Ολυμπιακός

Ελατε ρε παιδια,δεν θα’νε τπτ…Θα’φαγε τπτ βαρυ και τον πειραξε.

Ακόμα δεν έχουν γίνει εξετάσεις κ όλοι βγάλανε συμπεράσμα…

Ψυχραιμία ρεεε! Θα δούμε τι θα γίνει με Γκαλέτι, περαστικά να είναι και ο Ολυμπιακός θα την βρει την άκρη.

ελα που ΑΥΤΟ ΑΚΡIΒΩΣ ειναι το μονο που δεν σκεφτομαι!
Ποια ακρη μωρε?
εδω εχουμε ακομη εκκρεμοτητες ΜΗΝΩΝ με τις καθυστερησεις μεταγραφων και τις “σουπερ-σιγουρες” μεταγραφες που τελικα οδηγουν μονο σε πισωπατηματα!

Ο θειος, κανει καβα τα φραγκα μου φαινεται…δεν βγαζει νοημα αλλιως…

αυτο που γραφτηκε στο τρωκτικο για προβλημα στο συκωτι και αμεση αναγκη για μεταμοσχευση δεν ειναι καθολου καλο…

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_8748.html

δεν είμαι γιατρός, αλλά έτσι στα καλά καθούμενα ηπατική ανεπάρκεια? :?

Παιδιά, υπομονή γιατί η ράδιο αρβύλα από ότι βλέπω είναι τεράστια. Όλοι έπεσαν σαν τα κοράκια. H sportday προκαλεί τρόμο με το εξώφυλλο της και μπαίνεις στο site της και τα λέει “όλα μια χαρά”. Αν ο παίκτης εισήχθη αργά το βράδυ στο νοσοκομείο, το θεωρώ δύσκολο να βρέθηκε άνθρωπος της ομάδας που θα έδωσε επίσημη ενημέρωση (και στον μάνσον πάει αυτό που έκανε λόγο για ντόπα)

Επιπλέον οι εξετάσεις δε γράφονται σε post it. Θέλουν ώρα για να βγουν. Όχι σαν τα εξώφυλλα των “αντικειμενικών” εφημερίδων που διαδίδουν μαλακίες σαν τα κοράκια

Υπογεγραμμένο κιόλας το άρθρο του τροκτικού, σούπερ!

Γαμώ τα blogs όμως, η μεγαλύτερη κατάρα του internet έχουν γίνει.

ελπιζω ο ανθρωπος να ειναι καλα και αν μην υσχηει αυτο στο τρωκτικο…
αλλα ετσι και δεν υσχηει πρεπει καποιος να κανει κατι με αυτο το blog… ελεος…

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό για την κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, το πρόβλημα του Αργεντινού είναι μικρό και αντιμετωπίσιμο και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί κίνδυνο για την καριέρα του. Το πρόβλημα δεν είναι στο συκώτι και ο παίκτης θα το αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή.

sport-fm.gr

Πολύ θα ήθελα ΤΩΡΑ όλοι να δώσουν δημόσια τις πηγές τους, που έκαναν λόγο για συκώτια, σταμάτημα καριέρας, κλπ. Ποιος τα διέδωσε ρε αδερφέ όλα αυτά; Να μάθουμε κι εμείς…

Αν όντως δεν έχει κάτι που να απειλεί την υγεία του και την καριέρα του ο Γκαλέτι, δεν πρέπει να επέμβει η ΕΣΗΕΑ και εισαγγελέας για ΦΩΣ και Sport-Day?? Δλδ για να πουλήσουν φύλλα γράφουν ότι να ναι? Και καλά στις μεταγραφές που γράφουν συνέχεια πίπες δεν έγινε και τπτ, εδώ μιλάμε για ανθρώπινα θέματα.

Άστα ρε vista μπετατζή! Φαντάσου δηλαδή να αναπαράγουν την είδηση και οι δημοσιογράφοι της Αργεντινής και να νομίζει όλο του το σόι πως ο Γκαλέτι κινδυνεύει να πεθάνει! Ό,τι να 'ναι δηλαδή…

Εγώ δε θέλω να επέμβει η ΕΣΗΕΑ. Εγώ θέλω να πουν ποιος τα διέδωσε όλα αυτά και γιατί τα έγραψαν. Να μάθουμε ρε αδερφέ ποιος είναι τόσο καραγκιόζης…

Kαταρχήν εγώ μίλησα για παρασκηνιακή φήμη, το είπα ξεκάθαρα. Πουθενά δεν ανέφερα τις λέξεις “επίσημη ενημέρωση”. Ε, χθες είχε βουήξει όλη η πλάση για αυτά που έγραψα περί ντόπας και πίστεψε με, βουήζει ακόμα παρα το γεγονός ότι γραφτηκαν αυτά που έπρεπε να γραφτούν. Και επίσης ο Γκαλέτι μπήκε στο νοσοκομείο χθες το απόγευμα και όχι το βραδυ.

ΩΡΑΙΑ…:slight_smile:

και οχι ωραια για το τρωκτικο…
:blow:ΚΑΛΑ ΡΕΕΕ… ποσο μαλ#$%α σας δερνει…??

EDIT.: αυτο με την ντοπα δεν κολλει ετσι και αλλιως γιατι φετος ειναι ενα επιπεδο κατω ο γκαλετι… οποτε…

Καλά πόσο μαλάκες αυτοί στο τρωκτικό ρε? Χθες δεν ανεβάσανε ότι θα γίνει το sonisphere στις 24/7 με Megadeath ??
:p:p#-o

Μακαρι να γινει καλα ο ανθρωπος…

Αν παντως προκειται για προβλημα στο συκωτι,με τα λιγα που ξερω,κανει κρα
οτι προκειται για προβλημα λογω των διαφορων ουσιων που μπορει να επαιρνε.
Ντοπα,βοηθηματα οτιδηποτε.
Εκτος και αν επινε κανα μπουκαλι Jack καθε μερα.

+100000

Ανοακοίνωση ιατρικού κέντρου:

«Περιήλθαν εις γνώση μας δημοσιεύματα που αφορούσαν τον νοσηλευόμενο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λ. Γκαλέτι, τα οποία δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ποδοσφαιριστής Λ. Γκαλέτι εισήχθη την 12η Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο αιτιώμενος κοιλιακά άλγη και επακολούθησε κλινικοεργαστηριακός έλεγχος, ο οποίος και συνεχίζεται.

Ο ίδιος βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση και η παραμονή του, όπως εικάζεται εκ των μέχρι τούδε αποτελεσμάτων, δεν θα διαρκέσει πολύ».

Καλά ντόπα παίρνουν, και καλά, και σέρνονται;…τι τους δίνουν, ληγμένα:? :slight_smile: :!:

Καθηστε να βγουν τα αποτελεσματα πρωτα, παντως δεν φαινεται κατι σοβαρο τελικα… Τωρα τα περι ντοπας τι να πω? Ολοι ξερολες γινανε…