Ολυμπιακός

Μεγάλη μέρα ξημέρωσε:):!:

Eμένα αυτή η μέρα γιατί δε μου αρέσει;

…γιατί κανείς μας δεν ξέρει πως θα τελειώσει:):!:

lol
σωστος…ας ελπισουμε καλα.Αντε γτ βλεπω σε κατι myspace εχουν παρει θαρρος καποιοι βαζελοι…

θάρρος; τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά…

πάντως, πρώτη φορά μετά από χρόνια τόσος σκεπτικισμός και σχετική απαισιοδοξία σε φίλους γαύρους.

πραγματικά, αν ο Ολυμπιακός χάσει σήμερα, στο μπάσκετ ξέρει πως πολύ δύσκολα θα πάρει πλεονέκτημα έδρας που σημαίνει πως πολύ δύσκολα και φέτος τα πράγματα.
στο ποδόσφαιρο αν χάσει ξέρει πως -5 και έχοντας τον 2ο γύρο στο ΟΑΚΑ δυσκολεύουν σημαντικά τα πράγματα και εδώ.

σε πείρπτωση νίκης στο μπάσκετ, πάλι μόνο ηθικό θα πάρει, αφού και πλεονέκτημα έδρα που πήρε πέρσι τι κατάλαβε;:stuck_out_tongue:
στη μπάλα, θα περάσει 1 πόντο μπροστά. Δεν έγινε και τίποτα φοβερό δλδ…

οπότε, αγχωθείτε ελεύθερα…:stuck_out_tongue:

απο πάνε…να σου θυμήσω οτι όποτε η θρυλάρα παίζει με την πλάτη στον τοίχο, ειδικά απέναντι σε ζέλες, κάνει κηδείες…

απολαύστε το μεσημεράκι σας φίλοι παναθηναϊκοί γιατί απο το απόγευμα μέχρι το βράδυ εχει πάρτυ σε Καραϊσκάκη και ΣΕΦ

:p:p:p

α! να προσθέσω οτι σε αυτά τα ματς, το βαθμολογικό έρχεται σε 2η μοίρα…

χαχα
Σα να 'χεις ενα δικιο…στην μπαλα το κοβω κανα Χ και πολυ μπλα μπλα για το τιποτα…δεν παιρνω και ορκο βεβαια!
Μπασκετ δυσκολο το βλεπω…

θες να κανονίσω μιξντ τιμ να γίνουμε όλοι μαλλιά κουβάρια; (με την καλή έννοια πάντα…)

στο μπάσκετ έχετε καταντήσει σαν τους Ρωμαίους που πάνε νε κερδίσουν τους Γαλάτες. Αφού, όταν πρέπει ο Ζοτς φτιάχνει το μαγικό ζωμό ρε…:lol:

Παλαιόθεν, όταν έπαιζε με την πλάτη στον τοιχο έκανε κουμαντα ο Σόκρατες. Τώρα μια βλακεία πήγε να πει και κατευθείαν έσφιξαν οι κώλοι…χαχαχαχ

Να σε πληροφορήσω ότι τον μαύρο μπροστά τον έχουμε 2 μέρες αταϊστο…:lol:

τι μιξντ τιμ ρε…μόνος μου σας έχω σήμερα…θα φέρω και τη Δέσποινα να μαζέψει τα κομμάτια σας :smiley:

του μαύρου μπροστά πείτε του να έρθει με την όπισθεν…τον περιμένει ο Αντώναρος :stuck_out_tongue:

Γιατί, σας τελείωσε η τροφή;

του χουμε τάξει ότι θα τον ταϊσουμε άμα σκοράρει.
να μπει λυσσασμένος…:lol:

Μαμά, φοβούμαι. Σέλω κακά… :lol::lol::lol:

http://www.sport-fm.gr/article/206572

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟ αν νικήσει θα πάει στους +5. Η αλήθεια όμως επίσης είναι πως α) ο ΠΑΟ δεν έχει ομάδα για να νικήσει μέσα στο Καραϊσκάκη και για αυτό και δεν έχει κάνει φέτος καμιά σοβαρή νίκη και β) και στο -5 να είμαστε, αρκεί όταν τελειώσουν οι μεταγραφές χειμώνα μας να μην είμαστε στο -8. Όλα τα άλλα τα γυρνάμε εύκολα και πάλι εμείς θα τη σηκώσουμε την κούπα.

Σήμερα το γκολάκι της νίκης μας θα το χώσει ο Μαρέσκα.

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου…

μακάρι να γίνει έτσι…το εύχομαι…:wink:

λες να το βάλει ο Μαρέσκα…

θα διαβάζω σήματα και θα το χάσω το παιχνίδι :frowning:

ο λογος για τον οποιο χασαμε στο μπασκετ απο την παρτιζαν…

αν βλεπεις κατι τετοια… που μυαλο για μπασκετ…

Τι bulldog ειν’ τουτο?Αυτο κατεβαζει και το Σοφο…

Μανούλαααα

Ω ΡΕ ΠΟ ΠΟ:p:!:

κι εγω…αλλα ΔΕΝ παιζει αυτο που λες…:wink:

προτιμω να μη διαβασω ή να ξενυχτησω απ’το να μη το δω!:stuck_out_tongue: