Ολυμπιακός

Τι να πεις…

Ο Ζεβλακοφ δεν παιζει με Αρσεναλ,ενω Μπραβο και Λεοναρντο θα ειναι ετοιμοι για το
ματς με την Ξανθη.
Κριμα για τον Ζεβλακοφ μιας και ηταν πολυ καλος τον τελευταιο καιρο.

Μπραβο τους, ειναι μεγαλοι μαγκες αυτοι τωρα… Τι να πει κανεις, θρασυδειλοι και ατομα με χαμηλη νοημοσυνη…

Εγώ κατάλαβα ότι έχουν χεστεί πάνω τους στα γήπεδα και τους βγαίνει το μίσος έξω από αυτά. Το πρωτοσέλιδο της ‘‘Πράσινης’’ ούτε για προσάναμμα σε φωτιά δεν θα το χρησιμοποιούσα. Ντροπή τους.

Δεν λες που φέτος καθάρισαν από Καραισκάκη…εκτός αν παίξουν μαζί στα πλέη-οφ:p:!:

http://redplanet.gr/html/ent/562/ent.261562.asp

:D:D:D:D

μικροπρεπεια το θεωρω να καθονται να ασχολουνται με τις μελανιες του τζορβα. και μαλλον απο τωρα πρεπει να μπουμε σε ρυθμους για τα επομενα κρισιμα ματς. ως γνωστον πρεπει να κανουμε το σωστο, να μεινουμε στην κορυφη, αν κοιταμε μονο το ματς με το βαζελο ε θα το ξεχασουμε.
ασχετο τι βλεπε με μεταγραφες τωρα? εγω διαβασα οτι θα μεινουμε ως εχουμε στα φορ λογω της καλης αποδοσης του μητρογλου και οτι παμε για δυο χαφ( αριστερα και κεντρο).

Εγώ πάντως λέω να ξαναγίνει ο αγώνας να φάνε 4, αφού τόσο πολύ το θέλουν πια.

Για μεταγραφές, ντάξει μάλλον είμαι μειοψηφία αλλά γουστάρω με τα χίλια Νέρι αν μείνει ελεύθερος.
Μαζί με Λούα Λούα δε μια χαρά.

Mαζι σου!!Και εγω θλεω Νερι ξανα στο Λιμανι!!:smiley:
Τωρα για 2ο δευτερο δεν με χαλαει να παρει τον Λουα Λουα!!
Αλλα πιστευω οτι αμα τον δινει τωρα η Στανταρ να τον παρει το Γιοβανοβιτς.Αν οχι να τον κλεισει για το καλοκαιρι.Εξαλλου νομιζω οτι απο σημερα ο Γιοβανοβιτς μπορει να διαπραγματευτει συμβολαιο αλλου…8)

Ο νερι να παει να βρει τον πατερα οπως το καλοκαιρι στον αστερα στη βουλιαγμενη.
να πηξει στο ντονετσκ με σταφιδα και κονιακ…

ποιος νερι και πρασινα αλογα . . αν δεν ειναι βασικος, θα κανει κακο στην ομαδα. Φερτε πισω τον κωλοτουμπα να γουσταρουμε.

Προσπαθώ να σκεφτώ έναν λόγο γιατί ο υγιής Νέρι δεν θα είναι βασικός στον φετινό Ολυμπιακό.
Ομολογώ ότι δεν μου έρχεται κανένας.

Γιατί ο Τάσος Πάντος ανακάλυψε πως με το αριστερό παίζει καλύτερα;

εγω παντως, τον θεωρω κωλο - χαρακτηρα . .

Εγώ τον θεωρώ παιχτάρα.

Και ξέρει και την ομάδα και τις καταστάσεις, δεν θα χρειαστεί προσαρμογή και έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

+1

Πάντως δεν θα είναι εύκολο γιατί οι Ουκρανοί θέλουν λέει ο Ολυμπιακός να τους πληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

βασικα χρειαζομαστε ετοιμο παικτη αυτη τη στιγμη

ο νερι απο ποτε εχει να αγωνιστει σοβαρα?

Μια χαρά έτοιμος είναι, πιο έτοιμος από οποιονδήποτε παίκτη θα χρειαστεί 1-2 μήνες προσαρμογής.

κατσε ρε, εδω εχουμε μια ομαδα γεματη με προβληματα προετοιμασιας…αν μας ερθει ενας παικτης που δεν ξερουμε καν αν, και τι προετοιμασια εχει κανει, που δεν ξερουμε ποσα παιχνιδια εχει παιξει, ουσιαστικα δεν κερδιζουμε τιποτα, αλλον εναν ανετοιμο+ μιλαμε για ενα παικτη που μπορει να σου κανει ανω κατω τα αποδυτηρια…
αν εχει παιχνιδια στα ποδια του, τοτε καλως να ερθει θα βοηθησει αμεσα…αλλιως να ψαξουν κανενα ετοιμο
ο γιοβανοβιτς παντως για μενα ειναι καλυτερος του νερι

Και για μένα είναι αλλά κοστίζει 2-3 εκ ευρώ συν το συμβόλαιο και χωρίς δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Επίσης η τελευταία φορά που υπήρξε πρόβλημα με τον Καστίγιο στ’ αποδυτήρια είναι το μακρινό 2005, κάπως παλιά θα έλεγα.