριζουμε,ανεξαρτητως γιαννακη.μην καταντησουμε,οτι κοροιδευουμε.
εμενα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι οι αγγελοπουλοι ,που δειχνουν να την πονανε την ομαδα,δεν κανουν καμια κινηση για να τονπροειδοποιησουν εστω.

Ίσως είναι καλύτερα έτσι, υπάρχουν κιάλλα παιχνίδια που τον χρειαζόμαστε:!:

Με ή χωρις δρακο, ειναι ντερμπι και θελουμε την νικη οπωσδηποτε. Να ξεσκιστουν και να τους πατησουν.

Ρε παιδια ο Τσιλντρες ομως πιστευετε πως θα ειναι σε θεση να παιξει?

Μπορεί να ξεχαστεί μες το παιχνίδι και αυτό είναι καλό, για τον Τζος:!:

Mακαρι αλλα δυσκολο το βλεπω…απ’την αλλη δεν μπορει να του πει και κανεις τιποτα.

Να σ κανω μια παρατηρηση. Βλεπω συνεχεια στα ποστ σου, να τους πατησουμε, εχουν σηκωσει κεφαλι τα … τελευταια χρονια, μονο νικη με ή χωρις γιαννακη. Κοιτα λιγο τις συνθηκες και τις ομαδες και δες αν μπορει η ομαδα σου (ή οποια ομαδα στην ευρωπη, βασικα) να πατησει τον παναθηναικο. Δεν ειναι το μπασκετ α- ου να τους φαμε. Φυσικα με αυτα δε λεω πως δεν μπορειτε να μας νικησετε, ε…

Ο Παναθηναικος ειναι καλυτερος στο μπασκετ, πιο δεμενη ομαδα, δεν θα πω ψεματα. Αλλα απο εκει και περα ειμαι οπαδος του Ολυμπιακου, μιας ομαδας με μεγαλο παρελθον στο μπασκετ και δεν αντεχω να μας βλεπω 2ους, δεν συμβιβαζομαι με αυτο, καταλαβες. Να τσακιστουν να σας νικησουν και να παιξουν καλο μπασκετ, ο Ολυμπιακος δεν γινεται να μεινει χωρις τιτλο και αλλη χρονια. Οφειλουν να το παλεψουν και οι αρμοδιοι να παρουν την κατασταση στα χερια τους, δεν εχουμε μαθει γενικα να ειμαστε οι 2οι.

Φανταζομαι οτι και εσυ θα ξενερωνεις που στο ποδοσφαιρο εισαστε τα τελευταια πολλα…χρονια 2οι και θα θες να αλλαξει αυτο…

Δυστυχως εχουμε ψωμια ακομη στο μπασκετ για να φτασουμε τον βαζελο…οπως κι εκεινοι,παρουν δεν παρουν το φετινο,στο ποδοσφαιρο.Αλλα φετος δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη αυτη η ομαδα…και δε νομιζω πως μπορει να δεσει μια ομαδα αν καθε χρονο κανει καινουριο ξεκινημα κτλ.Νομιζω οτι ο Γιαννακης για το Μαρουσι ηταν μια χαρα αλλα ο Ολυμπιακος εχει περισσοτερες απαιτησεις.Αν θες να χτυπησεις τον βαζελο,δε νομιζω πως μπορεις με τον συγκεκριμενο.Θα μου πεις αντε να φυγει,ποιον θα παρεις…αλλα κι αυτο δεν ειναι λογικη,δεν κανω συμβιβασμους στον Ολυμπιακο,θελω οσο γινεται το καλυτερο.

Είναι πάντως θέμα προπονητή…ο Ομπράντοβιτς είναι κορυφή:-k:!:

Πολυ πιθανο ο Τοροσιδης να ειναι στην αποστολη

http://www.sport-fm.gr/article/206424

Αντε μια μερα εμεινε, πολλες ματσαρες μαζεμενες σε μια μερα. Τα 2 ντερμπι με βαζελο και Μπαρτσα-Ρεαλ… Πανικος.