δεν ειμαι γαυρος…
ηταν πολυ τραγικος…
μονο για τον εαυτο του ελεγε ποσο δικαιο εχει σε ολα
και για το παιχνιδι τα αυτονοητα…
[-X
δεν ειμαι γαυρος…
ηταν πολυ τραγικος…
μονο για τον εαυτο του ελεγε ποσο δικαιο εχει σε ολα
και για το παιχνιδι τα αυτονοητα…
[-X
Απο αυτη την αποψη, ναι.
Οπως και ο Βερνικος. Το να μιλαει συνεχεια λεγοντας τα αυτονοητα ειναι απιστευτα κουραστικο.
Αφου σε καποια φαση εκλεισα τον ηχο. Δεν αντεχα να τους ακουω.:wacko:
Το φονικο διδυμο θα ηταν Βερνικος-Σκουντης. :lol:
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, γιατί έπαιξε με καρδιά, όπως μόνο αυτός ξέρει στα ντέρμπυ, και κέρδισε πανάξια.
Βέβαια τα δύο καπάκια οφσάιντ στη φάση του Σισέ και του Ντουντού που συμμετέχει στη φάση του πρώτου γκολ, δείχνουν ότι τσάμπα φωνάζετε οι γάβροι για τη διαιτησία, σε γενικές γραμμές ήταν καλή με κάποια λάθη που γίνονται. Ειδικά η φάση του Ντουντού ήταν δύσκολη, του Σισέ όμως όχι.
Αυτά όμως έχουν λίγη σημασία, γιατί ο γάβρος ήταν καλύτερος σήμερα. Αυτά και ραντεβού στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς.
Για να βγάλεις το σχολιασμό του μεγάλου Χατζηπαναγή φιλοπαναθηναϊκή, πρέπει να είσαι εκτός από άμπαλος και γελοίος ή πολύ απλά τραμπάκουλας. :lol2:
Ηταν απο τις πιο γλοιωδεις περιγραφες που εχω ακουσει. Και για τα σχολια για το Βαζελο και για τα σχολια-φλυψιματα στον παλαιμαχο που ειχανε εκει. Ημουν καπου αναμεσα σε γελια και σε κλαμματα.
H καλύτερη ατάκα Χατζηπαναγή ήταν ότι στα δεξιά κόρνερ πρέπει να βάζουν αριστεροπόδαρο να εκτελεί.
Μα δικιο εχει. Γενικα η μπαλα στο χτυπημα κορνερ να πηγαινει προς τα μεσα.
Οκεη!
γελοίος είσαι εσύ
κομπλεξάρα, ε κομπλεξάρα. άντε στο λαγουμι σου κομπλεξική κόταρα
πφφφφ, ανοριμοι…
τσ τσ τσ
νταξ, το πε 5-6 φορές ειν η αλήθεια, αλλά δίκιο έχει ρε αμπαλίδη, τι οκέυ.
πατήστε σε σωστά πράματα στο σχολιασμό, μην πετάτε ό,τι να ναι.
Nα λειπουν οι χαρακτηρισμοι πορφαβορ.
Εξαρταται για τα κορνερ dude.
Βασικα δεν εχει σημασια με ποιο ποδι εκτελει ο παιχτης οσο το να παει αρκετα εξω απο
το τερμα για να μην μπορει ο πορτιερο να κανει τιποτα.
Όταν εγώ έλεγα πως ο Πατέρας κάνει ό,τι χρειάζεται για να χαθεί το ματς, προσπαθούσατε να με πείσετε για το αντίθετο. Φάτε σήμερα το 2-0 στο άνετο και στο χαλαρό, με καλύτερους μας παίκτες τον Ζαϊρί και τον Μήτρογλου!
Ο ΠΑΟ δε μπορούσε να νικήσει σήμερα. Η φετινή του ομάδα είναι στο επίπεδο για να νικάει τα ματς του Ελληνικού Πρωταθλήματος και να θεωρείται γκέλα όταν δε νικάει, αλλά δεν είναι ακόμη στο επίπεδο για να κάνει σημαντικές μεγάλες νίκες. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έχει αποδείξει πως τις σημαντικές νίκες έχει μάθει να τις παίρνει.
Φίλοι Παναθηναϊκοί. Φροντίστε να είστε πρώτοι με μεγάλη διαφορά όταν λήξει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, γιατί όταν γεμίσει ξανά το ρόστερ μας με επιστροφές τραυματιών και μεταγραφών, δεν έχετε ελπίδα.
Ουπς! Είσαστε στο -1 πλέον!
υπαρχει και η αλλη αποψη…η μπαλα να παει με δυναμη προς τη μικρη περιοχη,οπου σε περιπτωση που γινει λαθος στην εξοδο,η γενικα καποιο λαθος μπορει να μπει ενα ευκολο γκολ,ακομα και αυτογκολ που λει ο λογος
OK AΝΩΡΙΜΕ Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ.
Και στο μπασκετακι καλα παμε προσ το παρων…
γελοίος είσαι εσύ
κομπλεξάρα, ε κομπλεξάρα. άντε στο λαγουμι σου κομπλεξική κόταρα
ώπα, εννοώ τι λες ρε μλκ. τι σημασία έχει το πόδι, αν ο άνθρωπος είναι ο καλύτερος εκτελεστής κόρνερ στην ομάδα. αν ξέρει δλδ να βαράει κορνερ, χεστήκαμε για το ποδάρι.
3 τραυματιες.3 ρε!Ελεος με αυτο το πραγμα !
Δεν διαφωνω απλα αυτο που λες απαιτει και παιχτη που μπορει να κανει μια τετοια
σεντρα.Ξερεις πολλους τετοιους ?
Η σεντρα ‘ξυραφι’ παντως ειναι η καλυτερη και η πιο αποτελεσματικη.
όσον αφορά τα κόρνερ, άλλο να παίρνει η μπάλα κυρτή πορεία ως προς τη γραμμή του τέρματος, άλλο να πηγαίνει με τα κοίλα η τροχιά. αυτά είχα να πω, τα υπόλοιπα στη μάχη των τιτάνων.
ΡΕΝΤΡΑΜ καταλαβάινω την πίκρα σου και δεν θέλω να σε στεναχωρώ και εγώ άλλο. αλλά ρε πούστημ ακόμα και στο θρέντ του Ολυμπιακού με τον τραμπάκουλα και τους ανώριμους ασχολείσαι? έλεος ρε πούστημ άμα ήξερα πως σε στοιχειώνουμε τόσο πολύ δεν θα γραφόμουν στο φόρουμ…
χαχα
ειναι εγκαθετος μαλλον!