Ολυμπιακός

Και σε τελική ανάληση, και ο Ολυμπιακός και ο π.α.ο., ΠΡΕΠΕΙ να περιμένουν φανατισμό για την νίκη απ’τους αντιπάλους τους, ανεξάρτητα κινήτρου:!:
Εμείς χάσαμε απ’την Α.Ε.Κ. γιατί παίξαμε χάλια και η Α.Ε.Κ. με πάθος για την νίκη:!:
Το κίνητρο της απόδοσης της Α.Ε.Κ. δεν με αφορά καθόλου , αλλά το ότι παίξαμε σαν φλώροι:):!:

Eγω αναφερομαι σε τιτλο του προπονητη που ανεφερε ως εγκλημα οτι πληρωθηκαν οι παιχτες του ΑΡΗ πριν απο το ματς με σας, διοτι ως γνωστον “σας πολεμα ολη η Ελλαδα μπλα μπλα μπλα”.

Αυτο με το Τσαμπιονς Λιγκ πρωτη φορα τ’ ακουω.

Αλλα και παλι …δειτε λιγο γυρω σας, δεν ειστε μονοι σας. :stuck_out_tongue:

Δηλαδη δινουν στον ΑΡΗ 1,5 μυριο πριμ κυριως για να πεταξουν το Θρυλο απο το Τσ.Λ.

Τι θα παιξουν κι αυτοι Τσ.Λ.;;; Ε σιγα …λεπτομερεια.

To τι είχε γράψει ο Πρωταθλητής τότε ούτε που το θυμόμουν. Νόμιζα πως έκανες λόγο για το πριμ που ανακοινώθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα, μία παρατήρηση. Δε δίνουν στον Άρη 1,5 μύριο. Η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε αν θυμάμαι σωστά 1,5 μύριο πριμ στους παίκτες αν βγάλουν την ομάδα στο Ch.L. και είναι απολύτως θεμιτό και λογικό. Το λέω γιατί κάπου σε έχασα. Νομίζω πως διαφωνείς μαζί μου σε κάτι που μάλλον συμφωνούμε.

Δινουν στον ΑΡΗ (οι διοικουντες) εννοουσα. :stuck_out_tongue:

Απλα το “για να πεταξει εξω τον Ολυμπιακο” ακουγεται καπως εγωκεντρικο ρε αδερφακι.

Έχεις δίκιο. Πρέπει να πετάξει την ομάδα που είναι τώρα 2η :lol:

Εγω το ειπα με την εννοια οτι ετσι οπως το 'πες, δινουν πριμ μονο και μονο για να πεταξουν εσας εξω.

Γουατεβερ.

Κανενα επισημο νεο ακομα για Γκαλετι και ειμαι επιφυλακτικος… Θα ειναι κριμα να χαθει ενας τετοιος ποδοσφαιριστης-κοσμημα για τον Ολυμπιακο, αλλα και για το ελληνικο ποδοσφαιρο… Ας ευχηθουμε να εχει ευτυχη καταληξη το ολο θεμα…

Πριμ ο Άρης αλλά και η βαζέλα δεν το έχει αφήσει στην τύχη το ματς. Επιστρατεύει όλο το βαρύ πυροβολικό και κατεβαίνει στο Χαριλάου με διαιτητή Σπάθα και παρατηρητή…

[SIZE=“3”]ΔΟΥΡΟ! 8O[/SIZE]

Έτσι, για να συνδεθει αυτό το όνομα με ό,τι τίτλους πάρει ο βάζελος στην δεκαπενταετία! #-o

:lol: Υπερβολές ρε Mule, και μεις ευνοηθήκαμε στο Βικελίδης άλλωστε (το μόνο ματς φέτος που συνέβη κάτι τέτοιο).

Πόσο πιθανό σας φαίνεται να έχει γίνει συμφωνία με ΑΕΚ-Σκόκο και να περιμένουν να παίξει με βάζελο για να ανακοινωθεί?

Ελπίζω μετά το ματς να βγει ο κύριος Δούρος στο τηλέφωνο αυτή τη φορά :lol:

Άσε με να φτιάξω λίγο κλίμα ρε αδερφέ! :lol:

Πολύ πιθανό, δεν είσαι ο μόνος που το σκέφτηκε, κάτι σχετικό έγραψε σήμερα και ο Γαβαθιώτης (όταν με το σημερινό μποτιλιάρισμα έκανα σχεδόν δύο ώρες Αγ. Παρασκευή-Βοτανικό #-o ξεκοκκάλισα τρεις εφημερίδες στο τιμόνι! #-o:lol:)

Ελπίζω σε γεμάτο και με δυνατό παλμό γήπεδο αύριο…κιεγώ δεν τους πολυπάω του Βραζιλιάνους μας, αλλά την ώρα του αγώνα τα γιουχαίσματα είναι ότι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε:):!:

Αντε ηρθε χ και ο βαζελος, ευκαιρια να πλησιασουμε σημερα. Παμε δυνατα επιτελους, ΠΑΘΟΣ ΡΕ…

αυτο δεν ειναι ομαδα που βλεπω. ενα αναρχο σκορποχωρι ειναι.
βαφτισαμε το ζαιρι αριστερο χαφ και το τοροσιδη δεξι χαφ. αντε βαλτε μεσα το ντατολο που ακομα και ανετοιμος τη θεση την ξερει ρε γμτ και το ζαιρι στα δεξια και το τοροσιδη στο κεντρο. τοσο μυαλο θελει ρε… ελεος.

αν ειναι να χασουμε το σημερινο ματς παρακαλω να χασουμε και πολλα απο τα επομενα. ουτε ευρωπη ουτε τιποτα, μπας και γινει ομαδα απο την αρχη σωστα…

πως την καταντησες την ομαδα ετσι θειο…

ξεχασα να αναφερω και το 10αρι μας σημερα…!! αβρααμ!!! χαχαχαχαχα… που πας ρε?? ο ντιεγκο εισαι???

o βασιλιάς είναι γυμνός

απόλαυση ο ντιόγο

ειναι ειλικρινα ανυπαρκτοι,αλλα με δυο αλλαγες μπορουν να φτιαξουν τα πραγματα νομιζω.να βγαλει τον γκαλιτσιο,ουτως ωστε να γυρισει πισω ο τοροσιδης,να παει δεξια στα χαφ ο ζαιρι και να μπει ο ντατολο αριστερα.να μπει επισης και ο ντουντου στου στολτιδη,που απο οτι μου φαινεται δεν μπορει.επισης καποια στιγμη πρεπει να ριξουν δυο τρια μπουκετα στον μπραβο,μπας και μαθει να μην αφηνει τη θεση του.ο οσκαρ κλασικα στο πουθενα.

μοντεκριστο,απο ολους τους πουθεναδες,εσυ με τον ντιογκο γελας,που στο κατω κατω σημερα,δεν μπορει να κανει κατι διαφορετικο?

καλα κανουν και τον βριζουνε… αντι να γεμισει περιοχη γυριζει κεντρο και κουτουλαει πανω στα αμυντικα χαφ και η αμυνα του παοκ δεν νιωθει τιποτα…

βασικά θέλω να δω Σάντος στο Β ημίχρονο

κ θέλω να δω μετά στο φόρουμ την “καρδιά του πρωταθλητή” VS τους πολεμιστές του Βορρά

και να γυρισει θα επαναπαυθουμε δηλαδη?? αφου δεν παιζουμε δεν το χουν πως να το κανουμε. πραγματικα λυπαμαι για μας αυτο το χαλι που βλεπω.

κάποια στιγμή πρέπει ο ολυμπιακός να ΜΗΝ παίξει μπάλα και να ΜΗΝ πάρει το πρωτάθλημα

λες να είναι φέτος ?