Ο Μπούτου είναι στη λογική Τσέζαρεκ. Έρχεται φτηνά και ή πιάνει για τα καλά και τον κρατάς ή δεν πιάνει και φεύγει δίχως να έχει πρόβλημα με όλους τους άλλους επιθετικούς που έχεις
:lol::lol:Θα σε δουμε στις ειδησης δηλαδη…
Οπως και να εχει η ομαδα θελει αμεσα αλλαγες στο αγωνιστικο κομματι…Επρεπε τουλαχιστον μια ισοπολια με τον αρη να επιτευχθει,γιατι οπως ολοι ξερουμε πως το πρωταθλημα δεν κρινεται στα ντερμπι αλλα στους αλλους αγωνες…Περιμενουμε περισσοτερα με τον καιρο…!
Δεν έχω δει και πολλούς να ασχολούνται, γκρίνιες προς Γιαννάκη και κάποιους παίκτες παρατηρώ κυρίως.
Πάρε Τσέζαρεκ τότε, 1000 φορές καλύτερα.
Δηλαδή αν πάμε να καλύψουμε τα κενά με Μπεν Αρφά που δεν θέλει να έρθει, Λούα Λούα που χρειάζεται 8 βδομάδες προπονήσεων και Μπούτου που είναι 24χρονος Αφρικάνος που δεν απασχόλησε καμιά ευρωπαϊκή ομάδα μέχρι τώρα (θεωρώ παπαρολογίες τα περί Άρσεναλ, ΚΑΘΕ τέτοιος παίκτης που έρχεται στην Ελλάδα κάποια στιγμή “ήταν στα υπόψη του Βενγκέρ”), ζήτω (και Ζίκο) που καήκαμε…
ρε παιδια τον Μ-ΜΠΟΥΤΟΥ ο ΜΠΟΤΟΣ τον εφερε, μη μασατε
Και τώρα που το θυμήθηκα, τι γίνεται με Γιάννη Παπαδόπουλο ακριβώς? ΟΚ, δεν έχεις Λεντέσμα, Στολτίδη, δεν εμπιστεύεσαι Κατσικογιάννη αλλά γιατί όχι Παπαδόπουλο και κάνεις τη γελοιότητα με Ντομί?
Βασικά όσκαρ, ντομί πρέπει να φύγουν άμεσα από την ομάδα. Δεν θέλω να τους βλέπω. Ντρέπομαι. Μου θυμίζουν τον ρέζιτς, την αλλαγή του Καραπιάλη με τη Γιουβέντους, το Γεωργιάδη, το Μπάγεβιτς…Ντροπή.
Επίσης Κατσικογιάννης νομίζω δεν κάνει για Ολυμπιακό. Να φύγει να πάει αλλού και αυτός.
προφανως κατι εχει παιχτει με τον γ.παπ. (εδω και καιρο λογικα), δεν τον πηρε ουτε στην αποστολη
με το ζικο παντως δεν καταλαβαινω που εχετε προβλημα…αυτους ειχε, αυτους εβαλε
τοροσιδης ανετοιμος, ντιογο ανετοιμος και ενα σωρο τραυματιες…τωρα αν αντι για ντομι επρεπε να βαλει κατσικογιαννη, ποιος ξερει αν θα ηταν οντως καλυτερα τα πραγματα?
για να πουμε την αληθεια δεν εχουν δειξει τιποτα οι μικροι περα απο το μητρογλου
Ο Κατσικογιάννης είναι πολύ καλός παίκτης και το απέδειξε με Ατρόμητο εκτός ότι μπορεί να σταθεί άνετα στην ομάδα. Ο Ντομί αντίθετα αποδεικνύει συνεχώς ότι πρέπει να πάρει πόδι.
Με τον Ζίκο δεν έχω κάνενα ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός από το ματς με τον Άρη που τα έκανε μαντάρα.
+1
Αλλάζω άθλημα γιατί μόλις διάβασα πως χάλασε του Ουέηφερ στους Ρόκετς γιατί δεν πέρασε τα τεστ φυσικής κατάστασης! :!:
δλδ μπορεί να παίξει αναπληρωματικός του Λεντέσμα ή του Στολτίδη ας πούμε? Πάντως Πατσατσόγλου και Μενδρινός λείπουν φέτος. ειδικά ο πρώτος και φαίνεται και στην απόδοση του Ντουντού αυτό. Πέρσι ο Πάτσα έτρεχε και για τους 2
Άνετα μπορούσε να παίξει ο Κατσικογιάννης με Άρη, μπροστά από τα στόπερ, με Ντουντού μέσα δεξιά, Ντομί (αφού ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τον ήθελε πια ο Ζίκο) μέσα αριστερά και Ζαϊρί, Γκαλέτι, Μήτρογλου μπροστά. Σταματώ κάπου εδώ τα μαθήματα τακτικής και στησίματος όμως. 8)
Επίσης αμά έχουμε φτάσει να νοσταλγούμε τις άπειρες λάθος πάσες του Πατσατζόγλου τα πράγματα είναι σοβαρά.
Το τρέξιμο του Πατσατσόγλου νοσταλγώ. Όσο για τις πάσες, ο όσκαρ τα πάει καλύτερα? Με τον Κατσικογιάννη διαφωνώ. Ακόμα και ο Τζιώλης καλύτερος μου φαίνεται.Τεσπα, ας γίνει καμιά μεταγραφή να στρώσουμε και βλέπουμε.
για τον κατσικογιαννη συμφωνω με ζουγκλαου παντως, ουτε μενα μου αρεσει, καλυτερα τον πατσατζογλου δηλαδη :!:…τελοσπαντων θα στρωσουμε οταν (?) γυρισουν οι τραυματιες
Γίνεται να μη συγκρίνεται έναν παίκτη 20 χρονών και δίχως εμπειρίες με παίκτες 25+ χρονών με τριψήφιο αριθμό εμφανίσεων στην Α’ Εθνική; Τον Κατσικογιάννη δε τον έχουμε για τρίτο αμυντικό χαφ για να παίρνει τα λεφτά του Τζιόλη και του Πατσατζόγλου. 6ο αμυντικό μας χαφ ήταν.
Κι εγώ προτιμώ τον Τόνι Πάρκερ από τον Καυκή στο μπάσκετ, αλλά τι να κάνουμε;
Aυτό
Για Κατσικογιάννη συμφωνώ με Κρισπ.
Ο Γιαννάκης είναι αλήθεια πως έδειξε εκτός κλίματος και όσες φορές έπαιξε αλλά και σε κάποια πράγματα εκτός γηπέδου. Του τα χώνει πάντως και -ίσως υπερβολικά αυστηρά- ο Νικολακόπουλος και κάπου κομπλάρει και ο ίδιος αλλά επηρεάζονται και κάποιοι οπαδοί αρνητικά σε βάρος του.
στο βολλευ εχουμε την καλυτερη ομαδα, ειμαστε καλυτεροι απο περσι αλλα τα προβληματα στα διοικητικα ειναι ανησυχητικα. μεγαλη νικη μεσα στον ηρακλη…
νικησαμε και στο μπασκετ για το κυπελο. δεν ξερω, βγαινει μεγαλη αρνητικοτητα στο γιαννακη πλεον, πολυ περισσοτερη και τον βλεπω να παιρνει ποδι…
Το μονο δηλαδη που εκανε ο οσφπ ηταν να τον παρει απο τον Ηρακλη, οπου επαιζε και αναδεικνυε τις ικανοτητες του, για να τον αφησει τελικα στα αζητητα και να μιλαμε για ενα ακομη ‘‘χαμενο ταλεντο’’.
Τα ιδια και η αεκ με τον Λαγο. Τον κατεστρεψε τον παιχτη, ο οποιος οταν ηταν στον Ηρακλη μοιραζε στο αεκακι και σε ολες τις υπολοιπες ομαδες της ελλαδας σακουλιτσες καθε κυριακη.
Μωρε καλα στα ελεγε ο iron_aris, για το μπασκετ, οτι το μονο που κανετε ειναι να παιρνετε παιχτες, οχι γιατι τους χρειαζεστε πραγματικα, αλλα περισσοτερο για να αποδυναμωνετε τις αλλες ομαδες. Και εσεις και ο παο (πχ βεργινης: βασικος πλειμεικερ και σκορερ στον παοκ, εκτος αποστολης στον παο)
[SIZE=“3”]ΣΤΑΔΙΑΛΑ !!![/SIZE] [-X[-X[-X
Για μπασκετ:
-
Άλλη μια μέτρια εμφάνιση και αυτή τη φορά μέσα στο ΣΕΦ…
-
…και σαν μην έφταναν κι όλα, έχεις και τη διαιτησία εναντίον σου. Πώς το πε ο Ζοτς, 5 εναντίον 8? Κάπως έτσι ήταν…
-
…λογικό βέβαια, με ένα ΣΕΦ “εκκλησία” σιγά μην κώλωναν.
-
Πόσα αμαρκάριστα τρίποντα θα σουτάρουν αλήθεια οι αντίπαλοί μας?
-
Ελπίζω και στο Αλεξάνδρειο και στα υπόλοιπα γήπεδα της βορείου ελλάδος οι αντίπαλοι παίκται να συνοδεύνουν τους συμπαίκται των μέχρι τη φυσούνα.
Όλα κι όλα 3 αμαρκάριστα τρίποντα να βαρέσαμε -και τα 3 στο τελευταίο δεκάλεπτο. Άσε που κανένα δεν μπήκε. Το ένα ήταν του Ντικούδη, το άλλο το μάηλς και το τρίτο του Ντίξον.
Άντε κι άλλο ένα που να μη θυμάμαι τώρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Πάντως ήσασταν πραγματικά κακοί, αν είχαμε ομάδα φέτος και όχι τσίρκο άνετα σας κοντράραμε σήμερα.
Παντως εγω δεν ειμαι αρνητικος για Μπουτου, δανεικο θα τον παρουμε. Αν δεν μας αρεσει δεν τον αγοραζουμε το καλοκαιρι, ποιος ξερει μπορει και να μας βγει… Αντε να δουμε τι θα γινει και με Μπεν Αρφα, μεγαλη μεταγραφη αυτη αμα γινει…
Για το μπακετ, καλυτεροι απο την Κυριακη, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο, πολυ καλος ο Σχορτσιανιτης παντως…