Ολυμπιακός

ChrisP μιας και στο έχουν πει όλοι δεν έχει νοήμα αλλά να στο πω και εγώ που το ποδόσφαιρο είναι no100 στη λίστα με τα πιο σημαντικά πράγματα για εμένα (νταξ δεν τα έχω μετρήσει, πλάκα κάνω).Σταμάτα να λες για διαιτησία καταντάς γραφικός.Γενικά φέτος ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ας το κλείσουν λίγο το στόμα τους, όλοι πέρνουν κουκιά.
Φιλικά έτσι, γιατί που και που πετάς και κάποια καλά.

XXXloko τράβα ασχολήσου με τα 99 πιο σημαντικά πράγματα για σένα (τα οποία υποθέτω ότι είναι 99 γυμνές φωτογραφίες της σάσα γκρέη) και άσε εμένα να γίνομαι γραφικός.

πςςςςςς σασα γκρεη…

Eισαι πολυ σκληρος.

Εσύ είσαι πιο σκληρός.

Θα το αμφισβητουσα αλλά μετά θυμήθυκα οτι τα ξέρεις όλα.

Όχι ολα.

Aς χαλαροσουμε λιγο παιδες…Ο καθενας υποστηριζει την ομαδα του και εχει τις αποψεις του…ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ.Ειδατε τη κοσμια και ευγενικη συμπεριφορα…;:lol:

οn topic:Μια χαρα παει η ομαδα σε ευρωπαικο επιπεδο και στο ελληνικο πρωταθλημα.Δεν το περιμενα στην αρχη της χρονιας οτι θα ημασταν στους 16,και πρωτοι λιγο πριν το τελος του πρωτου γυρου στην superlegue…

Την Κυριακή θά’ναι αρκετά δύσκολα, γιατον Άρη:p…και για μας εντάξει:!:
Φαντάζομαι ότι ο Άρης και η Α.Ε.Κ., στην 16η αγωνιστική θα επιδιώξουν ανάσταση:):!:

δε πιστευω παντως οτι η αεκ ετσι οπως ειναι η ολη κατασταση στην ομαδα χωρις ηρεμια να μπορεσει να διεκδικησει το οτιδηποτε απο τον ολυμπιακο μεσα στο καραισκακη.βεβαια ολα στο γηπεδο αποδεικνυονται αλλα στο ολυμπιακος-αεκ ξεκαθαρο φαβορι ειναι ο ολυμπιακος.βεβαια πολυ θα θελα να σας σκασουμε ενα διπλακι μεσα στο καραισκακη:wink:

Καλά, για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ θέλουμε σχεδόν ένα μήνα ακόμα.
Το διπλό με Άρη πάντως θα είναι πολύ σημαντικό αν έρθει, αλλά δεν θα είναι και καταστροφή αν δεν έρθει.

Ειναι πολυ βασικο ομως να νικησουμε τον Αρη, για να τελειωσουμε τον πρωτο γυρο πρωτοι στην βαθμολογια και απο θεμα ψυχολογιας ειναι επισης σημαντικο.

ChrisP έχει και ένα δίκιο,έτσι.Για το ότι ασχολήθηκα μαζί σου λέω.Κρίμα είμαι στο όριο απο points, θα περνάγαμε όμορφα.Για σου αδικημένο διαιτητικά αγόρι :slight_smile:

Και γω είμαι στο όριο, ψήσου να φκιάσουμε ένα στοιχηματάκι για το ποιος θα φύγει πρώτος.

καλα ρε μαλακες , δεν ειναι χαζο σε ενα μουσικο φορουμ να τρωτε ποντους για μπαλα κ διατησια :stuck_out_tongue: ?

χιλιες φορες να τους τρως , μαλωνοντας ξερω για το (αναμφισβητητο) μεγαλειο του aenima 8)

η για το αν οι tool ειναι η δεν ειναι (ειναι ρε!!!) η μεγαλυτερη μπαντα της 20ετιας :stuck_out_tongue:

ps : chrisp Mην ακους κανεναν κ συνεχισε να αναλυεις ενδελεχως τα του ολυμπιακου,ρουφιανοι του Νικολακοπουλου ειναι οσοι σου τη λενε γιατι του κοβεις φυλλα απο το ΦΩΣ :smiley:

Μέχρι κι εδώ κατάφερες να γράψεις για το Aenima. :expressionless:

I rest my case…

Τι λε ρε;Παλικαρίσια τους έφαγα τους πόντους για μουσικά θέματα.
Chris σε έχω.Είχα φάει και ban και ξαναγύρισα.Ο Κόκκαλης φταίει ε, και ο Κάκος.

Α, μου ρίχνεις τότε. :frowning:

Δε πηράζει με λίγη προσπάθει θα τα καταφέρεις και εσύ.Καλή τύχη.

[quote="“ChrisP,post:9076,topic:3234”]
Μέχρι κι εδώ κατάφερες να γράψεις για το Aenima. :expressionless:

I rest my case…[/QUOTE]
λολ δηλαδη

Εχω φαει 7 μπαν οντως μαστερ στο ειδος θα σου πω οτι θα φας συντομα μονιμο.