Ολυμπιακός

LETO!LETO!

Α’ΓΑΜΗΣΟΥ LETO!

:bye::bye::bye::bye:

και έχουμε συνέχεια :stuck_out_tongue:

ε τι να πεις

μιση ομαδα, μας κοροιδευαν πως δεν θα κατεβασουμε 11αδα
τρεις τραυματιες στον αγωνα
3 Κλασσικες ευκαιριες που δεν μπηκαν
μια αξιοσημειωτη φαση του παο

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

απλα, ευκολα και ανετα…

ΘΡΥΛΆΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!:trombone:

Πουτσα?

Πουτσα:p

Γκολαρα το 2ο, ο Οσκαρ τραγικο πλασε στο τελος, Ντουντου ανυπαρξιας, Μαρεσκα πολυ καλος

Ετσι γιατι μας τα ειχατε ζαλισει με κατι πλατες και τετοια… Εσας σας αρέσει το #$%#$βλί μας;

ο ντουντου ηταν λιγος, αλλα ακομα κι ετσι ξεκινησε τα δυο γκολ…
ο οσκαρ δεν επρεπε να το χασει αυτο… του παντου ηθελα να μπει… :smiley:

Απίστευτη μούρη ο Μήτρογλου…έγραψε στα@@ τον θείο και έβγαλε πάλι τα πιστόλια:):!:
Η ψυχή και η έδρα το πήρε, γιατί καμιά από τις δύο ομάδες δεν έπαιξε καλά:!:
Όσο για την Φιλαδέλφια…έναν αγώνα 1-2 που διεκόπηκε στο 88’ και χάσαμε τον τίτλο το 91, και έναν ακόμα με κάτι π[ιστολιές τα ξεχνάτε μου φαίνεται:!:

αυτα ειναι.πλεον για καιρο δε νομιζω να λενε και πολλα.απιστευτα καλυτεροι στο δευτερο μερος,στο πρωτο απο το 20 και μετα το κεντρο ηταν τραγικο,αλλα ηρθε το γκολ και ηρεμησαμε.μπηκε και το δευτερο νωρις και μετα ο παναθηναικος δεν υπηρχε στο γηπεδο.4-0 επρεπε να ληξει,χωρις υπερβολη,γιατι οι ευκαιριες που εχασαν οι τραγικοι και ανυπαρκτοι σημερα,ντουντου και οσκαρ,δεν χανονται.
τετοιες νικες παντως,τις ευχαριστιεσαι διπλα και ειναι πραγματικα αυτο που λεμε [SIZE=“3”]ΚΑΥΛΑ[/SIZE]

αντε βαζελοι τωρα,να παρετε το μπασκετ (δεν εχω αυταπατες…)
για να εχετε να γραψετε τιποτε αυριο…μαζι με τη καθυστερηση,τις κροτιδες,τη Ριζουπολη…

Ρε μαγκα σαμαν εσυ δεν εχεις σταματησει να ασχολεισαι με τον ποδοσφαιρο γιατι σε ενοχλουν τα σχολια?
Ειδες που εισαι το ιδιο:!:

Ναι ναι,εσυ ηξερες οτι δεν θα γινοταν.

Περυσι εγλειφες την κωλοτρυπα του λετο!

Εχει συνεχεια ναι

,

Λοιπον να κανω μια σημαντικη κριτικη στο αμα μας αρεσει το καβλι σας !
Λοιπον αμα κρινω απο το γεγονος οτι ντρεπεσαι να το γραψεις θα λεγα οτι κατι κρυβεις η κατι δεν εχεις να δειξεις,δευτερον τα #$ μαλλον αντιστιχουν για καθε ποντο απο το πεος σου,αρα θα λεγα οτι δεν μας αρεσει.

Στα του ματς,δικαιη νικη γαυρου δεν παιξαμε καλα ειδικα στο 2 ημιχρονο φανηκε σαν να μην προσπαθησαμε.
Αλλα ειναι μια ηττα που δεν την λες εκτος προγραμματος μεσα στο καραισκακη χασαμε,παλι καλα να λεμε που δεν μας πετυχε καμια σφαιρα του χιτμαν μητρογλου και φυγαμε ζωντανοι.

Δε με ενοχλούν τα σχόλια, το τραγικό ποδόσφαιρο και το οπαδιλίκι με ενοχλούν!

αλλά ναι, το ίδιο είμαι. σε χάλασε? δε σε χάλασε.

ουτε καν…πικραμενε μου βαζελακο…

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

οχι δεν με χαλασε εσενα θα επρεπε να σε χαλασει.

Α οκ περυσι φωναζες α γαμησου λετο.
ΟΚ.
Α επισης δεν μενω σε λαγουμι,ηλιθιε ε ηλιθιε.

that’s αναρωτιεμαι με ποιο σκεπτικο καθεσαι και γραφεις τωρα. τι θες να αποδειξεις?
χασατε και τελος. τιποτα δε θα αποδεχτεις απο οτι και να γραφτει εδω μεσα τωρα. χαβαλε κανουμε και συ τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις…

ναι,ειναι οπως τα λες…περσυ απλα ελεγα οτι θελει μια μπαλλα μονος του…γιατι στο συστημα που παιζαμε,εκανε οτι γουσταρε (αυτο που κανει με “ελευθερας” πλεον στην ομαδα σου)

Το “λαγουμι” ειναι εικονικο my rabid disappointend friend…
Ειναι αυτο στο οποιο ΛΟΓΙΚΑ θα επρεπε να κρυφτειτε ΠΛΕΟΝ…
Μιση ομαδα,τρεις αναγκαστικες αλλαγες,με τρεις επιθετικογενεις παιχτες (τρεις ρεζερβες σε “κανονικες” συνθηκες…)
Παλεψατε,ναι.
Ματια εχω και βλεπω.Τα υπολοιπα ομως, εχουν ΗΔΗ γραφτει στην πλουσια ιστορια σας.
:bye:

υγ…ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ…ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ!:lol:

Μια ζωή στη καρπαζιά ρεεεεεεε!!!

Αστο γαματο.
Το λεει και μια παροιμια αλλωστε.
Ασημαντη απουσια ο καραγκουνης.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ…απλα και περιεκτικα:p