Ολυμπιακός

μηδεν

Κι ο Ζικο στο κοσμο του με τις σκατα επιλογες του…ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΟΜΑΔΑ!!!

τι μπορουμε να πουλμε τωρα…δικαιη η νικη της αεκ,εστω και αν ηταν ανυπαρκτη.εμεις ομως ημασταν ακομα πιο ανυπαρκτοι και ολοι πρεπει να κατσουν να σκεφτουν σοβαρα τι εγινε σημερα.τραγικη η εικονα ολης της ομαδας με μονο τον μπραβο να παιζει οπως εγω περιμενα(στο γκολ ομως και αυτος τον εχασε τον σκοκο).οι ευθυνες του προπονητη τεραστιες ειλικρινα.κυριε ζικο ο στολτιδης και ο λεντεσμα σου ηταν αχρειαστοι ε?ειλικρινα χαλια.η καζουρα που θα φαμε απο εφημεριδες και αεκτζηδες,βαζελους θα ειναι απολυτως δικαιη,αλλα και παρα πολυ εκνευριστικη.εγω πραγματικα θα ντρεπομαι.

προς θεου ομως μην αρχισετε παλι για τη διαιτησια,γιατι ολοι ειδαμε τον αγωνα και ο διαιτητης ηταν τραγικος γενικοτερα,αλλα μη μας πειτε οτι γενικοτερα αδικηθηκε η αεκ.

η αεκ αξιζε αλλο ενα γκολ σε μια απο τις κοντρες…μονο και μονο για να δωθει ακομη περισσοτερη εμφαση (αν ηταν δυνατο κατι τετοιο) στα 2 γκολ που μας εβαλε.
Αξιζε και τη νικη,μιας και τα καφενεια που επαιζαν αποψε απεναντι τους,δεν ειχαν ορεξη ουτε για τα αυτονοητα!
Περιμενω Δηλωσεις Ζικου για το αναρχο μπουρδελο που κατεβασε!

[-X

Ξεφτιλα για τον ολυμπιακο…Μπραβο στην αεκ,δικαιη η νικη τους…Ολη αυτη η ‘‘προετημασια’’ ουσιαστικα δεν φανηκε.Οι παικτες ανυπαρκτοι και μετα θεωρουμε ευκολη την μπορντο…Το πρωταθλημα φανταζει πλεον πολυ μακρια…Τα κεφαλια μεσα μηπως και κανουμε κατι.Κριμα και παλι…!

ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ

ολο το καυλι του μπαγεβιτς μπηκε στον σωκρατη αποψε.

θελω να δω αναλυση-κολαφος απο chrisp

δεν ειναι πολυ εκνευριστικος ο awake?

κομματακι

Πια προετημασία…διακοπές έκαναν, και είχαν και παράπονο, επίσης διακοπές έκανε και ο ΜΑΛΑΚΑΣ, το ΘΕΙΟΣ πια δεν με εκφράζει και η αστεία διηκησή του:):!:

Κάτω τα χέρια από awake.

Αυτο λεω και εγω…Διακοπες παιζοντας χιονοπολεμο στα βουνα των αλπεων…

εισαι σοφος
αλλα εισαι μειοψηφια

ευγε.

συνεχιζω λοιπον

σημερα ο μπαγεβιτς εκανε αποτριχωση brasil στον ζικο

κ μετα ολα μεσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ο ντούσαν σήμερα έπαιξε όπως όλοι που έχουν πάρει αποτέλεσμα από τον γαύρο

κ καλά έκανε

αναρωτιέμαι τώρα που κατά 80% το πρωτάθλημα τελείωσε, τι θα λένε οι εφημερίδες σε λίγο για τον “μαγο” ζαϊρί, τον “μπόμπερ” ντιόγο και τον “αέρινο” όσκαρ

Χαχαχα…
Περιμένουμε όλοι CrisP. Μην μας απογοητεύσεις με δίκαιες νίκες ΑΕΚ και βλακείες.

τιποτα

θα μιλανε για δευτερες κιτρινες και το ακυρωμενο γκολ

α…και για τον Ζηκο μας!

ρε queen rulez στο πουτσο μας η καζουρα και τα πειραγματα του awake και ολα(στη τελικη δικαιουται να τα λεει),εδω βλεπουμε τον πιο αδιαφορο Ολυμπιακο εβερ…ομαδικες μαλακιες σ’αυτο το ματς.Πρωτα απο ολα παικτες(ο,τι και να ναι δε μπορει απλα να μη σε νοιαζει καθολου και να παιζεις με τα ποδια ορθανοιχτα.Αδιαφορια που σου ρχεται να μη μπεις μεσα στην οθονη η το γηπεδο αν εχεις παει και να τους τραβας καλαμιες),Ζικο για το οραμα που μαλλον ειδε στον υπνο του και γενικα το κρεσεντο επιλογων του τωρα τελευταια και η μαλακια του Σωκρατη που κραταει βεβαια απο το καλοκαιρι και τα λοιπα και τα λοιπα.(που εχει και το μεγαλυτερο μεριδιο των ευθυνων)Και με τα 2 χερια…εννοειται αντιο κουπα(εχουν Τουμπα λεει?:lol:)και ας κοιταξουμε να σοβαρευτουμε και να σουλουπωθουμε καπως για να μη δουμε χειροτερα.Η συνεχεια βεβαια ειναι διωγμος του Ζικο,γιατι “αυτος φταιει”.

Και συ ρε Κατσαρε με τον σχολιαστη παρτε επιτελους το μπουλο που μου εξυμνουσατε στο 2ο ημιχρονο τους 2 παικτες που φταιγαν 100% για το πρωτο και για το δευτερο γκολ αντιστοιχα.Δηλαδη ημαρτον!(Και αν τρωει τετοιο γκολ ο αλλος,τι να τις κανεις τις 45 αποκρουσεις μετα?)

Σχόλιο από σπορτ.γρ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΚΟΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ! ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!

:lol::lol::lol:

Αν φύγει ο 2ος προπονητής που έχετε μες στη χρονιά, θέλω ο ολυμπιακός να τελειώσει το πρωτάθλημα με Αλέφαντο, και επιστράτευση Δούρου στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ:p

Απλα τα πραματα δεν παιξαμε τιποτα δεν ασχολουμαι με διατησια και πανω απο ολα ενα με πειραζει ειμαστε καφενειο και τα εχω παντα με την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ποτε με αλλους παραγοντες και κατι τελευταιο, αν τοσο πολυ θελουν να το παρει το πρωταθλημα ο παναθηναικος ασ του το δωσουν να τελιωνουμε εμεις οι ολυμπιακοι χορτασαμε!Μπαλα θελουμε να δουμε επιτελους και μια παρατηρηση- Αν παιζαν με τον ιδιο μοχθο και με πριμ και ντοπες εναντιον του βαζελου εστω στο 10% οι αλλες ομαδες δεν θα ελεγα τιποτα αλλα ελεος αντε να δουμε και μεσα στην σαλονικα τι θα γινει θα ανοιξουν τα ποδια και θα τους υποδεχθουν πρωταθλητες πειτε να ξερουμε:-k

ρε pumpkin εγω δε λεω το αντιθετο,τραγικοι ηταν ολοι.αλλα αλλο να ερθει και να πει,π.χ.ανυπαρκτος ο οσφπ,τον σκισαμε τον ψευτοπρωταθλητη,ολοι ειναι αμπαλοι και αλλο να λεει παπαριες τετοιες.τεσπα το σταματω εδω.

ο σωκρατης πρεπει να την κανει εδω και καιρο ή αν δεν την κανει,να βαλει σε εφαρμογη,το μοναδικο θετικο που εχει κανει διοικητικα την τελευταια δεκαετια και να ξαναφερει τον γιο του και τον πετρο,που ειχαν καταφερει κατι πραγματικα καλο οταν ηταν.και ο ζικο δεν μου καθεται καλα αλλα ακομα δεν πρεπει να φυγει.

για μεταγραφες το ξεχναμε και τωρα.ευγε!

ο ζικο ειναι ωρα να φευγει…
ειμαι απο αυτους που ειναι εναντιον σε αυτες τις κινησεις αλλα με αυτο που ειδα σημερα δεν γινετε αλλιως…

ο ανθρωπος παραλιγο να διαγραψει τα τελευταια 25 χρονια ποδοσφαιρου…
ομαδα χωρις αμυντικο χαφ και μεσα ταυτοχρονα μητρογλου και ντιογκο…χαχαχα…
δεν υπαρχει… η δεν εχει διπλωμα η εχει να παρει και αυτος το πριμ του ενος εκατομμυριου του πατερα…:lol::lol:

οσκαρ,ντιογκο,παντος(ναι, παντος…) μαλλον δεεεεν…[-X

αντε τωρα μπες στα play-of…αλλα γουστα εκει…αντε να βαλεις στο μυαλο του γκαλετι οτι πρεπει εκει να παιξεις…