Ολυμπιακός

Ξημερωσε η μερα για το πρωτο ντερμπι του 2010. Μονο νικη το αποτελεσμα, με τιποτα αλλο δεν ειμαστε ευχαριστημενοι… Ας παιξει και ο Κατσικογιαννης, γιατι οχι. Παμε γερα Θρυλε.

Ναι ρε ομαδα…Παμε,το ματσ ειναι πολυ κρισιμο και πρεπει να παρουμε τους 3 βαθμους…Καθε ματσ του 2ου γυρου ειναι τελικος πια…!

Γελοιοι!!!

Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, αυτή είναι η γνώμη μου:):!:
Ο παίκτης επηρεάζει την φάση, και είναι λίγο ξενέρα να κατακυρώνεται ένα γκολ μετά από διαβουλεύσεις:):!:

ελα μωρη ομαδαααα:har::drunk::bow:

οχι ρε πουστη#-o

ΕΛΕΟΣ αυτο το γκολ!!

ρε πλακα μας κανουνε?τι ειναι αυτα?το γκολ λαθος επικυρωθηκε ο μητρογλου επηρρεαζε τη φαση,αλλα ο γιαχιτς δε νομιζετε οτι επρεπε να φαει δευτερη κιτρινη?

αχ ρε αντωνακη γαμω το στανιο μου…:-s

Θα μπει ο Ματ και θα το γυρίσουμε :roll:

Δεν ειναι καθε μερα του αγιαννιου :stuck_out_tongue:

δεν ειμαι ολυμπιακος… δεν ειμαι αεκ…
οποτε…

το γκολ δεν πρεπει να μετρησει…
ο γιαχιτς και ο καραμπελας θα επρεπε να εχουν βγει με κοκκινη…
ο ολυμπιακος εχει στον παγκο εναν προπονητη μαριονετα…
απλα μουρμουραει στους υπολοιπους και στηνει σε ολα τα ματς την ομαδα του λαθος…

αυτα…

αλλα τι αγωνα να δεις οταν ενα γκολ δεν επρεπε να μετρησει και 2 ποδοσφαιριστες δεν επρεπε να παιζουν…???

για να πουμε και λιγα πραγματα πανω στο ματς,η αεκ δεν υπηρχε μεχρι το γκολ μας.ο κατσικογιαννης μια χαρα τα πηγαινε και το προβλημα δεν ηταν εκει.απο εκει και περα τι εγινε?ανυπαρκτο κεντρο η αμυνα δε βοηθαει και ο μπραβο απλα κοιταζε το σκοκο στο πρωτο γκολ.

ας χειροκροτησουμε ολοι μαζι επισης τον παικτη φαντασμα,τον παικτη χαμελαιοντα πραγματικα,που ακουει στο ονομα οσκαρ.ειμαι κακος επειδη στη φαση που χτυπησε,σκεφτηκα,“α,ωραια,μπορει να μπει ο ζαιρι”?

ειλικρινα θα ντρεπομαι να βγω αυριο,αν χασουμε απο αυτους.ανασταινουμε τους πεθαμενους πραγματικα!

+1

Δυστυχως αν γινει,ετσι θα ειναι…μετα θα θελουμε και Ευρωπη!Ειδωμεν…

Μα την παναγια αυτο ακριβως μουρμουριζω κανα μισαωρο τωρα…

Δεν τρεχουν μια οι δικοι μας [-X

Καθαρό γκολ του Τοροσίδη… σας σφάξαν…

Το παράτησαν…τραγικοί σήμερα…ο άξονας σκατά…έτσι δεν το αξίζουμε το πρωτάθλημα:):!:

Kαι ποιος σου ειπε οτι θα το παρουμε?:stuck_out_tongue:
Ο ορισμος της αμπαλοσυνης!!

Και έγινε η ανάσταση που περιμέναμε#-o[-X:? :!: