Explain…
μισο…
μισο να παρω μια ανασα…και να το πω.
Εδωσε ο ΠΣΑΤ βραβειο ηθους στον Αλβερτη!
:lol2::lol::lol3:
Τελικά ποιον θέλουμε για αντίπαλο…εγώ, Φιορεντίνα:!:
Όχι πως είναι εύκολη, αλλά άντε απέκλεισε από την φάση των δεκαέξι, Μπάρτσα, Ρεάλ, Μάντζεστερ, Τσέλσι:):!:
Φιορεντινα, Μπορντο ή Σεβιλλη με αυτη την σειρα, χωρις να σημαινει οτι καποια απο αυτες ειναι ευκολη… Απλα σε συγκριση με τις υπολοιπες…
Παιδιά με τις 2 μεταγραφές που είναι να γίνουν καμιά ομάδα δεν είναι βατή.
Δε λέω βέβαια ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προκριθούμε και συμφωνώ ότι Φιορεντίνα, Μπορντό, Σεβίλλη είναι κάπως πιο εύκολες κληρώσεις αλλά από την άλλη προσωπικά θα ήθελα να δω ένα πραγματικά μεγάλο ματς στο Καραϊσκάκη (όπως με Μπάρτσα πχ) παρά έναν κλεφτοπόλεμο με Μπορντό.
Κατά τ’ άλλα όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ πάμε για Λούα Λούα και έναν μεσοεπιθετικό ακόμα, που πιθανόν να σημαίνει οτι για αριστερός εξτρέμ πάει ο Γιοβάνοβιτς το καλοκαίρι. Ρίσκο, αλλά και το να δώσει η ομάδα τώρα σε περίοδο οικονομικών δυσκολιών 2-3 εκ ευρώ (+ μισθό παίκτη) για 12 ματς πρωταθλήματος είναι επίσης παράλογη κίνηση.
Η πιθανή ενδεκάδα μετά τις μεταγραφικές κινήσεις θα είναι:
[CENTER]
ΝτιόγοΛούα Λούα ------ (μεταγραφή) ---- Γκαλέτι
Ντουντού ---------- Μαρέσκα
Μπράβο ------- Μέλμπεργκ -------- Αβραάμ ------ Τόρο
Νικοπολίδης
[/CENTER]
Και η αναπληρωματική:
[CENTER]
ΜήτρογλουΝτέρμπισιρ --------- Όσκαρ ------- Ζαϊρί
Γ. Παπαδόπουλος ------- Στολτίδης
Λεονάρντο ------ Ζεβλάκοφ ------- Κ. Παπαδόπουλος ----- Γκαλίτσιος
Κόβατς
[/CENTER]
- τους Ντομί, Πάντο και μικρούς.
Επίσης ο Λούα Λούα μπορεί να παίξει είτε φορ είτε πίσω από τον φορ, το ίδιο και ο Ντέρμπισιρ, ενώ υπάρχει και το δίδυμο Ντιόγο-Μήτρογλου.
Γενικά θα υπάρχουν επιλογές αρκετές για να πάρει η ομάδα το πρώτάθλημα, να εξασφαλίσει τα έσοδα από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και ν’ αρχίσει σιγά-σιγά το χτίσιμο ενός πραγματικά καλού ρόστερ. Για μένα αυτή τη στιγμή χρειάζονται 7-8 ποιοτικοί παίκτες, αλλά θα περιμένω για τελικά συμπεράσματα στο τέλος της σεζόν.
Το Ντιογο δεν ειχε πει θα τον βαζει σαν FC κ οχι σαν SC??
Κι αυτό γίνεται με δίδυμο Ντιόγο-Μήτρογλου και τον μεσοεπιθετικό που θα πάρουμε να παίζει αριστερά, μιας και δεν μπορώ να φανταστώ ότι η “μεταγραφή-βόμβα” θα μένει στον πάγκο.
Το θέμα ότι θα μπορεί πλεόν να γίνεται ροτέησον στις θέσεις της επίθεσης (εκεί που επιβάλλεται δηλαδή) και θα υπάρχουν επιλογές για αλλαγές. Α, και έχω βαρεθεί να διαβάζω δακρύβρεχτα κείμενα για τον Μήτρογλου που θέλουν να του φάνε την θέση στην ενδεκάδα που έχει κερδίσει με το σπαθί του.
φυσικά και προτιμούμε τα μικρότερα ονόματα, όχι γιατί πρόκειται γιά κακές ομάδες αλλά στο τσουλού μετράνε πολύ οι δημόσιες σχέσεις και το όνομα που γράφει η φανέλα οπότε είναι πιθανή και μιά καλή διαιτησία. ενώ άμα πέσεις με καμιά ρεάλ θα δούμε αυτά που βλέπουμε τόσα χρόνια και κουμάσια όπως ο μέρκ και ο κρουγκ…
Εδω η ομαδα ειχε φαει χαντακωμα επι Λεμονη με Λατσιο(2 φορες μαλιστα)
και με μονακό τώρα που το θυμάμαι… το ακυρωμένο γκόλ του οκκά… άστα βράστα
Πο πο ναι…Ετσι και το ειχανε μετρησει θα ειχαμε περασει στους 16…Περασμενα ξεχασμενα μωρε…!:roll:
Επίσης, έτσι και δεν είχε κοιμηθεί ο Ντούσαν στο Β΄ημίχρονο στο Άνφιλντ πάλι θα είχαμε περάσει στους 16.
Εγώ νομίζω ότι η φετινή υπέρβαση στην Ευρώπη έγινε ήδη, αν προχωρήσουμε κι άλλο θα συνιστά θαύμα αλλά προσωπικά προτιμώ μια γιορτινή ατμόσφαιρα με την Μπαρτσελόνα και απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο του πρωταθλήματος.
ή αν είχε αφήσει ο κόραξ το ριβάλντο να μπει μέσα και να χτυπήσει εκείνο το φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου…
Για εκεινο το παιχνιδι δεν εφταιγε μονο ο Μπαγεβιτς παντως…Γενικα οι παιχτες ειχαν καθησυχαστει πραγμα που απεναντι στην Liverpool ποτε δεν κανουμε…
Δηλαδη το οτι καταφερε και τερματισε ο Ολυμπιακος πανω απο την Στανταρ Λιεγης και την Αλκμααρ, εσυ το θεωρεις υπερβαση ?? :lol:
Τι να πω… Πολυ μικρες απαιτησεις εχεις απο την ομαδα σου.
Το ματς με Λίβερπουλ ας μην το θυμάμαι και συγχύζομαι καλύτερα.
@ Νight*Sky:
Ναι έχω πολύ μικρές απαιτήσεις από την ομάδα μου. Αν ήξερα όταν έγινε γνωστή η κλήρωση ότι θα παίζω με το Λεονάρντο αριστερό χαφ, και βασικούς Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιο, Ζαϊρί, Μπράβο και Όσκαρ τότε μια τιμητική 4η θέση θα μου ήταν αρκετή.
Κι επειδή το παραμύθι με Σταντάρ και Άλκμααρ πολύ κράτησε, αν ξέρεις εσύ κάποια ελληνική ομάδα που να έχει επιθετικογενείς παίκτες με τη μισή ποδοσφαιρική ποιότητα από Γιοβάνοβιτς, Ντε Καμάργκο, Μποκανί, Ντεμπελέ, Χαμντάουι κ.ο.κ. πες μου και μένα να τους μάθω.
Τι χαζο ειναι αυτο που ειπες τωρα ??
Μα στο Τσαμπιονς Λιγκ πας για να παιξεις και να κοντραριστεις με καποιες απο τις καλυτερες ομαδες της Ευρωπης. Και αυτες οι δυο ομαδες δεν ειναι ανταξιες αυτου του θεσμου. Για ουεφα κανουν. Το αν ανεβηκαν λιγο τα τελευταια χρονια, δεν λεει κατι, ο ολυμπιακος ειναι χρονια στην κορυφαια διοργανωση, οποτε το να τις αποκλεισει ηταν το απολυτα λογικο.
Αυτο ελειπε, η μεση ελληνικη ομαδα να ειχε την ποιοτητα των παιχτων ομαδων που συμμετεχουν σε αυτο τον θεσμο.
αρα ηταν υπερβαση…
Οχι, γιατι κοιτα τι συμπληρωσα αφοτου εκανες το κουοτ
OΚ, επαναδιατυπώνω την ερώτηση:
Υπήρχε περίπτωση να μην είναι βασικοί και αναντικατάστατοι αυτοί οι παίκτες στον φετινό Ολυμπιακό?