Ολυμπιακός

11 κηδειες ακομα να λες…

αυτα μας μαρανανε…

ε τα εξώφυλλα του επόμενου σαββάτου προβλέπω…:stuck_out_tongue:

Κρίμα για Μέλμπεργκ…συγκινητικός:):!:

ο μελμπεργκ ειναι παιχτουρα, ευτυχως που δεν πηγε στο βαζελο το καλοκαιρι (αλλα ειπαμε ο μπιερσμιρ ηταν καλυτερος…) αλλιως ειχαμε χασει το πρωταθλημα απο την παρελαση…

ναι αλλα μονο αυτος… παντως ο ντατολο καλος μου φανηκε

1.(Εμεις δεν μιλησαμε για gayrous)2.Μιλησε κανεις για γενικοτερα; Θα σου πω στο τελος της σεζον ποιος ειναι καλυτερος, θα φανει απο την θεση. Στο ματς σημερα σας γλεντησαμε, δεν την παλεψατε μια.

Mαγκας ο Παοκ. Δικαια πηρε τη νικη και παει για δευτερη θεση. Εγω θα γουσταρα να το παρουν αυτοι το πρωταθλημα μονο και μονο γιατι για το επιπεδο της ομαδας τους εχουνε παιξει γαμω τις μπαλες φετος.
Βεβαια γελαω και με τις προσβολες και τα πειραγματα γιατι οκ, καλη μπαλα φετος, αλλα μην ξεχνιομαστε κιολας. Απο το 70κατι ειχατε να δειτε νικη στο Καραισκακη.
Απ’την αλλη, με τετοιες εμφανισεις που κανουμε, ειναι να μην ειμαστε για γελια και πειραγματα? :stuck_out_tongue:
Μπραβο και παλι στους βορειους παντως. Αντε να δουνε και οι βαζελοι χαρα στα σκελια τους. :roll:

χαχαχα περαστικα σας!!!για τη β εθνικη ειστε…πολυ μαπα ομαδα…[-X[-X[-X[-X ειστε τυχεροι!!!αν εμπαιναν τα δοκαρια 3-4 γκολ θα τρωγατε…χαχαχαχαχα…

O Παοκ έχει νικησει στο Καραισκακη νομιζω προσφατα, απλα ήταν τιμωρημενος ο Ολυμπιακος και δεν ειχε οπαδους για αυτο ο σπικερ τονιζε το “σε γεματο καραισκακη”

*βέβαια δεν είμαι και τόσο ποδοσφαιροφιλος μπορει να κανω και λαθος.

τους ιδιους βαθμους εχουμε, αρα και σεις για β’ εθνικη φανταζομαι?

Πω, εσυ εισαι χειροτερος και απο μενα και τον παοκτση ρε (και τον παπαρδελα)

Μόντε, αντί να δεις την ΑΕΚ, κάθησες και είδες τον Ντιόγο; Κατάντια σκέτη. Θα έλεγα πως κάθησες και είδες το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ αλλά με τις βλακείες που γράφεις είναι προφανές πως δε το είδες και αν το είδες δεν πήρες χαμπάρι τι έγινε. Το έχουμε καταλάβει πως έχεις κόμπλεξ με το Ντιόγο, αλλά ρε συ άσε μας και λίγο να μιλήσουμε για την ομάδα μας. Καταστρέφεις όλες τις συζητήσεις για να γράψεις κάθε φορά τις ίδιες βλακείες για τον ίδιο παίκτη. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τη χρονιά που όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορούν να προσφέρουν τόσο γέλιο, το να μας πρήζεις τα @@ για το Ντιόγο κάθε αγωνιστική, κάνει όλες τις γυναίκες του κόσμου να αναρωτιούνται: “Μα καλά, αυτός αμφισβητεί το χιούμορ μας;”.

Στα του ματς:
Σήμερα ο Ολυμπιακός έδειξε στο γήπεδο με το καλύτερο τρόπο ποια είναι τα φετινά του προβλήματα. Στο πρώτο ημίχρονο ένιωθα πως δεν έβλεπα τον Ολυμπιακό, αλλά 40άρηδες που μόλις έφυγαν από το γραφείο μαζεύτηκαν και πήγαν για ένα φιλικό αγώνα. 10 παίκτες με ανύπαρκτη κίνηση, που αντάλλασαν μόνο safe πάσες και όταν έπρεπε να κινηθούν για να μαρκάρουν κανένα παίκτη, το έκαναν εκνευριστικά αργά.

Στολτίδης - Μαρέσκα, εκτός του ότι έπαιζαν ανάποδα (Μαρέσκα έκοβε-Στολτίδης έφτιαχνε) τους έκανε και μια μπουκιά το πρέσινγκ του ΠΑΟΚ. Ο Τοροσίδης δε μπήκε ποτέ στο ματς γιατί προσπαθούσε να καταλάβει τι πρέπει να κάνει, ο Όσκαρ ήταν τόσο ανύπαρκτος που ουσιαστικά κατέστρεφε όλες τις επιθέσεις χάνοντας όλες τις μπάλες και αποκόπτωντας ακόμη περισσότερο τον Ντιόγο και έμενε μόνο ο Ζαϊρί που όταν έπαιρνε τη μπάλα έπεφταν πάνω του 2-3 παίκτες μαρκάροντας τον στο δεξί του πόδι, επομένως σβήνοντας τον οριστικά.

Το πόσο τραγική είναι η φυσική κατάσταση του Ολυμπιακού, φάνηκε όταν μπήκε μέσα ο Ντατόλο και ο Λούα Λούα. Και οι 2 έμοιαζαν 2 σκάλες πιο γρήγοροι. Και εντάξει, ο Ντατόλο είναι επίπεδο Εθνικής Αργεντινής και ήρθε από τη Νάπολι. Για τον Λούα Λούα τι έχει να πει ο Ζίκο και οι γυμναστές μας, που ερχόταν από 1,5 χρόνο στο Κατάρ και τον κατηγόρησαν για άθλια φυσική κατάσταση όταν ήρθε; Πώς γίνεται ο παίκτης που πριν από 30 μέρες παρατρίχα να μην υπογράψουμε, λόγω της κακής του φυσικής κατάστασης, να είναι ο πιο γυμνασμένος μας παίκτης σήμερα; Είμαστε τόσο χάλια, που δεν ξέρω γιατί ανησυχούμε τόσο καιρό που ο Καστίγιο έχει να παίξει 2,5 χρόνια. Ακόμη και 2,5 χρόνια αποχή να είχε, από τα χαφ μας θα ήταν πιο γρήγορος και εκρηκτικός.

Ο Ντατόλο ο καημένος θα κατάλαβε σήμερα, πόσο λάθος ήταν ο Ολυμπιακός για την καριέρα του. Ήρθε σε μια ομάδα που χάνει με κάτω από τα χέρια από μια ομάδα που δεν έχει παίκτη που να μπορεί να τον κόψει:!:

Πλέον το πρωτάθλημα τελείωσε, επομένως του χρόνου θα είμαστε πάλι με σφιχτοκώλικό budget. Όπως έχω γράψει εδώ και καιρό, ο Σωκράτης ετοιμάζει σιγά σιγά την έξοδο του και νομίζω πως η σεζόν 2010-11 θα είναι η τελευταία του. Ας σοβαρευτούν στου Ρέντη, γιατί με αυτά τα χάλια καλύτερα να μην κατέβουμε στο Ch.L. Το 2-0 που χάνει η ομάδα που δεν κατέβηκε στο γήπεδο είναι χίλιες φορές καλύτερο από την τραγωδία που μας πλησιάζει…

Ειλικρινά, πλέον δε μπορώ να σκεφτώ ποιοι μπορούν να είναι οι στόχοι αυτής της ομάδας. Ίσως το να τελειώσουμε τη σεζόν με παίκτες σωστά προπονημένους και όχι τραυματισμένους. Κάτι άλλο είναι δύσκολο.

Οταν θα τσακωσω τον πελεκυ και θα κανω charge θα στρωσει :lol:

μαλλον θα εννοουσες για το επιπεδο του μπατζετ,γιατι για το επιπεδο του Π.Α.Ο.Κ εισαι εντελως εξω

οσο για το δευτερο,σαφως εχουμε να δουμε απτο 70κατι νικη στο καραισκακη,γιατι ο ολυμπιακος το 2003(!) το κανε γηπεδο του:lol::lol:

το 2005-2006 νικησαμε με τις τριμπλες του σικαμπαλα…τελευταια φορα…

Απαισια, τρισαθλια και παλι η σημερινη εμφανιση, ολοι εξαιρουμενου του Μελμπεργκ και του πολυ θετικου Ντατολο, δεν βλεπονταν σημερα… Και ο Μπαντοβιτς μου εβγαλε στο ημιχρονο τον Ζαιρι, αντι Τοροσιδη ή Μαρεσκα (βαζοντας Τοροσιδη στα χαφ) ξερω 'γω που τουλαχιστον ο Ζαιρι μπορει να απειλησει με καμμια επικινδυνη σεντρα. Σε ολοκληρο 2ο ημιχρονο δεν καναμε μια ευκαιρια της προκοπης, μονο κατι σουτ εκτος περιοχης. Ο Ντιογο δεν το συζηταμε ειναι απλα αχαρακτηριστος… Εχω σιχαθει να βλεπω τα ιδια και τα ιδια καθε φορα, ο ανθρωπος δεν απειλει ουτε κουτση γιαγια που καθεται στο τερμα, δεν το μυριζει το γκολ ουτε απο τα 2 χιλιοστα και δεν απειλει καθολου, μονο τρεχει σαν μαλακας γυρω, γυρω και πεφτει κατω, ασε που παιζει συνεχεια με πλατη στο τερμα… Επισης με εχει εκνευρισει απιστευτα η απαθεια και η χαλαροτητα του Μαρεσκα, ο τυπος σκαει και γαιδαρο, ανεκφραστος και ανευρος σε ολα τα τελευταια ματς… Απαισιοι ολοι…

Θρύλε μπορείς, μπορείς να προκριθείς…

Στα πλέη-οφ!

Μην το γελάς όμως, γιατί βλέπω μάχη με Άρη για 3η θέση.

Δε χρειάζεται το τέλος της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.
Ο φετινός Ολυμπιακός (με εξαίρεση το διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου) είναι ο χειρότερος που έχω δει μετά το 87/88.

…και το 95-96…τα ίδια χάλια ήμασταν:!:

Sorry ρε Chrisp (επειδή είμαστε και συνομήλικοι από ότι βλέπω) αλλά τι ακριβώς θυμάσαι 4 χρονών; :-k

VHS my friend… :wink: