E, προς το παρόν 2-0 και 87-76 έχει γράψει το κοντέρ…
αν αναφερεσαι στο κειμενο που εγραψε στη sportday μαζι σου…ο τυπος ειναι για πολλες φαπες, να κάνουμε θέμα εκεί που δεν υπάρχει επειδή χασαμε από τον Αρη.ελεος ρε πουστη μου.
Δεν έχει κάποιο άδικο σε αυτά που γράφει.
Δεν κάνει ηλίθια κριτική τύπου Νικολακόπουλου.
Κι εγώ που ήμουν ενθουσιασμένος στην αρχή με Ζίκο, τώρα είμαι πιο σκεπτικός.
ο νικολακο ομως τις τελευταιες 4 εβδομαδες του πριονιζει την καρεκλα. δεν κανει κατι αλλο κι ας κερδισε το ντερμπυ. κι ας εχουμε αυτο το ροστερ. ο νικολακο θελει να μπει λιγο στη θεση του. σημερα στο ραδιο τα χειροτερα εσερνε παλι.
Όποιος γαύρος παίρνει στα σοβαρά Νικολακόπουλο είναι άξιος της μοίρας του, σόρρυ κιόλας.
εννοειται δεν τον παιρνεις. αλλα τον εχουνε συνεχεια να μιλαει. απο κει ξεκινα η μαλακια.
Aν είναι δυνατόν!! :lol:
ΟΣΦΠ: Έρχεται ο Μπούτου!
Μια ανάσα από το πρώτο του μεταγραφικό «χτύπημα» βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Με άκρα μυστικότητα και εξαιρετικά γρήγορα, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα με τον μάνατζερ του 24χρονου Τρεζόρ Μπούτου για τον εξάμηνο δανεισμό του Κονγκολέζου επιθετικού (με οψιόν αγοράς), ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα τις πρώτες μέρες του νέου έτους για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα!
Η μεταγραφή του Μπούτου, ο οποίος ανήκει στην νικήτρια του αφρικανικού Champions League, Μαζέμπε, αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά τα επόμενα 24ωρα, με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Κώστα Μπότο, να έχει πει το «ναι» προφορικά. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών προβλέπει το δανεισμό του Μπούτου ως το καλοκαίρι του 2010, αλλά και οψιόν αγοράς 2 εκατομμυρίων ευρώ, του 50% του ποδοσφαιριστή, εφόσον εκείνος πείσει την ελληνική ομάδα.
Γεμάτη διακρίσεις η καριέρα του, άγνωστου στο ελληνικό κοινό, Τρεζόρ Μπούτου, καθώς το 2008 αναδείχθηκε ο κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής, ενώ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της μαύρης ηπείρου, αφού αμείβεται με 80 χιλιάδες δολάρια το μήνα! Σύμφωνα με τους Αφρικανούς δημοσιογράφους, πρόκειται για επιθετικό με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, έχει δυνατό σουτ, είναι πολύ γρήγορος, ενώ διακρίνεται και για τις επιτελικές του ικανότητες. Εξάλλου, το 2007 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με εννέα γκολ στο Champions League της Αφρικής.
Την ώρα, λοιπόν, που τα φώτα ήταν στραμμένα στην υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά, ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη έκπληξη και φέρνει στην Ελλάδα έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη.
Κράμα μεγάλων επιθετικών τύπου Αμποάκουε, Άλβες και Μπόρχα να υποθέσω…
To μόνο που με καθησυχάζει κάπως είναι πως το όνομα του είχε πρωτοακουστεί επί Ίβιτς.
Θα τον ''δοκιμάσουμε μέχρι τον Μάιο, και μετά βλέπουμε…μάλλον θα γυρίσει πίσω…έτσι είχα πει και για Νταμπιρσάιρ, αλλά διαψεύτηκα:p:):!:
ναι ρε χαλαρωστε… το παλικάρι έχει κάνει καλά πράγματα εκεί κάτω…μπορεί να μας βγει…και στη τελική τσάμπα είναι αν δεν κάνει γυρνάει πίσω.
Θα χρειαστεί καιρό όμως για να εγκλιματιστεί. Στην Ευρώπη το ποδόσφαιρο το παίζουμε με τερματοφύλακες και θα πρέπει να συνηθίσει…
χαχαααχαχα…πολυ καλο…αλήθεια!!!:lol:
τρεζορ μπου-τ-ου
το πιασατε το υπονοουμενο κυριοι-κυριοι…
ε λολ δηλαδη τι δεν παιρνει κανα επιθετικο χαφ που εχουμε ξεμεινει με τον οσκαρ
Πωπω κλαμα …μαζευτε τον ρε σεις. :lol:
Τι να μαζέψουμε…Ο τύπος πρέπει να πάει διακοπές να ξελαμπικάρει και να μην ξανασχοληθεί με αρθρογραφία. έλεος με τον κάθε τυχαίο που έχει άποψη και γράφει ό,τι να ναι…
ε ναι,το χει χαμενο βασικα
Bέβαια οι 3 φάσεις που αναφέρει όντως συνέβησαν στο παιχνίδι, αλλά εμείς δεν είμαστε αρειανάκια να σχολούμαστε με διαιτησία.
Ντάξει για Μπούτου, είναι 24 χρονών ξερωγώ και παίζει ακόμα στην Αφρική.
Λέει πολλά αυτό νομίζω…
ο Αρφα μια χαρα γαμει παντως…
η ομαδα χρειαζεται sodomaniac στα ακρα ο καημενος
ο galleti εχει καει
ολο το ζορι αυτος το τραβαει
θα προσπαθησω
να προπονηθω να ειμαι ετοιμος το καλοκαιρι!
Συνεβησαν, αλλα οχι κι ακριβωωωωως οπως τις περιγραφει.
Κι εγω αμα ευνοουμουν καθε χρονο δε θα άσχολιομουν, πιστεψε με.
Αμα ησασταν τοσο αλανια κι υπερανω, δε θα ασχολιοσασταν ουτε στο μπασκετ μαλλον ε;;;