Ολυμπιακός

Αγαπάμε bigdude. Όνομα και πράγμα!

:dunno: Παραδινομαι

Λούα Λούα οε οε οε:):!:

τα ιδια Παντελακη μου ο Θειος…

ξεχναμε γιατι εφυγε…και αυτος και ο αστεγος αζτεκος.[-X

ωρες-ωρες με χαλαει ΤΟΣΟ πολυ η ολη φαση!

Ο Λουα χ2 δεν ειχε φυγει επειδη ειχε ‘μεγαλο’ συμβολαιο???

και “προβληματα πειθαρχιας”…[-X

…και για τους δύο λόγους…αλλά θέλει νά’ρθει, δεν χρειάζεται προσαρμογή και δεν έχουμε καιρό για τέτοια, είναι καλός παίκτης,παίζει και αριστερά, και στην τελική είναι καλύτερος από το σχεδόν τίποτα που έχουμε τώρα:!:
…ααααααα είναι και σχεδόν τσάμπα!!!

Ναι, αλλα για 4-4-2 δεν ειναι να παιζει αριστερα, δεξιοποδαρος γαρ :stuck_out_tongue:

θα κανει reverse (u-turn) μολις φτανει στο αουτ!:lol:

Μια χαρά κάνει για αριστερά στο 4-3-3, έπαιξε πολλές φορές σ’ αυτή τη θέση.
Τα “προβλήματα πειθαρχίας” ήταν το μεγάλο του συμβόλαιο και η θέση ξένου που έπιανε.

Παιχτάρα είναι, έκανε πουτάνα τις αντίπαλες άμυνες και άνοιγε πολλούς χώρους.
Αρκεί να είσαι σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση.

Και φυσικά ακόμα πρέπει να πάρουμε αριστερό χαφ, δεν αλλάζει αυτό.

Δε νομίζω πως ο Λούα Λούα έπιανε θέση ξένου

Ευχαριστω την Πρασινη που μου προσφερει απλοχερα το γελιο και μου φτιαχνει τη διαθεση καθε πρωι.

ειναι απο το κονγκο παντως ο λουα λουα.αν παιρνουν γαλλικο διαβατηριο εκει τοτε δεν θεωρειται ξενος.

ειναι γεγονος οτι μας κακομαθαινουν τελευταια!

ποσο χιουμορ μπορει πλεον να αντεξει ο ανθρωπινος νους?

:stuck_out_tongue:

Για αγγλικό διαβατήριο θυμάμαι εγώ, γιατί ήταν στην Αγγλία από τα 16 του. Μπορεί να κάνω και λάθος

Οπως τα λεει ο karvou ειναι.Αγγλικο διαβατηριο εχει.

Καλή αρχή για Γκαλέτι, και τώρα τα δύσκολα στο Χαριλάου και μετά η πολυπόθητη διακοπή:):!:

Μετα το γκολ του Γκαλετι η ομαδα αρχισε να παιζει και μπαλα χωρις αγχος και ειδαμε κατα διαστηματα πολυ ωραιους συνδυασμους… Και ορεξη απο τους παικτες, πολυ βασικο αυτο. Μια χαρα, νικη και με τον Αρη τωρα για να τελειωσουμε τον πρωτο γυρο πρωτοι… Μακαρι να παρουμε τον Λουα Λουα, μεγαλος ανακατωσουρας για τις αντιπαλες αμυνες και θα προσαρμοστει και αμεσως…

Μπαλάρα μέχρι το 60’, μετά νύστα.
Τραγικός ο Όσκαρ για άλλη μια φορά.

Edit:

Μόλις είδα και τις φάσεις για να επιβεβαιώσω αυτά που είδα με γυμνό μάτι στο γήπεδο και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στη διαιτητάρα της σημερινής αναμέτρησης. Αν ακύρωνε και το 2ο γκολ του Ντουντού θα είχε πάρει άριστα 10. :smiley:

Αρκετα καλοι σε καποια (μεγαλα) διαστηματα.
Κωστας Μητρογλου ασφαιρος σημερα αλλα την εκανε την ασσιστ του παλι !
Απο εκει και περα το ματς εγινε ευκολοτερο για μας απεναντι σε εναν αποδεκατισμενο
αντιπαλο.Θετικος Γκαλεττι σημερα !

Ωραιος συνδυασμος στο δευτερο γκολ και γενικα καναμε καποιους καλου συνδυασμους
μεσα στο ματσ.