Ολυμπιακός

Τραγικος.
Τραβα κλαψε στην γωνια σου τωρα,ΑΥΘΕΝΤΙΚΕ ΕΛΛΗΝΑ!

I 've got big balls, you 've got big balls, someone’s got period

Α, έτσι εξηγείται που επέστρεψες στο φόρουμ. :slight_smile:

:lol::lol::lol: :bow:

:lol::lol::lol::lol:

Οντως η ομαδα δεν ειχε στηθει σωστα.
Οντως η ομαδα δεν ειχε νευρο.
Οντως ηταν πεναλτυ ΔΕΝ ηταν ομως φαουλ.
Οντως η ομαδα δεν εχει το αητηττο…
Περισσοτερες κωλοτουμπες απο τις φετινες δεν εχουμε ξαναδει.Ειμαστε ομαδα με μεταλλο?Η μηπως απλα τυχεροι?Ο Ζαιρι τελικα αξιζει να βρισκεται στην ομαδα?Πριν 2 μηνες ηταν λιγος και τωρα εκθετει τον Ζικο…
Η ομαδα αντιμετωπιζει πολλες δυσκολιες κυριως οργανωτικου χαρακτηρα και καταλαβαινω πως ετσι οπως ηρθε η ηττα λογικο ειναι να εχουμε θυελλα αντιδρασεων.Ψυχραιμια…
Οσο ο βαζελος τρεφει αυταπατες με το πλασματικο 0 παθητικο που διατηρει σε καποια παιχνιδια δεν συντρεχει λογος ανησυχιας…

Είμαστε ομάδα με μέταλλο όταν παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά και ομάδα με αδιαφορία όταν πατάμε κορυφή. Ο Ζαϊρί αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα ως αναπληρωματικός του Γκαλέτι.

Αν ο παναθηναικός δεν πάρει ένα δυνατό κεντρικό αμυντικό (ή και δέυτερο) θα δυσκολευτεί να πάρει πρωτάθλημα.
Αν ο Ολυμπιακός δεν κάνει 3-4 μεταγραφές ουσίας από μέση και μπροστά θα δυσκολευτέι να πάρει πρωτάθλημα.
Ελπίζω να σας κάλυψα.

Δηλαδή αν ο ΠΑΟ πάρει ένα αμυντικό και ο Ολυμπιακός 3-4 μεσοεπιθετικούς θα το πάρουν εύκολα το πρωτάθλημα?

Αν ο ΠαναθηναΪκός αποκτήσει νοοτροπία νικητή θα πάρει άνετα το πρωτάθλημα.
Αν όχι, και με την τωρινή ομάδα το παίρνει ο γαύρος.

αμφιβάλλετε οτι θα πανε χερι χερι μεχρι το φινάλε ?

Η χρονια θυμιζει επικινδυνα Δουρειο οποτε ειναι και το πιθανοτερο να 'μαστε χερι-χερι.

μέτρια ομάδα/όχι αναμενόμενη αβάντα?

Ο τρόπος που διετύπωσα την πρότασην μου στο προηγούμενον μου ποστ αναδεικνύει την αλήθειαν που ενυπάρχει στην αρνητικη της λογική (εξου και η χρησιμοποίηση του ρήματος “δυσκολευτούν”). Παρακάλω, ανατρέξτε στην διατύπωση της για να αντιλειφθείτε τα των λόγων μου…Η κάλυψις των κενών θέσεων και των δύο ομάδων θα εισήγαγε νέα δεδομένα στο πρόβλημα δεδομένης της νέας δυναμικότητας τους.

Ευχαριστώ εν χριστώ αδελφέ χρίστο πι.

Καλα χριστούγεννα. Σήμερα άλλωστε ξημερώνειν η μέρα της χειμερινής ισημερίας που λατρευόταν από τα πανάρχαια χρόνια και το μύνημα της έχει περάσει και στη χριστιανική γιορτή. Επιστρέψτε μου λοιπόν να αναζητήσω το πνευματικό μύνημα τουτης της ημέρας (την ισότητα φωτός και σκοταδιού) και να μην ανάλωσω την αναζήτηση μου σε θέματα που τρέφουν την εγωιστική φύση του ανθρωπίνου όντος και πιο συγκεκριμένα το ποιος θα αναδειχτεί πρωταθλήτης του αθλήματος του ποδοσφαίρου.
Ας το πάρει ο καλύτερος και ας δώσει ο θεός να σηκώσειν την κούπα ο Γαβριήλ Σισες λόγω της ιερότητας του ονόματος του. :slight_smile:

Υ.Γ Ηπια πολύν ζύθον και μιαν τια μαρια στην “εν αιθρίαν”…:stuck_out_tongue: :smiley:

Πες τα ρε!! Κι εγώ αρειανός είμαι αλλά έχω απηυδήσει. Είναι δυνατόν οι παίκτες μας να κάθονται με το βάζελο και να χάνουν με τα χέρια κάτω; Και σα να μην έφτανε αυτό να δίνουν τα πάντα απέναντι στο γάβρο; Ασυγχώρητοι! Και σωστά και λέτε ό,τι θέλετε, εγώ δεν έχω να σας πω τίποτα

Πάντως, αυτός ο Όσκαρ πολύ Χρυσό βατόμουρο ρε πούστη μου…

Σημερα η ομαδα απλα δεν βλεποταν, απαισια εμφανιση και εντελως εκτος τοπου και χρονου οι παικτες… Ο Ντομι δεν καταλαβαινω απο ποτε εγινε αμυντικο χαφ και ο Οσκαρ ηταν απλα και παλι ο χειροτερος. Ειδικα στην φαση του γκολ ηταν σαν παραπληγικος, γενικα τελειως γελοιο το γκολ που φαγαμε. Αλλα δεν ηταν μονο ο Οσκαρ, ολοι ειχαν το μυαλο τους στα μελομακαρονα και τους κουραμπιεδες και πεσαμε απο την 1η θεση, αντι να ξεσκιστουνε και να πανε για διακοπες με το κεφαλι τους ησυχο… Θα ξεκουραζοσασταν ρε μαλακες τοσες μερες, τι μου παιζατε ολοι λες και ειχατε μεινει αυπνοι και νηστικοι καμμια βδομαδα? Επειγοντως μεταγραφες και γερο τριξιμο των δοντιων για την αδιαφορια που εδειξαν.

Οσο για το μπασκετ, τι να πω? Ηταν γενικα η μερα μας σημερα… Αυτος ο Τεοντοσιτς τι πηγε να κανει ακριβως στην τελευταια φαση, δεν καταλαβα. Αυτη η ομαδα ειναι τελειως ηλιθια, χτιζει κατι με κοπο και το γκρεμιζει ξαφνικα εκει που δεν το περιμενεις…

Υ.Γ. Κολλημενοι, ΔΕΝ υπαρχει λογος να δωθει 2η κιτρινη στον Γκαλιτσιο ενα φαουλ εκανε που με τιποτα δεν τιμωρειται με κιτρινη.

καλημερααα παιδακιαααααα…

και τωρα που αραξανε οι αγριοι οι βαζελοι,οι αντικειμενικοι αρειανοι και ο καθε πικραμενος με στερητικο συνδρομο, θα πω το εξης:

Ο Ολυμπιακος ΔΕΝ επαιξε χθες.
ΔΕΝ παιζει να ανεβηκε καν στη Σαλονικη.
Ομως στα παιχνιδια που ομαδα μου ΔΕΝ βλεπεται και σου ξεκαθαριζει απο την αρχη οτι δεν προκειται να σκοραρει (αποδεικνυοντας το σε ΚΑΘΕ επαφη με τη μπαλλα) μου την σπανε οι αντιπαλοι που (ισχυριζομενοι οτι κανουν το καλυτερο φετινο τους παιχνιδι) εχουν τετοια αμπαλλιαση, που ολα σταματουν εξω απο τη περιοχη και χρειαζεται να κανουν μαλακια οι δικοι μου παιχτες για να γινουν ηρωες αυτοι.

Η ομαδα εχει οντως αυτο που προειπε ο Κρισπ…
Οταν παταει κορυφη ειναι σαν να τελειωσαν ολα!
Αυτη ειναι και ισως η μεγαλυτερη μας διαφορα με το βαζελο ο οποιος αν μη τι αλλο (οταν συμβαινει κατι τετοιο) λυσσαει να διατηρισει τα κεκτημενα.

Η πορεια θα δειξει!
Σιγουρα δεν παμε πουθενα Ευρωπη οποτε καλο θα ειναι (με λιγη ΤΥΧΗ στο θεμα των τραυματισμων!) να αρχισει να ξαναμαζευεται η ομαδα!
ΣΙΓΑ…
η διαφορα βαθμων δεν ειναι καν μια ολοκληρη νικη…οποτε ΟΛΑ παιζονται (ετσι οπως ειμαστε βαθμολογικα τωρα)

Επισης, το πανελληνιο, θα ηθελε να εκφρασει τη συμπαρασταση, την αγανακτηση αλλα και τη πικρια του για τις αντιξοοτητες και τις κακες συνθηκες υπο τις οποιες αναγκαζονται να παιζουν οι παιχτες του ΠΑΘΑΝΑΪΚΟΥ (μια λεξη βγαλμενη απο τους παικτας των Βορειοελλαδιτικων ομαδων στο "Αιωνιοι πρωταθλητες) ή κοινως Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!
Συμφωνα με τους υπολογισμους του Καρακλαψογκουνη, η ομας (υπολογιζοντας τα πρωταθληματα,ευρωπες, εθνικες υποχρεωσεις)εχει παιξει περιπου…100 παιχνιδια φετος!
Συγχαρητηρια.
Επισης,Βαζελοι, ΜΗΝ μιλατε παλι για πλατες…ΔΕΝ μπορει καποιος τον οποιο εχεις πλατη να βρισκεται απο πισω σας για καλο…εκτος αν σας…αρεσει!:wink:

εδιτ

ΜΑ…ΜΠΑΛΛΑΡΑ Ο ΑΡΗΣ???
Ο ΑΡΗΣ?
ΧΘΕΣ?

μακαρι…ετσι παιζει να μπει και σε δευτερη μοιρα το γεγονος οτι ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και παραλιγο να μεινει στο μηδεν…
(ΟΚ,ειπαμε το πεναλτυ ηταν ΚΑΘΑΡΟ!)

Το fair play είναι μια μαλακία και μισή. Το εκμεταλλεύονται οι παίκτες για να διακόψουν τον αγώνα. Αναφέρομαι όμως κυρίως στην περίπτωση όπως του Γκαλέτι στο πρώτο ημίχρονο που έκανε τον τραυματία ενώ έβγαινε ο Άρης στην αντεπίθεση. Μόλις είδε ότι κανείς δεν του έδωσε σημασία σηκώθηκε και έτρεχε μια χαρά. Τώρα να μην δώσεις την μπάλα πίσω ενώ την έχει πετάξει έξω ο αντίπαλος είναι λίγο χαζό από τη στιγμή που το τηρούν οι πάντες. Πιστεύω όμως γενικά ότι το “fair play” πρέπει να καταργηθεί εντελώς

ειναι αληθεια οτι κι εγω ενιωσα “καπως” οταν περιμενοντας την κλασσικη “ανταποδωση” ειδα απλα να την κρατανε.
Νομιζω πως πρεπει να καταργηθει.Οτι σφυριζει το κορακι μονο…

αλλα κι εκει μετα…εχει αλλα μπαχαλα!:lol: