H περσινή Σεντ Ετιέν όμως κινδύνεψε να πέσει και ήταν μεγάλη αποτυχία που δεν την περάσαμε.
Πάω, να βάλω τουλάχιστον το βίντεο να γράφει τον αγώνα όταν θα παίξετε? Δεν χάνονται αυτά… (Και έχω και ουέφα ε, σε παρακαλώ…)
Εννοείς ότι είναι παλιός και ιστορικός σύλλογος στη Γαλλία? Ουί…κατα τ’αλλα τα τελευταία χρόνια η μεγαλύτερη της επιτυχία ήταν ότι σας κέρδισε στο ουέφα…
ειλικρινα δεν θα με κανεις να ασχοληθω με αυτα που λες γιατι μετα θα ειμαι “γραφικος”!
ΟΚ.
λογικα,αν πεσουμε και παιξουμε και χασουμε απο τη μπορντω/σεβιλλη/φιορεντινα παλι χαλιες θα ειμαστε.
Θα περιμενω τον επομενο σου ευρωπαϊκο αγωνα,να κρατησω σημειωσεις απο το "σεμιναριο!
ρε ειστε καλα που λετε οτι την εχουμε ανετα την σεβιλλη και ετσι;Τι μαλακιες ειναι αυτες;Μπορει να μην εχουν αλβεζ αλλα ειναι πολυ γρηγορη ομαδα,παιζει πριμερα διβιζιον.Ουτε εγω ειμαι κανενας μεγαλος γνωστης της μπαλας αλλα οποιος νομιζει οτι ο θρυλος ειδικα τωρα με τους χιλιους τραυματισμους ειναι καλυτερος ή εστω ισαξιος της σεβιλλης ειναι βαθια νυχτωμενος.Μπορντω ή φιορεντινα μπας και δουμε προκοπη…
δεν ειδα κανενα να λεει τπτ τετοιο…αλλα αν το ειπε…ΟΚ!
ΟΜΩΣ
εσυ με αυτα που λες για μπορντω και φιορεντινα… δειχνεις ποσο νυχτωμενας εισαι!
αντε μωρε!!
ΤΣΙΙΙΡΖΖΖ
Άμα αρχίσει τα χασογκόλικα ο σισέ μπορεί να μπει μέσα και ο Βαζέχα, οπότε μη το χάσεις!
Μπαρτσελόνα ή Μάντσεστερ για να το γιορτάσουμε.
Τέλος.
δεν ειπα οτι αυτες οι δυο ειναι αχρηστες αλλα σε σχεση με τα μεγαθηρια μαντσεστερ μπαρτσελονα κλπ ειναι πιο ευκολες
ρε συ χρηστο , αμα κληρωθει ο οσφπ με την μπαρτσελονα
σε κοβω να εισαι σαν τη μερυλ στριπ στο ΄η εκλογη της σοφι’
δεν θα ξερεις ποιο απο τα 2 παιδια σου να θυσιασεις :lol:
ον τοπικ sodomaniac μην ακους κανεναν τα ποστ σου θεριζουν (εκει ειδικα με τη συγκριση με ραουλ μπραβο , με εστειλες για τσαι θεος :lol: :lol: :lol: )
οτι επαθα χθες και στον πρωτο αγωνα εγω…
εντιτ.
μονο που (οπως πιστευω ολοι ) οταν ερχεται εναντιον του Ολυμπιακου…η ομαδα ειναι μονο μια!
Oταν παιζει ο Θρυλος δεν υπαρχει διλημμα ουτε γι’αστειο.Αντερ νο σιρκουμστανσιζ.-
μακάρι να τύχει καμιά manchester γιατί έχω καημό να την δω.:D:D
Όποια ομάδα και να έρθει θα είναι δύσκολη και απλά θα ψάχνουμε για το θαύμα, οπότε ας απολάυσουμε την πρόκριση και βλέπουμε…
Πολύ καλά απόψε, και νίκη και την διαφορά…άντε επιτέλους:):!:
Ποοο και εγω ρε φιλε.Θελω να την δω αυτην την ομαδα…Βεβαια αν παιξει ως αντιπαλος μας δεν θα μου μεινουν και οι πιο καλες εντυπωσεις αλλα δεν βαριεσαι…Μαντσεστερ θα εχουμε δει…
Αυτό που χαίρομαι περισσότερο απ’ όλα φέτος στο μπάσκετ, είναι ότι το ΣΕΦ έχει ξαναγίνει έδρα. Μένει να το δούμε και με πιο σοβαρές ομάδες βέβαια, αλλά όπως και νάχει όταν ανατρέπεις σχετικά άνετα διαφορά 18 πόντων που μπορεί να κρίνει την πρωτιά είναι κάτι το σημαντικό.
Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA θα τιμωρήσει τον Ολυμπιακό μόνο με χρηματικό πρόστιμο και όχι με αποκλεισμό της έδρας για όσα διαδραματίστηκαν με μεμονωμένους φιλάθλους, στην Ολλανδία, στον αγώνα με την Αλκμάαρ.
Η χθεσινή κόσμια συμπεριφορά του κόσμου του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ επηρέασε θετικά τους ανθρώπους της UEFA, καθώς δεν άναψαν καπνογόνα, ούτε χρησιμοποιήθηκαν λέιζερ.
Μάλιστα, ο παρατηρητής της UEFA έδωσε λευκή έκθεση και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την όλη παρουσία των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά.
Οταν υπαρχει θεληση απο τις ομαδες, ολα γινονται
Εντάξει, στην Ευρώπη κόβουν πωπούς, κοινώς κώλους. Μπράβο στην εξέδρα που έδωσε εξαιρετική ατμόσφαιρα χωρίς να κάνει υπερβολές. Πράγματι, με λίγη θέληση όλα γίνονται.
just in case…
[SIZE=“7”]ΘΡΥΛΕ
ΘΕΕ ΜΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ![/SIZE]
καλημερα,φιλοι και εχθροι!
ego pistevo oti me chelsea an pe3oume sovara ine efkoli i prokrisi… toulaxiston etsi opos ine tora:-k