Δεν το διώξαμε καν.
'Εληξε το συμβόλαιό του, του έκανε ο Σώκρατες προσφορά για ανανέωση για την οποία μας πληροφόρησε γεμάτος δάκρυα ότι δεν ανταποκρινόταν στην αξία του και τελικά υπέγραψε με τα ίδια στην ΑΕΚ.
Δεν το διώξαμε καν.
'Εληξε το συμβόλαιό του, του έκανε ο Σώκρατες προσφορά για ανανέωση για την οποία μας πληροφόρησε γεμάτος δάκρυα ότι δεν ανταποκρινόταν στην αξία του και τελικά υπέγραψε με τα ίδια στην ΑΕΚ.
α οκ.λαθος μου
Το θεμα ειναι οτι αν δωσουμε τα 8εκ. να αποδωσει αναλογα και ο Α παιχτης…Οχι οπως ο Ντιογο που δεν εχει αξιοποιησει περα ελαχιστων περιπτωσεων τα λεφτα που παιρνει…Ας πιασουν τοπο αυτα τα λεφτα καποτε…!
Και όταν πήραμε τον Μπελούτσι πρόπερσι, που είχε δικαίωμα συμετοχής, 20-25 λεπτά έπαιξε:!:
Και του χρόνου θα θέλουμε την ίδια-καλύτερη πορεία:):!:
Η Μπορντό ήταν, κατά την γνώμη μου, η ομάδα που έπαιξε την καλύτερη μπάλα στους ομίλους…απλά δεν είναι μεγαθύριο:):!:
τραυματιες απο το οικογενειακο διπλο,Μαρεσκα και Μεελμπεργκ…περιμενουν εξετασεις…
Ρε πουστη μ’…τι γινεται πλεον?
και με το μυαλο στη μπορντο και τον αρφα παμε ευκολα για ηττα στο χαριλαου…
θελει πολλη προσοχη…
και εχω ΗΔΗ σπαστει γιατι βγηκε ο Κουπερ και ειπε με σιγουρια οτι τη Δευτερα δεν θα ειμαστε πρωτοι!
Ξερει και μιλαει και για τον βαζελο,υποθετω![-X
Αν και σημερα ειμαι ‘‘αλλου’’ με τα εισιτηρια που εκλεισα για AC/DC και δεν εχω διαβασει τα ποστ σας να πω οτι μου φαινεται καλη η κληρωση, με δεδομενες τις αλλες ομαδες. Η μονη που θα προτιμουσα ειναι η Φιορεντινα, αλλα και παλι με Μπορντο πιστευω οτι ο σοβαρος και με προσθηκες Ολυμπιακος μπορει να τα καταφερει…
Γονατο ο Ολαφ ,εκτός αυριο…το ιδιο και ο Εντσο…[-X
Κατι παιζει λεει με Λουα?μπορει και να μην τον θελουν τωρα?
Με τον Αφρά, δυσκολεύει, αλλά παλεύεται…αυτό που δεν παλεύεται με τίποτα είναι οι τραυματισμοί#-o:-k[-X::)!:
Σήμερα θα συμφωνήσω με τον Νικολακόπουλο πάντως, εχει ο Ολυμπιακός μεγάλη ευκαιρία να κάνει κάτι παραπάνω στο τσου λου φέτος και θα πάει να πάρει έναν παίχτη που δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει? Μπορεί να είναι ταλέντο βέβαια και να βγάλει λεφτά από πιθανή πώληση του αργότερα αλλά μήπως δεν θα βγάλει λεφτά αν πάει στους 8? Εγώ θα προτιμόυσα παίχτη που να μπορεί να παίξει και στο τσου λου, αν και εδώ που τα λέμε από την στιγμή που μπλέχτηκε ο sir Alex είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα…
και ποιον να παρει ρε παιδια? αντε και ερχεται παιχτης απο λατινικη αμερικη, γιατι λογικα μετα σε τετοια λυση θα στραφουν με το σκεπτικο του να βρουν παιχτη που να εχει δικαιωμα συμμετοχης, θα ειναι ο παιχτης αυτος πανετοιμος το φλεβαρη?
Παντως δεν παυει να ειναι καπως εκνευριστικη η “εμμονη” στο μεταγραφικο “Μπαμ”…8 μυρια+ για ενα τετοιο παιχτη ειναι οκ…αλλα τα δινει τωρα, τη στιγμη που δεν εδινε ουτε τα μισα για αλλους…
παλι εχεουν κανει τρελλη δουλεια στο σκαουτινγκ…
Αντι να το κοιταξουμε για 1-2 αξιολογους,παμε για το καυλαντισμα παλι, παντα υπο την απειλη του να μας βγει και τσογλανακι.
Δεν ξερω,θα δειξει!:-k
τα λεφτα τα δινεις οταν τα χεις. μην ξεχνας οτι τα λεφτα απο το τσαμπιονς λιγκ τωρα θα τα παρει. λαθη ειπαμε εγιναν, αλλα δυσκολα θα ξαναγινουν. ας ερθει ο παιχτης αυτος και μετα βλεπουμε. καλα κανουν και επιμενουν κατα με.
Αύριο, νίκη, και μετά βλέπουμε και για τις μεταγραφές:):!:
Έχω την εντύπωση, ότι ο πρωταθλητής χειμώνα, θα σηκώσει την κούπα:):!:
Πολεμος λεει…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λες και ο ΑΡΗΣ πληρωσε παιχτες για να κερδισουν το γαυρουλη και μονο.
ΥΓ.: Για το θεους και δαιμονες συμφωνω. 8)
μας ετρωγε ο κωλος μας και καποια στιγμη θα γινοταν.οτι κανουνε το πετανε οι μαλακες στο μπασκετ.συγχαρητηρια!!
Μπράβο στον Ποπ-Κορν (aka Καλαμπόκης), για μας τι να πω…#-o:-k[-X :? :!:
Χαχαχα, τι δεν εδωσε ρεεεεε…
Τον ήπιαμε…άντε τώρα να το γυρίσεις#-o:!: