Ολυμπιακός

Αν του βγει το παιχνίδι μπράβο του και εύγε. Αν δεν του βγει να δω πως θα σκαπουλάρει τις γκρίνιες. Πάντως φαίνεται ότι Στολτίδης, Γ.Παπαδόπουλος και Λεντέσμα είναι εκτός πλάνων Ζίκο.

ελα ομως που ο Γιαννακης ειναι στα πλανα του Σωκρατες!!
οποτε,δεν βλεπω να αργουν οι ευκαιριες που πρεπει να παρει…

επισης,μεγιστη η προβλεψη Παπαδακου για το πρωταθλημα!
:lol:
με “μεταβλητη” το θεμα “Νικη” στο αυριανο ντερμπι!

Πάντως εμένα δε με προβληματίζουν τόσο οι αποκλεισμοί των 3 αμυντικών χαφ όσο η χρησιμοποίηση του όσκαρ. όχι άλλο όσκαρ . αόρατος.

γενικα αν και δεν γουσταρω να γκρινιαζω για τον προπονητη απο τοσο νωρις,κανει καποια χτυπητα λαθη και εχει αρκετα κολληματα.ο ζαιρι πηρε μαζι με τον μητρογλου τον βαζελο και απο τοτε τον βαζει μονο αλλαγη,που και παλι δειχνει πολυ καλυτερος,ακομα και απο τον γκαλετι.ο γιαννακης ειναι μικρος και πρεπει να του δινονται ευκαιριες απο τωρα,αλλα ο ζικο τον αγνοει πληρως.και τελος,πως νομιζετε οτι θα αισθανεται ο στολτιδης που μετα απο τοσα χρονια στην ομαδα,ωντας απαραιτητος,τον αφηνει εκτος αποστολης σε ενα τετοιο ντερμπι?

Λοιπον ακου χρυσικοπουλε να μαθαινεις τωρα

κλεινεις τζαμπα καλλστρομ, γιοβανοβιτς για το καλοκαιρι, παιρνεις τωρα δανεικο σουλειμανι μεχρι το καλοκαιρι που αν δεν κανω λαθος μπορει να παιξει και chl , προσπαθεις να κλεισεις τωρα και αυτον τον ελιας γιατι εχω ακουσει πως ειναι καλος παικτης (πολυ γρηγορος κοφτης που παιζει και μπροστα καλα) και εχεις κανει αμεσως και τον προγραμματισμο της επομενης χρονιας (πληρωνοντας μονο τους μανατζερς του ελιας)

Κουιζ:

Καθε ποτε πληρωνονται/παιρνουν πριμ οι παιχτες της οποιασδηποτε ομαδας της Σουπερ-Λιγκας?(Ακομη και στις ομαδες που ΔΕΝ εχουν λεφτα για εξτρα “μποναμαδες”!)
:-k
Ε?

Πριν απο καθε αγωνα με αντιπαλο τον Ολυμπιακο!:wink:

Λογικο ειναι εφοσον τα τελευταια χρονια ειναι στην καλυτερη κατασταση απο ολους ο ολυμπιακος ολοι θελουν να τον κερδισουν.και για την αεκ θα ειναι τεραστια ψυχολογικη ενεση.αυτα που λενε οι κακοπροαιρετοι οτι και καλα βοηθαμε τον βαζελο ειναι ιστοριες για αγριους

Δε καταλαβατε καλα…δε τους ειπε οτι θα τους δωσει πριμ…λεει αμα κερδισετε τον ολυμπιακο θα σας πληρωσουμε τους μισθους που σας χρωσταμε…ε μετα πως να μη σκυλιασει ο αλλος αν του χρωσταν 3 μηνιατικα:lol::lol:

τους ειπε οτι θα παρουν και αλλο ενα 20% μεχρι μου φαινεται την παρασκευη,δηλαδη πανω απο 50% των χρωστουμενων.οποτε σκεφτηκαν οι παικται “πω ρε φιλε χλιδες!!!”

Δεν υποστηριζω τετοιες αποψεις.Οταν υποστηριζεις μια ομαδα, εισαι εσυ εναντιον ολων,μαζι ή καθε ομαδας ξεχωριστα!

το καλυτερο που εχει να κανει ο ολυμπιακος και οι οπαδοι του ειναι να προσηλωθουν στην ομαδα τους και να κοιταξουν να πετυχουν το στοχο τους που ειναι η νικη(οπως εξαλλου και της αεκ).

Αύριο, έχω απορία για την εντεκάδα που θα κατεβάσει, μιας και τώρα λείπουν λίγοι:-k:!:

Οποιον και να κατεβασει ελπιζω να ειναι σοβαροι και να μην ειναι καμμενοι απο τα μελομακαρονα και τους κουραμπιεδες… Νικη παση θυσια…

Οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα πλην της νικης ειναι αποτυχια με αυτη την ΑΕΚ

Με οποιαδήποτε Α.Ε.Κ., και όποια άλλη ομάδα στο Καραισκάκη μόνο η νίκη είναι επιτυχία:!:
Σίγουρα αύριο θέλουμε καθαρή νίκη, αλλά εγώ φοβάμε ανάσταση νεκρών, οπότε νίκη και με μισό μηδέν:!:

Κι εγω το φοβαμαι γιατι το συνηθιζουμε,ελπιζω να διαψευστουμε πανηγυρικα :-k

Δεν παιζει ο Ντουντου παντως, δεν ξερω αν το αναφερατε

Εχουμε συνηθισει πια με τις απουσιες, το περιεργο θα ηταν να παιζαμε πληρεις…

το θεμα ειναι…Γιατι Κατσικογιαννη αντι Τοροσιδη?:-k

Μάλλον ο Τορό θα παίξει δεξί μπακ:):!: