Ολυμπιακός

Έχεις κάτσει να δεις ολόκληρα παιχνίδια από πέτρινα χρόνια; Είσαι θεούλης!!
:bow::bow:

Oλόκληρα όχι πολλά.

Στιγμιότυπα όμως από κάθε αγωνιστική από τη σεζόν 85/86 μέχρι που άρχισα να βλέπω live και να είμαι σε θέση να τα θυμάμαι (κάπου 93-94 δηλαδή…).

φουνες ειχες δει?? :smiley: ωραιος παιχτης εκεινος οπως και ο κριστενσεν…!!

Πώς δεν έχω δει!!
Παιχτάρα παρά το περίεργο σουλούπι του!

Και τώρα τι έχουμε? Ζαϊρί ξερωγώ! :lol:

Τέτοιοι παίκτες ακόμα στον Ολυμπιακό των πέτρινων χρόνων ούτε το χορτάρι δε θα κούρευαν…

Tην εχουμε την 5η θεση ή θα ιδρωσουμε και γι’αυτη ?
Ο χειροτερος Ολυμπιακος των τελευταιων ετων.
Δεν μας θυμαμαι ποτε ξανα να μην κανουμε ευκαιρια σε τοσα συνεχομενα ματς.
Κερδισαμε τον βαζελο (για πλακα) και απο εκει και περα λες και πηραμε το πρωταθλημα.
Ετσι οπως ειναι η κατασταση δεν μας βλεπω για ΤσουΛου του χρονου οποτε γιοκ λεφτα
γιοκ και οι παιχτες.
Ακομα και σε χρονιες που παιρναμε το πρωταθλημα απο τον Γεναρη τετοια αδιαφορια
δεν θυμαμαι.

Εdit : Θειο τρελανε μας ολους και φερε Τιμουρ πισω ! :lol:

Ρε Αλεφας μας χρειαζεται!!

χαχα καλά τί είπε το άτομο?

Φιλαρακι τοσα χρονια αυτη η ομαδα μας εχει χαρισει απειρες στιγμες γελιου
και μας διδαξε οτι οι λεξεις σοβαροτητα και Ολυμπιακος δεν τεμνονται ποτε.
Οποτε ? Χαβαλες μεχρι αηδιας !

Εγω ψηφιζω Λεμονη!!

Σημερα τι εγινε και δεν '‘μιλησε΄’ η καρδια του πρωταθλητη?

:lol::lol::lol::lol:
Γεια σου ρε θρηνε!

Δεν παίζαμε με τον βάζελο, γι αυτό.

Σκουπισε τα δακρυα σου!
Μου φαινεται θα αρκεστεις σε vhs για να δεις χαρα!

Ναι.
Εκτός απ’ τα ματς με το βάζελο.

Αμην και πότε κάνω να έρθει το παιχνίδι στο Οακα με το γαύρο…θα τους φύγει και η τελευταία χαρούλα που κάναν φέτος με τον καουμποι…8)

Περιμενουμε στο οακα!!!
Κρισπ δεν θα κανεις μια αναλυση της δομης της πουτσας που φαγατε σημερα?

Ελα τώρα, να σαι πιο ευγενικός…8 πόντους πίσω είναι τα γαυράκια, άστα, πονάνε…:lol:

Δεν θα κάνω, σήμερα αγαπώ. :slight_smile:

Και στο σημερινό γκολ πάντως που φάγαμε, ο Νικοπολίδης έχει κάτσει σε λάθος θέση ενώ στο δοκάρι από το φάουλ κάνει πάλι βλακεία. Νομίζω πως το ότι δεν κρατήσαμε το Σηφάκη ήταν άλλο ένα λάθος. Ο Πάρντο δε μου έχει γεμίσει το μάτι (και δε μου το γέμιζε)

Επίσης: ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΪΡΙ! Δε χρειάζεσαι ιδιαίτερη εξυπνάδα για να καταλάβεις πως δε τα έχει τα στημμένα. Γιατί τον βάζουν να τα κάνει; 1000 φορές μια γιόμα από τον Μαρέσκα στα κόρνερ, παρά τα ευθύβολα του Ζαϊρί που δεν περνάνε ούτε τον πρώτο αμυνόμενο.

Τραγική στιγμή το δοκάρι του Βιερίνια. Κοιτάω τους παίκτες μας που είναι διπλάσιοι στην περιοχή από ότι αυτοί του ΠΑΟΚ και σχολιάζω: “Μα τι στο καλό; Γιατί οι αμυντικοί μας μαρκάρουν χώρο κι όχι παίκτες;”

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ πάντως. Φέτος έκανε λιγότερα λάθη από εμάς και δικαίως θα είναι πιο πάνω στη βαθμολογία. Ας χαλαρώσουν πάντως τώρα λίγο και την αβάντα προς τον ΠΑΟ (είδα κάτι φάσεις του Τζιλμπέρτο από Θεσσαλονίκη) για να δώσουν και στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία που του αξίζει. Ελπίζω να βοηθήσουμε κι εμείς τον ΠΑΟΚ στον αγώνα που θα δώσει, νικώντας μέσα στο ΟΑΚΑ :stuck_out_tongue:

το θεμα ειναι να μπει επενδυτης η επενδυτες το καλοκαιρι, ο κοκκαλης πια και δεν θελει και δεν μπορει

@καρβου
και ναι οντως ο νικοπολιδης ειχε τεραστια ευθυνη στο γκολ, αυτο το γκολ το τρωει ερασιτεχνης, οχι επαγγελματιας επιπεδου νικοπολιδη (πλακα πλακα 1 γκολ με τον αρη, 1 με την αεκ και 1 σημερα σε ολα εφταιξε)

Cry cry cry…