Ολυμπιακός

απολυθηκε ο βαλβερδε…:!::!:

Βασικα εγω ελεγα για μια του Παουνιτς στο 1ο ημιχρονο και μια με το Χατζηβρεττα στο 63-61.

Τωρα αν θες μπορουμε να που και γι’ αυτην οταν στο 83-77 …εκει η δουλεια εχει γινει ετσι κι αλλιως.

:slight_smile:

πτηση Iberia για αθηνα τωρα!!!

σε αγωνα ΝΒΑ δεν εχω δει ποτε ναδινουν κατι τετοιο
σε ευρωπαικα τωρα…

Εσεις σε ποιο Ντιβιζιον ειστε;;; :stuck_out_tongue:

καμια σχεση το ένα με το άλλο.

απολύθηκε ο Βαλβέρδε

το ειπα ποιο πανω αλλα δεν συγκινήθηκε και κανεις… ??

αμα δεν υπαρχουν προυποθεσεις τρελενεστε…
τωρα που ειναι ελευθερος δεν λετε κατι…#-o
:?

Άντε με το καλό πίσω στον Ολυμπιακό ρε Ερνέστο!!!

Nαι, και μειώσαμε και την διαφορά! :roll:

Και λέει να κάτσει το παρακάτω φοβερό σενάριο:
H Bαζέλα περνάει αλώβητη από την Τούμπα, αν κερδίσει ο Σάντος δεύτερο ντέρμπυ στη χρονιά θα φταίει η υπερθεέρμανση του πλανήτη.
Τους κερδίζουμε στο ΟΑΚΑ, και…

[SPOILER]Τον τίτλο μαες δίνει την τελευταία αγωνιστική ο Αναστόπουλος που κάνει και πάλι δηλώσεις για “πελάτες” όπως το 2003! :vibrate: Αλλά σώζοντας και τον ΠΑΣ αυτή τη φορά!

Η έκσταση του Κάρβου! :lol:[/SPOILER]

:lol::lol::lol:

τα σεναρια για βαλβερδε μου φαινονται περα για περα αντιρεαλιστικα παντως

Πιαδια σημασια εχουν οι 3 βαθμοι και η μειωση της διαφορας…6 ποντοι ειναι αρκετοι αλλα μιλαμε για τον βαζελο που οταν ειναι ντεφορμε δεν μπορει να κουνηθει…Λιγη περισσοτερη δουλεια θελει και το κυριοτερο ειναι να μην μας ενδιαφερει τοσο τι κανουν οι αλλοι,αλλα να κοιταμε να κερδιζει η ομαδα μας…Vamos θρυλε.

Οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις…

ο οσφπ ηταν τυχερος σημερα - επαιζε με 1 ομαδα καφενειο-αγωνιστικα - 2 ευκαιριες (αν οχι 1) σε 35 λεπτα που ο αντιπαλος παιζει με 10 και εχει κανει και ολες τις αλλαγες του…αν ηταν αλλη ομαδα πιστευω θα ειχε ισοφαρησει… δεν μιλαω για ευκαιριες αλλα για αγωνιστικη κατασταση και οι 2 ηταν χωμα…κακιστο ματς…αν ηταν ο diogo στην θεση του ματ- τι λετε θα εμπαινε το goal???

Ο Ντιογο δεν θα εβαζε το γκολ γιατι δεν θα ηταν εκει ! :stuck_out_tongue:

Σήμερα μέχρι την αποβολή ήμασταν ανεκτοί μετά από καιρό. Χαζός ο Ντάτολο αλλά σε ένα πρωτάθλημα που οι παίκτες του Ολυμπιακού έχου τραβήξει τα πάνδεινα από αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και δεν έχει βγει ούτε μια κόκκινη, η αποβολή για διαμαρτυρία και παρεμπόδιση εκτέλεσης φάουλ είναι μια ακόμα απόδειξη τους ποιος κάνει κουμάντο φέτος στο παρασκήνιο.

Στο δε μπάσκετ, το μόνο που άξιζε ήταν το καβλί του Τζος που μπήκε στον πάτο του Χατζηβρέττα και του βγήκε απ’ το στόμα στη φάση του καρφώματος. Για τη διαιτησία που λες iron_aris είσαι αστείος, μας έκανες και γελάσαμε.

Πάντως μην τρελαινόμαστε επειδή κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Τα μαύρα μας τα χάλια είχαμε πάλι σήμερα, τουλάχιστον να ανέβει λίγο η ψυχολογία γιατί μετά το 60 η ομάδα σκάει και δεν μας βλέπω καλά…

Μαγκες στο μπασκετ επομενη βδομαδα εχει Μαρουσι ε,δυσκολο ματσακι…

Χαιρομαι που γελασες.

Γιατι οταν θα ξαναπαιξεις με βαζελο, παλι θα μυξοκλαις για ενα φαουλ.

:slight_smile:

Τουλάχιστον εγώ θα έχω λόγο γιατί αφενός ξέρω τους κανονισμούς του αθλήματος και αφετέρου εκεί όντως αδικούμαι.

Αλήθεια για ποια φάση γκρινιάζεις, εκεί που γίνονται τρία φάουλ σε Τεόντοσιτς, Χαλπερίν και τελικά δίνει επιθετικό σε Σχορτσιανίτη? Ή εκεί που κλέβει ο Πεν και του σφυρανε παράβαση? Επίσης ο το χατζηβρεττάκι τι κάνει, καλά είναι ή του πέσε βαριά η ψωλή του Τσίλντρες?

Έχασα καρφωματάκι…δεν πειράζει…κερδίσαμε και στα δύο αθλήματα μειώσαμε και την διαφορά, αλλά και πάλι μεγάλη είναι…τέλος πάντων κάτι κάναμε:):!: