καλα ειδικα η φετινη, δεν ηταν ποτε ομαδα μοντελο. Μπορω να ξεχωρισω τους Νικοπολιδη, Μελμπεργκ, Μητρογλου και Ζαιρι ( κυριως στο ντερμπι ) για την βοηθεια τους, αλλα σαν συνολο παλι καλα που ειμαστε στην δευτερη θεση και οχι στην τελευταια. Απο την αρχη της χρονιας ολα πηγαν στραβα: τραυματισμοι, λαθη στην προετοιμασια, λαθος μεταγραφες, αλχημειες προπονητων ( βλεπε Ντομι με Αρη )…
ναι δεν με παίρνει. πάω να παρκάρω κ είναι μικρή η θέση #-o
γουατέβερ. κλάψτε τώρα. σας αξίζει - ο γαύρος φέτος δεν ήταν για πρωτάθλημα.
'Ηταν όμως η ΑΕΚ.
χαίρομαι που το λες, εγώ δεν το είχα πει
κρισπ δεν είμαι άρρωστος με την ΑΕΚ, το έχω γράψει τόσες φορές. ούτε μου έρχεται περίοδος όποτε χάνει, να κλαίω στο φόρουμ κ να κυκλοφορώ στραβωμένος -“μην-του-μιλάτε-του-παιδιού”.
κερδίσει, χάσει, η ζωή συνεχίζεται. γιατί αν είσαι ΑΕΚ κ ασχολείσαι σοβαρά, θα είχες πηδήξει από το παράθυρο
από την άλλη σήμερα “η καρδιά του πρωταθλητή” μάλλον ήταν για καρδιογράφημα…
κ κοροϊδεύω μιουλ γιατι στη μπάλα μου είπε πως ο κόκκαλης είχε πληρώσει το διπλό, έχω λόγους
Εγώ είμαι άρρωστος με τον Θρύλο, αλλά όπως βλέπεις μια χαρά σου μιλάω.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί η δική σου ειρωνία είναι μαγκιά κ η δική μου κλάμα αλλά οκ, ας το αφήσουμε εδώ σε βαριέμαι σήμερα.
ναι είναι γνωστές οι αντοχές σου στις ήττες του γαύρου.
γουατέβερ, εγώ τον μιούλη θέλω
Με 15 παιχτες δεν παιρνεις πρωταθλημα.
δεν το ειδα το ματς, αλλα καταλαβα πως πηγε
περα απο το γεγονος πως δεν γινεται μια ομαδα να παιρνει πρωταθληματα συνεχεια, φετος ο προεδρας εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του για να το χασει
Απλά φέτος όλα έγιναν λάθος. Πάμε για του χρόνου, το -7 είναι απίθανο να αλλάξει.
Κρισπ καμαρι μου,κανε μας μια ποδοσφαιρικη αναλυση σε παρακαλω?
Για ποιο πράμα?
Για το ποια ειναι η καλυτερη ομαδα φετος.
Οχι με υποθεσεις ομως του τυπου΄΄αμα δεν ειχε τραυματιστει ο κλπ κλπ κλπ΄΄!
Ο ΠΑΟΚ.
τι αναλυσεις και μπουρδες
επομενο ματς πρεπει να τα ακουσει για τα καλα ο σωκρατης…ο μονος υπευθυνος ειναι για φετος
- εδιωξε το βαλβερδε
2)πηρε το κετσμπαγια
3)αφησε την ομαδα μιση και με ενα σωρο κενα
4)δεν επρεπε καν να προσλαβει το ζικο, ας τελειωνε τη χρονια με μπαντοβιτς-νινι, ουτως η αλλως στη μεση της χρονιας και με ενα σωρο ελλειψεις ομαδα δεν φτιαχνεις, απλα διαχειριζεσαι το υλικο και αυτοι οι 2 μπορουσαν να το κανουν μια χαρα…αλλωστε ξερουν και οι 2 μπαλα και γνωριζουν ολες τις ομαδες της λιγκας
5)επρεπε να τελειωσει τις μεταγραφες απο δεκεμβριο ακομα, αλλα εχει φτασει μεση ιανουαριου και ακομα να τις τελειωσει, παιρνοντας μαλιστα 2 παικτες που ο ενας ηταν ανετοιμος και ο αλλος εντελως μετριος (προσωπικη γνωμη για ντατολο)
6)ακομα να διωξει το ζικο
πιστευω παντως πως με απομακρυνση του ζικο θα ηρεμησουν και οι παικτες και θα φτιαξουν τα πραγματα, αν και το πρωταθλημα ειναι πολυ δυσκολο (βεβαια με στραβοπατηματα παο σε τριπολη, αρη ολα μπορει να κριθουν στο ντερμπι)
Έλεγα πως την άλλη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα του έκανε κάνα χουνέρι του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη αλλά δυστηχώς για τους Βόρειους μετά το σημερινό αποτέλεσμα το ματς την άλλη αγωνιστική θα είναι “καλως τα παιδιά”…
Είσαι πολύ πιό άρρωστος από όσο δηλώνεις και αυτό για μένα δεν είναι κακό, δεν ξέρω γιατί δεν θέλεις να το παραδεχτείς.
Το θλιβερό στην συμπεριφορά σου δεν είναι το αν είσαι άρρωστος ΑΕΚτζής αλλά πως κάθεσαι και μου κουνιέσαι και πανηγυρίζεις για το πρωτάθλημα που θα πάρει ο βάζελος και για το πως θα πουλέσετε εκεί τον Σκόκο το καλοκαίρι όπως έλεγες στην μπάλα χθες. Αν θέλετε να γίνετε παράρτημα, ο δρόμος είναι ανοιχτός. Αν θέλετε να παραμείνετε οπαδοί μίας -παλιότερα έστω- μεγάλης ομάδας να ασχολείστε με τα δικά σας και να μην γίνεστε πράσινες cheerleaders
Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου, σου είπα απλά πως το ματς είναι σίγουρο διπλό (βασιζόμενος στο πως η ομάδα δεν θα είναι χαλαρή και στην κινητοποίηση του κόσμου) τον Κόκκαλη και τα πληρωμένα εσύ τα βάζεις εδώ στην κουβέντα με βάση τις εμμονές σου.
Αντε και του χρονου…Ο χειροτερος Ολυμπιακος των τελευταιων ετων,ξεφτιλα.Δεν θυμιζει ομαδα αυτο το πραγμα…
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το πρωτοσελιδο του “Φωτος”.
Αντε να δουμε αν θα βγουμε Ευρωπη και ΠΩΣ…
επισης, ΜΕΓΑΛΗ κινηση “ματ” Ζικο με τη διπλη αλλαγη…
Ειπαμε, τακιμια οι μπραζιλεϊρο…αλλα οχι και να βαζει συνεχεια τον ανυπαρκτο μεσα…ημαρτον!
Εγώ πάντως λέω ότι το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί, αρκεί να κερδίσουμε ΠΑΟΚ κ να χάσει βαθμούς ο βάζελος στο Χαριλάου.
ας φυγει ο ζικος κιολας… αλλιως αυτος θα μας ριξει ακομα πιο κατω.