Ο φιογκο πηγε να παρει πεναλτυ, σχολη καραγκουνη και αυτος
μετα το ματς με αρσεναλ θυμιζουμε υπολογιστη σε hibernate… σε καμια περιπτωση την αποδοση που ειχαμε στα ματς με σας και τον παοκ εκτος.
απο οτι ειδα εκανε σωστες αλλαγες. για να δουμε τωρα τουλαχιστον μπας και δουμε λιγο μπαλα παρα anarchy in the uk…
H μονη λεξη που μπορει να μας χαρακτηρισει ειναι ντροπη και ξεφτιλα…Ποσο χαμηλοτερα θα πεσουμε αραγε;:-s
δόξα κ τιμή στον πρώτο γαύρο που θα γράψει ότι χάσατε από μια καλύτερη ομάδα
έχω υπομονή κ θα περιμένω
Με τις υγείες σας.
Α, μην το ξεχάσω, όταν δε νικάτε χτυπάτε πολύ ρε σεις, γιατί τόσος εκνευρισμός? :-s
Και η ασυλία του μαλακισμένου βέβαια συνεχίζεται, έτσι?
πραγματι μοντε ,χασαμε απο μια καλυτερη ομαδα, αμυντικα ο παοκ ηταν καταπληκτικος
αυτο το εκτρωμα του πρωτου ημιχρονου δεν το χω ξαναδει στη ζωη μου
ομαδα με καλυτερο παικτη τον κεντρικο της αμυντικο δεν προκειται να παει μπροστα…ας παρουν ενα βαλβερδε να βαλουν και λεφτα, αλλιως θα γινουμε βαζελος
@παοκια
πειράξτε τους, αλλά μην αρχίσουμε τις προσβολές
ο άνθρωπος καριέρα/εξώφυλλο της σπορτδέη μια χαρά κλότσησε την μπάλα στο τέλος κ πήρε την κάρτα του. ωραίες κ οι βουτιές κ το δάκρυ του ηθοποιού. ίσως κ η μόνη ενέργεια που θυμόμαστε
συνεχιζω απο κει που εμεινα, ημασταν ενα ωραιο σκορποχωρι. σε καμια περιπτωση δεν αξιζαμε τη νικη, και μαλιστα επρεπε να φαμε ενα γκολακι ακομα. αξια νικητης ο παοκ γιατι επαιξε σοβαρη αμυνα και εβγαλε γκολ στην κοντρα επιθεση. ο ολυμπιακος ηταν πολυ κατωτερος του αναμενομενομενου και φανηκε οτι την ομαδα δεν την κανουν μονο οι παιχτες που αν μη τι αλλο υπαρχουν σε μας, αλλα το πλανο και η προετοιμασια. τελος, του χρονου παλι να’μαστε καλα…
επίσης ο φετινός ολυμπιακός χωρίς τα κουκούτσια είναι σαν την coca cola light
απόλαυση χωρίς ενοχές
θελουμε πολυ ακομα για να γινουμε αεκ παντως ε
TOLD YOU SO!
ο ολυμπιακος ειναι απολαυση παντα αγαπητε, ακομα και στα ασχημα του ολοι με αυτον θα ασχοληθουν…
Αλλαξτε το ονομα του θρεντ σε Αμπαλιακος 2009-10
Πλεον ερχεται ο καθενας στο Καραισκακη και μας κανει πλακα…Μπουρδελο η ομαδα κυριοι,στα @@ τους ολοι!!
ειδες αυτα τα ατιμα τα κουκουτσια?απο διπλο μες το καραισκακη,μπορει να το γυρισουν σε ασσο τα μπασταρδα…
@samis φυσικα ολοι ασχολουνται με τον ολυμπιακο γιατι το σεξ ως γνωστον γινεται με 2
μου φαινεται οτι ο μοντε βγαζει τα απωθημενα του τωρα:lol:
on topic, ρεζιλα (και) σημερα
Ο (Μ)ΠΑΟΚ σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο… Το εχω ξαναγραψει, αλλα με βαση την προετοιμασια το καλοκαιρι και τα λαθη στις μεταγραφες, η ομαδα δινει δικαιωματα. Η δοικηση εχει παει διακοπες στον Αρη, οι παιχτες καθονται πανω στα συμβολαια τους ( ναι φιογκο για σενα το λεω αυτο ), και οι οπαδοι βριζουν και σπανε καρεκλες…
Αποψη μου: Τελειωνουμε το πρωταθλημα με αυτη την ομαδα, με στοχο την δευτερη θεση που σε βγαζει και στους ομιλους, αλλαζουν καποια πραγματα στη δοικηση ( γιατι ο ‘θειος’ πλεον βλεπει τον ολυμπιακο σαν επειχηρηση και επιτελους φτιαχνεται ενα μακροπροθεσμο σχεδιο . .
στα τοσα χρονια που ειμαι ολυμπιακος(οσω ζω δηλαδη,αλλα δεν ειναι πολλα),δεν εχω νιωσει μεγαλυτερη ντροπη και ξεφτιλα για την ομαδα.πραγματικα μεγαλυτερη πικρα δεν εχω νιωσει.αγωνιστικα δεν εχω τιποτα να πω,στο δευτερο προσπαθησαν,αλλα ο παοκ ηταν καταπληκτικα οργανωμενος αμυντικα.απο την αλλη δεν μπορω να χονεψω οτι χασαμε απο τον σαντος και μαλιστα στο καραισκακη.αυτο βεβαια που πρεπει να μας προβληματιζει περισσοτερο ειναι το οτι η μιση ομαδα με πολυ δυσκολοτερο προγραμμα και χειροτερο ροστερ,το εβγαλε αλωβητη αυτο το προγραμμα στον πρωτο γυρο.απλα δεν προσπαθει κανεις τους.ενω τωρα νομιζω οτι εχουμε ισως και καλυτερο ροστερ απο τον παο,δειχνει να μην εχει τη διαθεση κανεις να προσπαθησει.ο παναθηναικος φαινεται πιο δεμενος απο μας και φυσικα ειχε εξ αρχης καλυτερο προγραμματισμο σε ολους τους τομεις(μαζι με το παρασκηνιο)παρεπιπτοντως ο ντατολο ειναι πολυ καλος,αλλα ατομιστης οπως κι ο λουα λουα.το καραισκακη το εχουμε ξεφτιλησει τελειως.
ο μοντεκριστο που ειναι και αεκτζης και σε καμια περιπτωση δεν εχει κατι να κοκρευεται,γιατι μπαινει σαν την κλανια εδω και ειρωνευεται?:-s
αυτα ηθελα να πω.ευχαριστω.
εννοω οτι αλλη φαση να ασχολεισαι με μας κι αλλη φαση με αλλους… οπως και να χει πουλαμε παραπανω…
για την κουταμαρα ομως που αμεσως βιαστηκες να πεις, κατι θα ξερεις τοσα χρονια…
Για τον αγώνα, με την καταπληκτική άμυνα που έπαιξε ο Π.Α.Ο.Κ., απλούστευσε τα πράγματα…αν αυτή την άμυνα την επιχειρούσαν οι παίκτες μας θα έπεφταν νεκροί από το 35’:!:
Από την ώρα που ο Κόκκαλης θέρλει να φτιαχτεί για να κάνει μεταγραφές, και όχι να υπάρχει προγραμματισμός μεταγραφών και σωστής-σκληρής προετοιμασίας, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα καλύτερο[-X:!:
11 τελικοί ακόμα παιδιά!