Τώρα λένε ότι χάνει την σαιζόν:-s, ας βγουν τα αποτελέσματα, γιατί παίζουν πολύ βρώμικα, με την υγεία ενός ανθρώπου, και όσο για τον Ολυμπιακό τα πράγματα δύσκολα ήταν έτσι κιαλλιώς:!:
απο www.sportnet.gr
Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι εξετάσεις στον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τα αποτελέσματά τους, που θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας, θα δείξουν αν και πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Αργεντινός θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες, με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα νεφρά να είναι αντιμετωπίσιμο με συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.
Aπ’οτι λενε θα κατσει 3 με 4 μηνες εκτος.Αντε να γινει καλα ο παληκαρος και μας βοηθαει απο του χρονου.
Καστιγιο is back ! Για να δουμε τι θα του κανει του Ζικο…
Ο Ντιογο ηταν να ξεκινησει βασικος στην Καβαλα και εχει προβλημα στους κοιλιακους λεει…
Οποτε μαλλον παιζει ο Ματ.Βλεπω καναν Λουα^2 να μπαινει μεσα στο 60 να κανει τα δικα του !
Ας ειναι καλα ο ανθρωπος και ας ξαναπαιξει του χρονου… Η υγεια πανω απ’ολα, αλλα τωρα ειναι πιο επιτακτικη η αναγκη για μεταγραφες και οχι παλι τα γνωστα…
Kαστιγιο και Λουα Λουα εχουν να παιξουν κατι χρονια,γιατι τουσ πηραμε πισω?Δλδ οι αλλοι ηταν τα κοροιδα κι εμεις οι ξυπνιοι που τους πηραμε πισω?Μου φαινεται μαζευουμε απομειναρια αλλων ομαδων…Επισης ο Ντιογο ειναι δεν ειναι εκτος με την Καβαλα,μεγαλη βοηθεια προσφερει στην ομαδα #-o
Καστίγιο και Λούα Λούα λογικά θα είναι φουλ έτοιμοι από Σεπτέμβρη. Παρόλα αυτά είναι παίκτουρες και οι 2 οπότε μπορούν να βοηθήσουν σε κάποιο βαθμό. Θα φανεί στο γήπεδο. Το θετικό είναι ότι και οι 2 διψάνε για μπάλα. Ειδικά ο Νέρι. Τα τελευταία χρόνια στη ζωή του ήταν τραγικά.
στεναχωρηθηκα με τον galeti
ευχομαι πραγματικα να γινει καλα
και να ξανπαιξει γιατι απλα ενιαι θεος
[SIZE=“3”]Γκαλέτι: «Θα επιστρέψω σύντομα»[/SIZE]
Αποφασισμένος να αφήσει γρήγορα πίσω του το πρόβλημα υγείας που του προέκυψε και να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι εξερχόμενος από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. «Ευχαριστώ τους γιατρούς για τη φροντίδα τους όλες αυτές τις μέρες. Νιώθω καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξή του όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι έτοιμος», δήλωσε ο Αργεντινός εξτρέμ, που θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή το προσεχές διάστημα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της δυσλειτουργίας στα νεφρά του.
Εκτιμάται,πάντως, πως είναι δύσκολο έως απίθανο να αγωνιστεί ξανά φέτος ο 29χρονος άσος, ενώ από την πορεία της υγείας του, η οποία θα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, θα κριθεί αν και πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
sport-fm.gr
Αφου ειναι καλα ο ανθρωπος, ας παιξει και του χρονου. Παντως γουσταρω που γυρισε ο Λουα Λουα, για τον Καστιγιο αν και ειναι παικταρας, θελω να τον δω πριν κρινω… Αντε να κλεισουμε και Ντατολο, μην τον χασουμε και αυτον… Εν τω μεταξυ 7000 γαυροι θα ειναι στην Καβαλα, ερυθρολευκες θα ειναι οι εξεδρες… Ετσι ολοι ενωμενοι να τους κοψουμε τα χαμογελα.
Μόνο εγώ δε μπορώ να φανταστώ, πως μπορεί αυτός ο Ολυμπιακός να νικήσει μέσα στην Καβάλα την Κυριακή;
Αμα δεν μπορουμε να νικησουμε την Καβαλα, τοτε μην ελπιζουμε σε πρωταθλημα φετος… Αλλα δεν νομιζω να δειξουν αδιαφορια, γιατι ξερουν τι εχει να γινει.
πονταρουμε στο οτι οι παιχτες ειναι με τη πλατη στο τοιχο… συνηθως οταν ειναι ετσι, ολα πανε καλυτερα. αν οχι, τοτε αντιο πρωταθλημα.
Έτσι είναι, αλλά ότι και να κάνουν τώρα, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς:):!:
Εγω παντως δεν την εχω καθολου σιγοyρη τη νικη…μη γυρισω απτους Marduk και μου ερθει απο αλλου η κεραμιδα αντι του λαιβ!
Είναι πάντως παιχνίδι κομβικής σημασίας, ή κερδίζεις και συνεχίζεις να ελπίζεις σε γκέλες του παο ή χανεις βαθμούς και κοιτάς τα play off, μην χάσεις και την δεύτερη θέση…
Η Σαχτάρ μας εκδικείτε, που της δώσαμε τόσο ακριβά τον Νέρι, και θέλει κιάλλα χρήματα:):!:
Κακιά Σαχτάρ!
Ο Ντατόλο στον Ολυμπιακό…ανακοινώθηκε:):!:
Μια χαρα, με τις προσθηκες Λουα Λουα, Νερι και Ντατολο εχουμε επιτελους λυσεις… Επρεπε να βασανιστουμε τοσους μηνες για να παρουμε παικτες… Νικη και στο μπασκετ σημερα, παμε γερα αυριο για το απαραιτητο διπλο στην Καβαλα και νικη και στο βολευ με τον βαζελο…
άΣε και τίποτα για καναν άλλον ρε συ