Λοιπόν να πώ και εγώ τη γνώμη μου για το ντέρμπι, αφού έχει περάσει κάποια ώρα και μπορώ να δω τα πράγματα κάπιως πιο ψύχραιμα. Πέρα από το πρώτο 5-λέπτο στο πρώτο ημίχρονο, το υπόλοιπο άνηκε στο Παναθηναικό. Γενικά ο ολυμπιακός (και νομίζω πως και οι ψύχραιμοι γαύροι θα συμφωνήσετε) στο πρώτο ήταν άρκετα κακός στην απόδοση του. Βέβαια ο Παο δεν κατάφερε να το εκμεταλευτέι αυτό και στο τέλος το πλήρωσε με ένα γκολ από το πουθενά.
Στο 2ο ημίχρονο περίμενα πολλά περισσότερα από τους παίκτες. Δυστυχώς η αρχή ήταν μουδιασμένη και το πληρώσαμε και πάλι. Ίσως έφταιγε και η ψυχολογία αλλά γεγονός είναι ότι η αντίδραση του Παναθηναικού ποτέ δεν ήρθε. Αντίθετα ο Ολυμπιακός ανέβηκε και με τη ψυχολογία μέ το μέρος του έκανε αρκετές φάσεις. Αφού το γκολ δεν ήρθε μετά το άχαστο του Σισέ δίπλα στο Νικοπολίδη, ήταν φανερό ότι το παιχνίδι δεν θα άλλαζε.
ΥΓ1: Αυτός ο Κατσουράνης ή θα σου πάρει το παιχνίδι μόνος του ή θα είναι χαμένος σε ένα ολόκληρο 90-λεπτο…:roll:
Κοίτα Alucard δεν τα ανέφερα αυτά γιατί δεν ήθελα να σταθώ σε αυτά. Όμως οι συνθήκες που έγινε το παιχνίδι ήταν επιεικώς γελείες με τα καπνογόνα και τα λείζερ. Εδώ υπάρχει κανονίσμος για την απάγορευση των λειζερ στο γήπεδο και τα κεφάλια των παικτών είχαν μεταμορφωθεί σε φωτορυθμικά ντισκοτέκ. Και σκέψου τον τερματοφύλακα που δεν κινείται και σκάνε δίπλα του βεγγαλικά και κροτίδες. Αυτά είναι γελοία πράγματα άσχετα με το παιχνίδι το ίδιο.
ότι γίνεται σε κάθε γήπεδο δηλαδή. κακώς που γίνονται όλα αυτά αλλά δεν βλέπω το λόγο γιατί τα ρίχνουμε μόνο στον ολυμπιακό. στο οακα λέηζερ δεν έχουνε?
Δε διαφωνω καθολου. Αλλα κοβω το @#%@ μου οτι οταν θα γινουν τα ιδια (αν οχι χειροτερα) στο ΟΑΚΑ, δε θα σχολιασει τιποτα.
Το να βγαινεις μετα απο ηττα και να λες “αυτα γινονται μονο με τον Ολυμπιακο” οταν ΞΕΡΕΙΣ οτι τα κανει και η ομαδα σου, ειναι γλοιωδες. Εφαγε τα γκολ του, τσαντιστηκε και πεταξε τη μλκια του.
Τόσα καπνογόνα έχω πολύ καιρό να δω σε γήπεδο. Εσύ? Ειδικά στο πρώτο γκολ όλη η μεγάλη περιοχή του Παναθηναικού πήρε φωτιά! :roll: Εσύ τώρα μπορεί να γουστάρεις που κέρδισες και να τα υποβαθμίζεις όλα αυτά. Όμως μιας και τα ντέρμπι πλεον είναι με φιλάθλους μιας ομάδας μόνο κάπου χάνεται η μπάλα…Δεν νομίζω ότι ο Τζόρβας λέει ψέματα ότι τον σημάδευαν με αεροβόλο (άσχετα που το χρησιμοποιεί σα δικαιολογία που χάσαμε). Πρέπει να μπεί ένα στοπ ρε φίλε για τη ποιότητα του ποδοσφαίρου μας…+ Το ότι καθυστέρησε μια ώρα να ξεκινήσει το ντέρμπι…δηλαδή να μη τα πούμε αυτά?
Νίκη ψυχολογίας αυτή, στο μπάσκετ…στα πλέη-οφ κρίνονται όλα, αλλά με 11 πόντους διαφορά που τουλάχιστον πρέπει να κρατηθεί στο ΟΑΚΑ:!:
Τζος ΨΥΧΑΡΑ, Παπαλουκάς, Κλέιζα, όλα τα λευτά:!:
φίλε ελμαράντ εγώ στη θέση των καπνογόνων έχει δεί τσιμεντόπλακες στο καυτατζόγλειο σε μέγεθος παπουτσιών. ζωντανά και όχι από την τηλεόραση (και σιδερόβεργες στην τούμπα). κανείς όμως δεν είπε τίποτα γιατί ο ολυμπιακός νίκησε τότε και όλα ξεχάστηκαν.
ουτε στο μπασκεν ειδανε χαρα οι καημενοι.ποιος βαζελος απο το φορουμ,ελεγε πως με κατω απο δεκα ποντους διαφορα δε θα ηταν ευχαριστημενος?οριστε 11 ποντοι!η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να κερδιζαμε,αλλα επαιξαν πολυ καλα οι δικοι μας και οι ψηλοι του παο ηταν σε πολυ κακη μερα και κερδισαμε δικαια.
Συμφωνω οτι πρεπει να σταματησει αυτο, και δε λεω οτι λεει ψεμματα. Ειχε και σημαδι. Απλα μου την εδωσε ο τροπος που το ανεφερε και πηγε να παρουσιασει τον Ολυμπιακο σαν το μονο συλλογο του οποιου οι οπαδοι τα κανουν αυτα.
Εγω εχω ξαναδει τοσο πολλα καπνογονα. Και δεν ειναι τα καπνογονα το θεμα, μιας και το ημιχρονο ειχε τελειωσει οποτε δεν τον εμποδισε σε τιποτα τον Τζορβα.
Απλα βρηκε ευκαιρια να μειωσει τη νικη του Ολυμπιακου. Δε λεω οτι δεν ειναι σημαντικα αυτα που ειπε γενικα και οτι πρεπει να διορθωθει αυτο, αλλα ο τροπος με τον οποιο τα χρησιμοποιησε, ηταν αδερφιστικος