ΔΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΣΑ Ε!
Πάντα δίνω πάσες, είμαι αλτρουιστής.
Θέλω όμως κίνηση και συνεχές τρέξιμο!
ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΡΕΞΙΜΟ?
130 κιλα ανθρωπος ειμαι και κανω και 2 πακετα την ημερα.
Με ποιο σκεπτικο θελεις κινηση και συνεχες τρεξιμο?
Με το σκεπτικό να σου δίνω πάσες.
Θα καταλαβεις αυριο!
Τι περιεργο ! Χαλαει του Μπεν Αρφα !
Αρχισε και ο Φιλαθλος την κριτικη στον Ζικο ?
Ανησυχια λεει στον Ολυμπιακο για τα πειραματα του στην προπονηση !
Ω θεοι!
Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι με το παρόν ρόστερ και τους τόσους τραυματισμούς, μόνο με πειράματα και αλχημείες, γίνεται δουλεία:!:
Δεν έρχω καμιά φοβερή τρέλα με τον Ζίκο, αλλά είναι μεγάλη προσωπικότητα, και νομίζω πως ο ‘‘θείος’’ δεν του φέρεται καλά:!:
Ναι, πλέον όμως οι τραυματίες έχουν γυρίσει και άμα δω Όσκαρ αριστερά αντί του Ζαϊρί, θα πέσει γιούχα. Κι αυτό με τις σκέψεις για Κατσικογιάννη (σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμος ο Ντουντού) δεν το πολυκαταλαβαίνω άμα υπάρχει Στολτίδης ή ακόμα και Τοροσίδης.
Εγώ προσωπικά γουστάρω να δω Όσκαρ αριστερά μπας και πάρουμε επιτέλους παίκτη για εκεί, γιατί όπως καταλαβαίνετε η μεταγραφή αριστερού χαφ πάει για καλοκαίρι και βλέπουμε. Εδώ και 3 χρόνια θέλουμε παίκτη αριστερά, πήραμε το Λέτο και πέραν τούτου …ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Έξω Στολτίδης, Ντούντου…σιγά μην παίζαμε πλήρεις:):!:
Ωραία, Τοροσίδη κέντρο και -δυστυχώς- Γκαλίτσιο πίσω δεξιά.
Ας αφήσει τον Κατσικογιάννη για το ματς με Λάρισα.
Και προς θεούμ, ΟΧΙ ΟΣΚΑΡ!!!
πως το βλεπετε το ματσακι φιλοι ολυμπιακοι?ακουω προβλεψεις
εγω το κοβω 3-1 μαλλον(και καλα προβλεψη:p).θα ειναι καπως κλειστο,αλλα νομιζω οτι θα φανει η διαφορα των δυο ομαδων(με την προυποθεση οτι θα παιξουμε σοβαρα.δεν καταλαβαινω τον λογο για τον οποιον ο ιερο και ο λεντεσμα εμειναν εκτος αποστολης,παντως.
με αυτους που εχουμε για ενδεκαδα θα ηθελα μαλλον τους:νικοπολιδη,μπραβο,μελμπεργκ,αβρααμ,παντο,τοροσιδη,μαρεσκα,ζαιρι,γκαλετι,μητρογλου και ντιογκο.
Από θάψιμο, μέχρι νεκρανάσταση…και για τους δύο:):!:
νικη με ενα γκολ στον γηπεδουχο…
η μοναδικη ομαδα που εχει να χασει πολλα απο αυτον τον αγωνα ειναι ο ολυμπιακος…
απλα πραγματα…
ακομη και αν ερθει συντριβη για τη αεκ (δεν το βλεπω παντως ) και γινουν διαφορα γεγονοτα σαν συνεχεια της ηττας στην ενωση, ο ολυμπιακος τσουρουφλίζεται σε μη νικη…
Αν ο Ολυμπιακος παιξει σοβαρα, βλεπω ανετη νικη με 2-3 γκολ διαφορα, λογω δυναμικοτητας των ομαδων και κινητρου. Αν παιξουμε οπως με τον Αρη, βλεπω ακομα και διπλο της ΑΕΚ.
ο γκαλιτσιος νομιζω ειναι τιμωρημενος νομιζω και θα παιξει ο παντος…
Τιμωρημένος??? :eek:
Ποιος ηλίθιος αποφάσισε κάτι τέτοιο?
Οι 18 παίκτες της αποστολής είναι:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νταρμπισάιρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου.
καλα ο ζικο μιναρει… θυμιζει πολυ τεν κατε…
μπορει καποιος να μου εξηγησει τους λογους για τους οποιους εχουμε στον παγκο δυο αριστερα μπακ και δυο δεξια μπακ,τη στιγμη που αφησε εκτος αποστολης τους στολτιδη,λεντεσμα,γιανννη παπαδοπουλο και τωρα δεν εχουμε χαφ στον παγκο?