Ολυμπιακός

Εϊπαμε φέτος ευνοείται ο Παναθηναικός! :roll:

Πως και δεν το κρατησε αλλα 2-3 λεπτακια???

αν αυτος ο Ολυμπιακος μπορουσε να φαει μονο ενα γκολ…τοτε πραγματικα παμε για πρωταθλημα!

Απαραδεκτοι ολοι.Ισως πλην του βαζελου, που μονο στο γκολ εκανε μια (σχετικη) γκελα.
ΟΣΚΑΡ,ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!

Είσαι τραγικός.

οχι…η ομαδα μου ηταν τραγικη…και ο Αρης που δεν μπορουσε ουτε οργανωμενη επιθεση να κανει σε αυτο το σκορποχωρι που ανεβασαμε στο Κλεανθης.

πανυγηριστε!

Δεν έχω να προσθέσω κάτι στο ότι είσαι τραγικός.

Τράβα κλάψε τώρα, αλλά το ότι δεν έδωσε πέναλτι και το ότι έπρεπε να παίζεις με 10 από το ημίχρονο σε κάνει απλά τραγικό. Πρόσεχε όμως.

Ντουντου για μπλοκερ στο βολεϋ…
Και οπως βλεπεις,δεν κλαιω…Ειναι αληθεια οτι δακρυσα στην προοπτικη οτι παλι θα μας ζαλισει καποιος τ’ @@δια για κατι που δεν εδωσε ενα κριαρι σε μια ΕΔΡΑ.
αλλα τι να κανω…δεν μπορω να το αποφυγω.
Που ακριβως χρειαζεσαι την προσοχη μου?

Δε χρειάζομαι εγώ τη προσοχή σου. Εσύ πρόσεχε τι γράφεις και λες.Το κριάρι σε ευνοεί όμως. Καλό κριάρι. Καλά χριστούγεννα.

Αφου ξερετε ποιος θα το σηκωσει παλι… κλειδωστε το μεχρι το μαϊο. Και εμεις δεν κλαιμε, αλλοι κανουν τις μοιρολογιστρες μια ζωη.

ανυπαρκτη ομαδα σημερα, το νου τους ολοι στον αη βασιλη και τις διακοπες. ελπιζω να βαλουνε μυαλο γρηγορα παρα τη διακοπη γιατι τα φωτα παιζουμε με αεκ. αυτο το μαγκο με το ντομι στα χαφ μπορει να παινει για 10 λεπτα σε εντος αλλα οχι σε 90’ εκτος με τον αρη. μου θυμισε εντονα τεν κατε αυτο!!

Δε ξερω ποιον να πρωτοβρισω σημερα.Κανω μοκο και περιμενω την επομενη αγωνιστικη…τι να αναλυσεις απο αυτο το πραμα,παιζει να το παιξαν οι δικοι μας Στοιχημα ξερω γω.Ο αλλος τη μπαλα πηγε να μαζεψει η εκανε διατασεις?Συναγωνιζεται σε γελοιοτητα το γκολ με τη Ροζενμποργκ…Για Ζικο η απουσιες τα ακουω βερεσε.Αλλο να προσπαθεις και να μη σου καθεται κι αλλο να σε παιρνουν παρτουζα.(και με το Γκαλεττι ακομα στο 0,ξεκινας ηδη με ενα τεραστιον μειον)

Δε φοβαμαι για τα περι βαθμολογιας,βαζελος ειναι αυτος…απλα θελω να το ξεχασω.

Τι γαμημενη μερα…

Bacillus
Δε χρειάζομαι εγώ τη προσοχή σου. Εσύ πρόσεχε τι γράφεις και λες.Το κριάρι σε ευνοεί όμως. Καλό κριάρι. Καλά χριστούγεννα.

δεν βλεπω σε αυτα που γραφω,καποιο σημειο που να χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη.

Το κριαρι ειτε με 1 ειτε με 2 γκολ ετσι οπως εξελιχθηκε το παιχνιδι, δεν αλλοιωσε ιδιαιτερα το αποτελεσμα.

Το μονο που μου μενει ειναι το “πρωταθλητης χειμωνα ,βγαζει πρωταθλητη χρονιας”.

Αλλα και παλι, δικο μου το βλεπω.

Καλα χριστουγεννα (και πρωτοχρονια με τετοια νικη!) και σε εσενα!:wink:

edit:Ενα προστιμο για την εμφανιση αυτη,πριν τις 9 μερες αδειας (οσοι την παρουν) δεν θα ηταν κακη ιδεα!

Mαύρα χάλια σήμερα! Ντομί στα χαφ? Ανέκδοτο! Γκαλέτι? Ανύπαρκτος! Γκαλίτσιος? Για τον πέο! Ντουντου? Ο(φετινός) εαυτός του. Διαιτησία? Καθαρό το πέναλντι που δεν έδωσε. Κάναμε τους πεθαμένους πρωταθλητές χειμώνα.

Δεν το αλλοιωσε, επειδη ο ΑΡΗΣ εβαλε γκολ.

Για την ακριβεια, επειδη καναν μαλακια χοντρη οι δικοι σας.

Δεν το αλλοιωσε, γιατι σε καποιο απο τα 67 φαουλ που σας εδωσε μετα το γκολ δεν εγινε το γκολ.

και και και

Ρε Βάκιλε βούλωνε και πανηγύριζε.
Πέναλτι καθαρό ήταν, για το αν έπρεπε να παίζαμε με 10 παίκτες είσαι αστείος.

Προς Σώκρατες:

Ελπίζω να είδες ότι όχι τέσσερις παίκτες που σου ζήτησε ο Ζίκο, θέλει η ομάδα αλλά οκτώ. Κάνε το καθήκον σου και πάρτους λοιπόν. Εκτός αν τη βρίσκεις βλέποντας στην ενδεκάδα Γκαλίτσιο, Μπράβο, Όσκαρ, Ντομί και Λεονάρντο.

Προς Ζίκο:

Βραζιλιάνικη μαγεία δεν είναι να αχρηστεύεις τον Ντουντού βάζοντάς τον μπροστά απ’ τα στόπερ και νάχεις έναν ηλίθιο Ντομί στο κέντρο να περπατάει χωρίς λόγο και αιτία. Και έστω ας πούμε ότι δεν κάνεις (που κάνεις) μαλακία αφήνοντας Τόρο, Ντιόγο, Ζαϊρί στον πάγκο. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ? ΝΑ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ? Μπράβο μαλάκα το κατάφερες. Μέχρι τώρα καλά πηγαίναμε αλλά την έκανες την πρώτη στραβή. Στην δεύτερη καίγεσαι…

Προς παίκτες:

Εδώ είναι Ολυμπιακός. Θα σκίζεστε όποτε μπαίνετε μέσα όπως σκίζεται στις φωνές ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να σας δει. Τακουνάκια, ντριμπλίτσες, τσαλιμάκια, περπατήματα αλλού. ΟΛΕΣ οι προσωπικές μονομαχίες κερδήθηκαν από τους παίκτες του Άρη. Η ιστορία κύκλους κάνει και οι κορνέδες μπορεί να επιστρέψουν.

Προς οπαδούς:

Είναι που θέλατε “εύκολη κλήρωση για να έχουμε ελπίδες για τους 8” ε? Να χαρώ εγώ ομάδα που θα αποκλείσει τη Μπορντώ. Κι όχι τίποτε άλλο αλλά και πούτσα θα φάμε και όλοι τότε θα ασχολούνται με το την Ευρώπη αντί να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα.

ΥΓ. Για μπάσκετ δεν αναφέρομαι, θέλει ειδικό ψυχαναλυτή για να παρακολουθεί κανείς αυτήν την ομάδα χωρίς θάνασιμες νευρικές κρίσεις.

Δεν είναι 2η κίτρινη στο Γκαλίτσιο στο τέλος του α΄ ημιχρόνου?

Γιατί, επειδή κάνει φάουλ?

Επειδη παει μονο να κοψει ποδια σε μια φαση που ειναι ενας με εναν.

Στο ράδιο το άκουγες, ε?

Τοο βρηκες.