Ολυμπιακός

Ω καλα… τσοντα. Τσοντα ομως.
Ετσι επειδη ειμαστε ομαδα ασχετη που νικαει μονο με διαιτησια και παραγκες ακομα και με τη μιση ομαδα εξω.
3 αναγκαστικες αλλαγες. Και παλι νικησμε.
Ετσι επειδη ειμαστε η χειροτερη ομαδα το κερατο μου.

Ζαιρι μακραν ο καλυτερος της βραδιας. Μαγεψε. Δεν περιμενα τετοια αποδοση. Ο Μητρογλου δεν ειχε πολυφανει πριν το πρωτο γκολ. Παντα οταν εβγαινε σεντρα ηταν πισω απο τον αμυντικο. Ειναι παιχτης της ψυχολογιας και περιμενα να ανεβει η αποδοση του μετα το πρωτο γκολ. Επρεπε να εχει βαλει χαλαρα αλλα 2. Ο Νικοπολιδης παλι ειναι τυχερος που δεν εφαγε γκολ με τις εξοδους που εκανε. Θα επεφτε πολυ κραξιμο. Ο Κακος αστειος σε καποιες φασεις (και για τις 2 ομαδες) αλλα γενικα σφυριξε καλα. Btw καταλαβε κανεις γιατι εφαγε κιτρινη ο Ντουντου στη φαση που εψαχνε να βρει την καρτα του ο καραφλας?

Το “Αι γαμησου Λετο” το φωναζω κι εγω, οχι γιατι δεν τον θεωρω καλο παιχτη αλλα επειδη με τις δηλωσεις που εκανε οταν πηγε στο Βαζελο περι “καλυτερης ομαδας στην Ελλαδα” και τα αλλα που ειπε, φανηκε ποσο μουλος ειναι. Δεν τον χαλασε σημερα :wink:

Καλη μας συνεχεια αν και εγω ακομα και να χασουμε τα κυπελλα στο τελος, ειμαι καλυμενος. :slight_smile:

Υ.Γ: Ωλ δε μανευ η περιγραφη του μαλακα του speaker και τα σχολια στον καλεσμενο τους. Το μονο που δεν ειπε ηταν “ε? φανταστικε παλαιμαχε?” :lol:

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που κέρδισε δίκαια. Πολύ καλή η διαιτησία.

Να συμπληρώσω ότι το θεωρώ ντροπή να φας 2 γκολ από τον Μήτρογλου.

Δεν πιστευω να εχεις μια ομαδα βασισμενη σε αυτον…
Ασχολησου με την ανιση εικονα μεταξυ δυο αχρησιμοποιητων (Γιουρκας - Παντος)
Ασχολησου με τον Κατσουρανη…

Εγω εχω να λεω ολο το βραδυ για τους δικους μου.

Πες και την παροιμια,μηπως κανουμε κουβεντα.:wink:

Σε σας ελειπε ενας βασικος παιχτης, σε μας 4-5

Το ιδιο ειναι???

Ταβλα ολα τα βαζελια!!

αν το τρωγες στο τελος απο τον παντο να βλεπα τι θα λεγες…

την κραυγη που εβγαλα οταν το εχασε ο παντος δεν την εχω ξαναβγαλει :lol:

και δατς ,εχασες αγορι μου, τοσο απλα
εισαι ο πρωτος που λες δεν γουσταρω οπαδιλικια και εισαι ο πρωτος που τα πουλας

Χαχαχα
Σωστος!Σας χορεψε ακομη κι ο Παντος!!

Είναι άκυρο το timing αλλά όπως και να χει ο Μήτρογλου παραμένει μέτριος και 10 γκολ να έβαζε.
Τέλος πάντων.

Καλυτερος ο Βαζελος στο πρωτο,θα μπορουσε και καποιο γκολ.
Εμεις βαλαμε τα γκολ σε πολυ ευνοικα χρονικα διαστηματα και μας εκατσε μια χαρα.
Στο τελος μπορουσαμε να βαλουμε και αλλα 2-3 αλλα και ο βαζελος ειχε τα σουτ
του.Μονο σουτ ομως ε.

Κατα τα αλλα ο θεος μας αγαπαει.

Αυτο ρε ! Βαλτο ρε Τασο να δακρυσουν οι πετρες απο την συγκινηση !

Το οτι τρως τοτε 2 μπαλακια απο εναν μετριο παιχτη,χανει αλλη μια ευκαιρια,οπως επισης και ο Παντος δεν τιμα τον βαζελο ακομη περισσοτερο τοτε…

ο σοφός λαός λέει: Μεγάλη μουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες.

δυστυχώς ή ευτυχώς οι φίλοι μας οι παναθηναικοί δεν το τηρήσανε και τώρα περιμένουνε το μπάσκετ μπάς και γεμίσουνε πρωτοσέλιδα οι φυλλάδες τους.

επίσης ένα μεγάλο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στον ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ χατζηπαναγή που μίκρυνε το όνομά του με τον γελοίο φιλοπαναθηναικό σχολιασμό του. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΣΙΑ

Και τελικα θα καταληξουν στο γραφικο “NTΡΟΠΗ” ή “Εξιλεωση με τιτλο” ή “Πληγωσατε τον κοσμο του Παναθηναικου”…
Ο Χατζηπαναγης σωνει και καλα να μας πεισει ακομα και στα τελευταια λεπτα οτι ο Παναθηναικος υπηρχε σαν ομαδα μεσα στο γηπεδο. Τραγελαφος

Αρκετές ροζ φανέλες προσγειώνονται από τις σουίτες.

:lol2::lol3::har:

Aσφαλώς.
Περιμένω γραφικές δηλώσεις από μας τώρα, ειδικά από Πατέρα και σία.

τι ματς και το σημερινό.Μονολότι ο θρύλος νίκησε και τους πήραμε άγρια δεν ήταν και τόσο καλή η απόδοση των παιχτών
anyway εισαι στο μυαλό μου κάτι μαγικό!!! :stuck_out_tongue:

Έτσι ακριβώς…δεν μιλούσε ο Καρούλιας και μιλούσε αυτός…κρίμα#-o:!:

τι έλεγε ρε παιδιά ο βασια?

Κατω τα χερια σας απο τον Χατζηπαναγο ρε γαυροι. :lightsabre:
Μια χαρα σχολιαζε.

Μπα χλωμο…μια φιλη που ετυχε και ηταν εδω και ακουγε με ρωτησε αν ηταν κατι του βαζελου…