Ολυμπιακός

Ολα δικα μας…

Είμεθα αχόρταγοι…τι να κάνουμε:):!:

επιτελους!!!ενας gay στον gayros!!!

Ο Datolo του Ολυμπιακού γυμνός σε gay φωτογραφίες

Φωτιές ανάβει στον Ολυμπιακό ο ποδοσφαιριστής Χέσους Ντάτολο με τις γυμνές φωτογραφίες του σε gay περιοδικό. Αλληλοκατηγορίες για το αν ο Datolo είναι gay έχουν ήδη ξεσπάσει μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο Jesús Alberto Dátolo είναι πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή που έρχεται στον Ολυμπιακό από την ποδοσφαιρική ομάδα της Νάπολι. Η Νάπολι ήρθε σε ρήξη με τον Ντατόλο όταν αυτός έκανε γυμνή φωτογράφιση με εσώρουχα, αλλά και την ποδοσφαιρική του φανέλα, στο gay περιοδικό Romeo Mag της Αργεντινής. Στο ίδιο περιοδικό είχε κάνει φωτογράφηση και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παρελθόν. Η ομάδα της Νάπολης ισχυρίστηκε οτι με τη γυμνή gay φωτογράφηση, ο Ντατόλο παραβίασε το συμβόλαιο του και προσέβαλε την εικόνα της ομάδας.

Αλλά και ο ίδιος ο 25χρονος Jesus Datolo ήταν απογοητευμένος από την απόδοση του στη Νάπολη, καθώς ήταν αναπληρωματικός και δεν είχε παίξει πολύ φέτος. Το όλο θέμα με την gay φωτογράφηση ίσως ήταν απλά η αφορμή για την αποχώρηση του από την ομάδα. Ο πρώην άσσος της Boca Juniors ήρθε σε επαφή με τις ομάδες Λιβόρνο, Παρί Σεν Ζερμέν, Εσπανιόλ και Ρεάλ Σαραγόσα πριν καταλήξει στον Ολυμπιακό.

datolo5H gay φωτογράφηση του Χέσους Ντατόλο έχει ανάψει φωτιές σε ξένα και ελληνικά φόρουμς. Σε διαδικτυακές κοινότητες ομοφυλοφίλων τα μέλη ήδη αναρωτιούνται αν «είναι ο Jesus Datolo gay ή απλά του αρέσει να ποζάρει με εσώρουχα σε gay περιοδικά». Στα αθλητικά forums οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναΐκού για τη σεξουαλική ταυτότητα του Ντατόλο δίνουν και παίρνουν. Ξεχωρίσαμε την ατάκα «Datolo, welcome to GAYros», ομολογουμένως έγραψε.

Το θέμα είναι οτι εφόσον ο ίδιος δεν έχει κάνει δήλωση, μια φωτογράφηση σε gay περιοδικό δεν λέει και πολλά για το τι κάνει κάποιος στο κρεβάτι του. Μπορεί να είναι και gay, αλλά μπορεί και να θέλει να δείξει οτι δεν έχει κόμπλεξ και σέβεται τις επιλογές του καθενός, ή ακόμα να το κάνει καθαρά για τα λεφτά. Ο Ντατόλο ήθελε να φύγει από τη Νάπολι ούτως ή άλλως. Και βασικά, ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο Ντατόλο είναι gay ή όχι. Το θέμα είναι αν παίζει ποδόσφαιρο και το γεγονός οτι παίζει στην Εθνική Αργεντινής δείχνει οτι είναι παιχταράς. Ας τον δούμε πώς θα παίξει στον Ολυμπιακό και μετά μιλάμε. Τα υπόλοιπα είναι για να μαλώνουν οι οπαδοί και να ικανοποιείται η γαργαλιστική περιέργεια μερικών.

Αυτός είναι καθαρό αριστερό χαφ; Έχουμε καμιά ιδέα;

Ναι

οι μπασταρδοι οι δικοι μας ξαναχτυπησαν.100 παπαρες επιτεθηκαν στους οπαδους της καβαλας.τωρα το πεταλο των οπαδων της καβαλας εχει αδειασει και ακομα δεν ξερουμε τι θα γινει.μπραβο τα καμαρια μας!:roll:μετα ομως μην παραπονιομαστε αν υπαρξει τιμωρια της εδρας μας,εστω και αν αυτη η κινηση δεν αντιπροσωπευει την πλειοψηφια των οπαδων μας.

δεν το περιμενα :stuck_out_tongue:

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι αγνά παιδιά απλά προκλήθηκαν και αντέδρασαν κάπως υπερβολικά.

Βαλτο ρε Ματ να πουμε !
Μηδενικο συστημα σημερα.Η μπαλα στα πλαγια και σεντρα μπας και παρει κεφαλια
ο Ματ.Η αμυνα τοσο ψηλα λες και παιζουμε στο Καραισκακη.
Μακαρι να μας βγει σε καλο…

Εμένα τα ματς που θα ειναι κεκλεισμένων ποιος θα μ ου τα πληρώσει?
Γαμώ τους συνδέσμους, να τους κλεισουν όλους και να τους ρίξουν 40 χρόνια φυλακή.

αυτοι ειναι μεμονωμενοι οπαδοι… δεν ανηκουνε στους οργανωμενους… μη σου πω δεν εχουν σχεση με την θυρα 7… :lol:

τι α πουν κι αυτοι που εχουνε διαρκειας… αυτους να αποζημιωσουν πρωτα τα μαργαριταρια μας…

Διαρκείας έχω.

Άλλα όπως και νάχει… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

παει και το πρωταθλημα . . .

Άντε και του χρόνου…α έρχονται και οι μεταγραφές…κιαυτές για του χρόνου:):!:

γεια σου πρωταθλημα!τραγικοι για αλλη μια φορα και σημερα.απλα αυτο.κατι προσπαθησαν να κανουν με τον λουα λουα αλλα ηταν ο μονο.κριμα και για τον ντατολο που ηρθε τωρα.τωρα τιποτε απολυτως δεν μπορουμε να κανουμε.

θέλω να σας πειράξω, αλλά δεν το κάνω γιατί μου είστε κ ευαίσθητοι

απλά επειδή τα λέγαμε ένα θέλω να πω

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΙΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ?

αναμένω απάντηση - κάτι μου έλεγε στην μπάλα για επικό διπλό - εμείς το φέραμε (στο 5Χ5) το διπλό πάντως…

Βασικά δεν το κάνεις γιατί δε σε παίρνει.

Αναμενομενο αποτελεσμα.Ολοι οι ετοιμοι και φορμαρισμενοι ποδοσφαιριστες μας ηταν
καταπληκτικοι σημερα…Ο Λουα Λουα που ηταν ανετοιμος μεχρι και αμυντικο χαφ εγινε.

Καμια σοβαροτητα φετος.

Ομαδα μοντελο την κανατε μπουρδελο

Μωρε και πριν ετσι ηταν.Απλα οχι τοσο πολυ. :stuck_out_tongue: