Αυτός ο Γκαλέτι θα έπρεπε να είναι αναπληρωματικός του Ζαϊρί
Tώρα εσύ πραγματικά απορώ με αυτά που γράφεις, έχεις παρει τόσα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και η νοοτροπία σου δεν αλλαξε καθόλου?
Ασε τον “Αρούλη” ρε, σε τίναξε στα σχοινιά για ένα βραδυ, χαρηκαν οι οπαδοί του, προς τι το κόμπλεξ? Ναι, για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος αυτο που είδαμε στο α’ 45 λεπτο κυρίως, απο τον Αρη ήταν εξαιρετική μπάλα (εγώ αν εμενα σε μια αρετη παιχνιδιού θα εμενα κυρίως στο πάθος), από μία ομάδα που να σου υπενθυμίσω δεν κανει πρωταθλητισμό ακόμη, και που το παιχνίδι έκρινε χθες αν ο ΟΣΦΠ είναι πρωταθλητής χειμώνα ή όχι (οπότε τα περί εσκεμμένης αδιαφορίας πριν το παιχνίδι, σκεφτόμαστε κουραμπιέδες και μελομακαρονα τα ακούω βερεσέ).
Δεν υπήρχε η ομάδα σου ενώ θα μπορούσε να υπάρχει? Ε χαίρω πολύ. Και η δικιά μου ομάδα δεν υπάρχει τόσες αγωνιστικές ενώ θα μπορούσε (όπως φανηκε απο τη χθεσινή εμφανιση) τι θα επρεπε να κάνω τωρα, να βγαίνω να λέω ότι κανονικά θα έπρεπε να ήμουν δευτερος στη βαθμολογία πχ?
Το ότι δεν επιασες την απόδοση που έπρεπε οφείλεται συν τοις αλλοις και σε μια αλλη ομάδα που υπήρχε μεσα στο γήπεδο. Γιαυτό σου λέω ασε τον “Αρούλη” και δες τι θα κανεις με το μεγάλο σου αντίπαλο.
ρε συ…Δεν το λεω κακοπροαιρετα.
Δεν ειναι οτι ασχολουμαι συγκεκριμενα με τον Αρη.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα και αν ηταν μεσα στο γηπεδο,την ιδια απορια θα ειχα.Γιατι απλα δεν με εντυπωσιασε με τη μπαλλα που επαιξε στην εδρα του με εμενα ΨΟΦΙΟ.
Δεν θα ελεγα τα ιδια αν χανοταν το τοπι και μας εριχνε και 3!
ΑΥΤΟ θα ηταν ΜΠΑΛΛΑΡΑ και για εμενα αλλα και για τους οπαδους του.Οποτε και θα δικαιολογουταν ΟΤΙ και αν εγραφαν οι φυλλαδες.
Οπως μπορει ο καθε αρειανος να σκεφτεται το γεγονος οτι δεν παιζει μπαλλα η ομαδα του (τουλαχιστον μεχρι τωρα, απ’οτι με ενημερωνετε!)εγω σκεφτομαι οτι τωρα που ισως θα επρεπε να δειξει ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ αγωνιστικο χαρακτηρα ο καθε χρυσοπληρωμενος μου,ΔΕΝ το εκανε!
Γιατι αν επαιζαν και αυτοι και ο Αρης δεν περιοριζοταν μονο στο παθος (“εβλεπε” δλδ διχτυα με καλο παιχνιδι) δεν θα ελεγα ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!
Απλο.
Γιατι,ξερεις, αν ο Γαβρουα εδειχνε το παθος (απλα και μονο) και χωρις μπαλλαρα,θα σε κερδιζε.
Αυτο ομως, δεν θα το ελεγα εγω προσωπικα μπαλλαρα.
Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
Σαφώς ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης δεν έκανε φοβερό παιχνίδι. Είχε κοντά τις γραμμές οι παίκτες κάναν συνδυασμούς κάναν προσωπικές ενέργειες ωραίες και γενικά ενθουσίασαν. Επειδή ήμουν στο ματς το είδα πολύ καθαρά αυτό. Το ότι το σκορ ήταν 1-0 και μάλιστα με τυχερό γκολ δεν σημαίνει σχεδόν τίποτα. Και λέω σχεδόν γιατί όντως ο Άρης έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και περισσότερο δεν έχει το καθαρό μυαλό στην τελευταία πάσα.
ΥΓ: Οι δηλώσεις του Γκαλίτσιου μετά το ματς ήταν αστείες. Δηλαδή τί έκανε; Κατηγόρησε τους παίκτες του Άρη που δεν τα δώσανε όλα με τον Αστέρα Τρίπολής; Έλεος δηλαδή,
fixed
Πολλοί παίκτες του Άρη έκαναν τα εύκολα δύσκολα ψάχνοντας το εξεζητημένο. Ειδικά σε μια φάση στο α’ημίχρονο που είναι 4 του Άρη με 3 του Ολυμπιακού και ο παίκτης του Άρη με τη μπάλα αποφασίζει να κάνει ντρίμπλα είναι ενδεικτικό της χαζομάρας μερικών παικτών του Άρη. Το ματς θα μπορούσαν να το είχαν λήξει πολύ νωρίτερα.
Παρόλα αυτά, εμένα μου άρεσε ο Άρης αν και όντως ο Ολυμπιακός δεν υπήρξε ποτέ στο ματς με ευθύνη Ζίκο και παικτών. Παίζαμε με 2 επιθετικογενείς μόνο παίκτες, που εν τέλει έγιναν ένας γιατί ο Γκαλέτι πάλευε να καλύψει και τα αμυντικά κενά και να δώσει καμιά βοήθεια στον Γκαλίτσιο που δεν είχε κερδίσει ούτε κόντρα. Η μαύρη τρύπα “Ντομί” τους ρούφηξε όλους πίσω στην άμυνα μπας και καλύψουν τα κενά. Το αποτέλεσμα ήταν ο Μήτρογλου να μείνει ολομόναχος. Ο Λεονάρντο τελευταία φορά θεάθηκε στο α’ ημίχρονο να έχει αγκαλιάσει την αριστερή γραμμή του γηπέδου και να τη φιλάει. Ούτε τρένο να ήταν που δε μπορεί να παρεκλίνει λίγο από τη γραμμή.
Τέσπα, δεν αγχωνόμαστε σύγαυροι! Η ομάδα θέλει μεταγραφές και το ξέραμε! Ο σκοπός ήταν να λήξει ο πρώτος γύρος με τον ΠΑΟ να έχει όσο το δυνατόν μικρότερο προβάδισμα. Με σωστές μεταγραφές (εννοείται χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες, ειδικά αφού ο Λούα Λούα όπως λένε είναι ψόφιος) γινόμαστε αδιαφιλονίκητο φαβορί.
Ο ΠΑΟ του Πατέρα θα σκάσει κάποια στιγμή και έχει πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα από εμάς στο β’ γύρο
Δεν έγινε και τπτ που χάσαμε απτον Άρη. Κάνουμε δυο μεταγραφές , γυρνάει κανάς τραυματίας,κερδάμε την Άεκ και τέλος το πάρτυ.
o νικολακό ΤΩΡΑ στο ράδιο αποδομεί τον Ζίκο…
άχρηστος τώρα ? μήπως υπερβάλλει !?
Γενικά τον κράζει πολύ συχνα. Δεν ακούω τι λέει αλλά αυτό με το Ντομί στα χαφ μόνο ο Τεν Κατε θα μπορούσε να το κάνει.
Η πούτσα στο βάζελο στα μεταξύ μας παιχνίδια φέτος δεν έχει τελειωμό.
Xoxoxo!
Oύτε το βόλλευ γυναικών δεν θα τους μείνει για αποκούμπι.
για το ματς με τον αρη δεν καταλαβαινω γιατι τσαντιστηκατε (οι ολυμπιακοι)
ρε με 3(!) αριστερα μπακ επαιζε, οσκαρ και χωρις μελμπεργκ\μαρεσκα, wtf δηλαδη τι περιμενατε?
με το που ειδα το ροστερ στην αρχη ειπα σε ενα φιλο μου να βαλει 30 ευρω στοιχημα στον αρη σε betwin…ουτε την αποδοση δεν εκατσα να ακουσω :lol:
το ματς μυριζε απο την αρχη πως δεν θα πηγαινε καλα και ωραιος ο αρης που τους εβαλε κατω και δεν τους αφησε να παρουν κεφαλι
edit
παντως ηρεμηστε ρε, ουσιαστικα ηταν το τελευταιο μεγαλο παιχνιδι εκτος, τωρα εχουμε πολλα τετοια στο καραισκακη, μην τρελαινεστε
ασχετο: αν δεν προχωρησει του μπεν αρφα, ακουγεται ο αουτσε της αρχεντινος…ΝΑΙ ΜΩΡΕ γκαμπριελ! (πουλεν μου στο φετινο μανατζερ, οπου τον εχω παρει στην ααλμποργκ και εχει βαλει 60κατι γκολ σε 2 χρονια :D:D
Περιμέναμε Τοροσίδη στα χαφ, Ντιόγο μεσοεπιθετικό και Ζαϊρί αριστερά.
Α, και επειδή διαβάζω ορισμένες αηδίες από δω κι από κει στα ρεπορτάζ, η κριτική που δέχεται ο Γκαλέτι είναι άκυρη. Φυσικά και ήταν κακός προχτές (όπως ΟΛΟΙ) αλλά τι περιμένανε ακριβώς. Ο άνθρωπος είναι δεξιός μεσοεπιθετικός και για να πάρει τη μπάλα πρέπει να υπάρχει κέντρο. Το κέντρο ήταν ανύπαρκτο, οπότε για να συμμετέχει στο παιχνίδι, θα έπρεπε να συγκλίνει αφήνοντας παντελώς ακάλυπτο τον Γκαλίτσιο.
Μπέρδεμα με αυτόν τον Αρφά…μήπως χάνουμε τον χρόνο μας τσάμπα:-k :? :!:
οσο περναει ο χρονος πλακωνουν μνηστηρες. αν δεν κλεισει σημερα καλο ειναι να κλεισουνε αλλον να ερθει γρηγορα να δεσει με την ομαδα
δηλαδη μονος του αφου την κανουν ολοι…:lol:
συγνωμη αλλα εχω καμια βδομαδα να ασχοληθω με τις εξελιξεις στον ολυμπιακο,
μπορει καποιος να μου περιπου τι συμβαινει με τοιν γαλλο και αν προκειται για καλο παικτακι?
Όπως θά’λεγε κι ο Σαμοθράκης, είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, τον εξετάζει και βλέπουμε:):p:!:
Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ανδρών τα χετε καθαρίσει ας πούμε… :lol:
εκνευρίστηκε κανένας με το σημερινό Τσώχο, όσο κι εγώ;
δεν άκουσα
τί είπε?
Αν τον δεις από κοντά θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι…