Ολυμπιακός

σκασμός πελάτη

Γιατι??? Γιατι??? Γιατί ασχολείστε με ομαδίτσες την ώρα που εμείς είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια??? Αφήστε τους να τρώγονται μεταξύ τους, πρέπει να πάρουν και ένα βαθμό για να περάσουν στους…32 του Γιουρόπα Λιγκ!

Ρε παιδιά, η ομάδα αγκομαχά φέτος κι εσείς ψάχνετε τον πιο “εύκολο” αντίπαλο? Όποιος και νάναι, για να περάσουμε πρέπει να συμβούν τα απίστευτα.

Η ομάδα χρειάζεται γύρω στους 8 πρωτοκλασάτους παίκτες για να είναι ανταγωνιστική σε επίπεδο “16” Ch.L.

Όπως και νάχει τη φετινή πρόκριση δεν την ευχαριστήθηκα όπωε πρόπερσι, όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι. Περάσαμε κυρίως επειδή ο Κούμαν κατέστρεψε την Άλκμααρ και η Σταντάρ δεν είχε ούτε πείρα ούτε άμυνα.

Χαίρομαι όμως που η ομάδα σταθεροποιείται σε ένα υψηλό για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου επίπεδο, που θα μπουν έσοδα και που ανεβαίνει στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Αν πάρει και το φετινό πρωτάθλημα και εξασφαλίσει και του χρόνου συμμετοχή στο τσάμπιονς λιγκ, τότε θα ξεπεράσει οριστικά τα όποια οικονομικά προβλήματα.

Γι αυτό και χρειάζονται οι 4 (ας είναι και 3) μεταγραφές που ζήτησε ο Ζίκο. Για το φετινό πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι όταν έχεις 2 προκρίσεις σε 3 χρόνια στους "16’ τότε σε βλέπουν με άλλο μάτι και προσελκύεις παίκτες ανώτερου επιπέδου.

Kοίτα ‘‘παιχταρά’’. Ούτε μπαλαδόρος είμαι, ούτε αναλυτής. Αλλά βλέπω τους αγώνες και κρίνω. Βλέπω και καταλαβαίνω ένα δύο πράγματα, και γράφω εδώ ένα μπράβο στην ομάδα που πέρασε με τις δεδομένες απώλειες. Και έρχεσαι εσύ όμορφα και ωραία, λέγοντας ότι γέλασες με την ομάδα μου και ότι οι παίκτες της δεν ξέρουν ούτε κοντρόλ. Εντωμεταξύ, λες ότι είδες 10-20 λεπτά και λες ότι δεν ξέρεις αν έπαιξε ο Ζαϊρί. Ε, τι να πω μετά από αυτό; Καλά κάνεις και λες την άποψή σου. Αλλά μην λες άλλα αντ’ άλλων σε παρακαλώ. Όσον αφορά το αν έχω ακουμπήσει μπάλα, παίζω που και που με την παρέα, αμυντικό χαφ. Δεν μπορώ να σε μάθω και πολλά ρε παίκτη, μόνο μαρκάρω και πασάρω.

και γω ειπα μπραβο στα παιδια αλλα καλο ειναι να διαβαζεις τι γραφω κατσε να ξαναδεις το 1ο 20 λεπτο ΜΠΟΡΕΕΙ ΕΤΑ ΝΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ αλλα δεν το ξερω
παντως αν παιξει ετσι με καμια ρεαλ στο πρωτο 20 λεπτο θα εχει τσιμπισει
5-6 για πλακα και ξερεις ο κριστιανο δεν σταματαει ειναι μουνοπανο τοτε θα θουμε αν θα ξερεις να κρινεις οπως λες και θα θυμιθεις οτι ο maniac δεν λεει παπαριες
και να κρινεις εχεις δικαιωμα αλλα μη μου τη λες κιολας
πες ρε φιλε στο 20λεπτο σερνομασταν και μετα παιξαμε καλα
και τα παιδια φτιαξαν κει τα κοντρολ τους
ξερεις ενα παιχνιδι κερδιζεται και χανεται απο το 1 μεχρι το 90
οχι απο το 20 και μετα η απο το 70 και πριν
ισως τελικα να ειμαι χαζοχαρουμενος και να γελαω αλλα αμα
τσιμπισει η ομαδα καμια 7ρα οπως με τη γιουβε
τοτε θα ψαχνεις να βρεις τι εφταιγε
κοντρολ και πασα ξερω και γω
αλλα απο αυτους που τα κονομανε και περνουνε χοντρα περιμενω κατι παραπανω
αλιως αν ειναι ας παω να παιξω εγω ρε φιλε στη θεση του μπραβο
η του οποιοδηποτε μπραβο και χωρις λεφτα
ενα getorate θελω μονο να αναπληρωνο τα υγρα ξερεις8)
και δεν στο παιζω παιχταρας απλα δεν μου αρεσει στο καθε τι που λεω
να βγαινει ο καθενας και να μου την λεει χωρις λογο
οποιος νομιζει οτι ο ολυμπιακος ηταν καλος στο 20 λεπτο ας ξαναδει το παιχνιδι
ρε φιλε απλα πραγματα

δε βαριεσαι να τα γραφεις ολα αυτα?

Γιατί να βαριέται!

Sodomaniac συνέχισε, είσαι η νέα μας λατρεία!

ναι βαριεμαι ισως τα ποστ μου ειναι ακαταλαβιστικα
για μερικους
εκει θελει χειρουργικη και λεπτομερη επεμβαση8)

Η διαφορα Sodomaniac με Raul Bravo ειναι ενα gatorade. :bow2::D:bow2:

ακριβως
αν κουμποσουμε τα ιδια συμπληρωματα
πιστευω θα ειμαι καλυτερος
ενταξει αν παρει νιτρογλυκερινη θα ειναι αυτος:lol:

Μόνο που δεν “δάκρυσε” ο ισπανός παρατηρητής του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

“Εxcellent”, φώναζε μετά το ματς και έδινε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Για πρώτη φορά στα δώδεκα χρόνια που παίζει η ομάδα Champions League δόθηκε “λευκή” έκθεση!

Ούτε… ψεγάδι. Ήταν τόσο χαρούμενος, που δεν έγραψε ούτε καν τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλοι του Ολυμπιακού μετά το τέλος του παιχνιδιού.

“Καταπληκτική εικόνα. Έχετε μια φανταστική έδρα”, έλεγε και στον Ολυμπιακό πανηγύριζαν διπλά.

Ε βέβαια. Αφού τα “αμολύσατε” όλα με το βάζελο, τι να μείνει με την Αρσεναλ…:lol:
Τι κόσμια συμπεριφορά…συγκινήθηκα τώρα…:cry:

ε,αλλο Ευρωπη…και αλλο Νευροκοπι!

γλυκύτατο αυτό με τα τεράστια γραμματάκια, αλλά επειδή το έχεις ξανακάνει 2-3 φορές, ξεχειλώνει το φόρουμ, να το αποφεύγεις.

το παρατηρηξα…

Αλλα 'εν με νοιαζhει…
Σhiζω τα φορα!

τόσον γκαλά

Sodomaniac στη μπαλα καλυτερος απο το Μπραβο και στο χιουμορ απο το Σεφερλη.

Επειδή λες για τα τελευταία 3 χρόνια, να σου θυμίσω ότι ο Παο πέρσι με όμιλο ιντερ-βερντερ βρεμης-Ανορθωση (ναι αυτή που σε απέκλεισε και σε έστειλε ουεφα) πέρασε πρώτος στον όμιλο για τη φάση των 16 και βρέθηκε πολύ κοντά και στην επόμενη στους αγώνες με τη Βιγιαρεαλ. Ο Μέγας Ολυμπιακός αποκλείστηκε στο Ουεφα από μια Σεντ Ετιέν…Πανηγυρίστε τώρα που δεν έχει γίνει ακόμα η κλήρωση και μην ασχολείστε με ομαδίτσες λοιπον…:twisted:

πολυ σωστος…

αντε στον καναπε σου τωρα!:stuck_out_tongue:

χα!χα!χα!τι να κανω μονο με πλακιτσα παλευονται μερικα πραγματα
παντως εχω και αλλα χαρισματα
πχ εχω μεγαλη μυτη
γιαυτο και την μυριζω την μπαλα λιγο καλυτερα απο
καποιους αλλους
καταλαβες ειμαι σε πιο πλεονεκτικη θεση:lol:

η σεντ ετιεν ειναι μεγαλη ομαδα στη γαλλια αν ξερεις…:slight_smile: