Ολυμπιακός

Εχω λιωσει… :lol: Δωσε ChrisP! Χατζηβρεττα αντε γεια!

Aν μη τι αλλο …ιδιαιτερα κανεις;;;

Εγω οπως σου ειπα αναφερθηκα σε 2 αντιαθλητικα και κατι ψιλα.

Οσο για το Χατζηβρεττα (ασχετα με τον ΑΡΗ βεβαια) σου 'χει ριξει αρκετες ψωλιες για να τον πειραξει ενα καρφωμα.

Μόνο 2 αντιαθλητικά? Κάντα 5-6 να γίνει και ωραίο το πρωτοσέλιδο στα αθλητικά νέα.

Ποσο πιο ακυρο να το πει αυτο γαυρος…

Καλομαθημενα παιδακια του Κοκκαλη, αφηστε αυτα τα ‘‘τσιτατα’’ για αλλους οπαδους.

Για το ματς σας με Πανιώνιο που είδα λίγο, έχω να παρατηρήσω ότι ο Ντάτολο ναι μεν έφαγε χαζές κάρτες, αλλά λίγο πριν τη δεύτερη εκείνη την κούρσα που έκανε απ’ το κέντρο, πέρασε 2-3 στο χαβαλέ και έβγαλε σέντρα καιρό είχα να τη δω στην πρωταθληματάρα μας.
Α, και για τον Ντιόγκο, μια φάση που είδα και μου επιβεβαίωσε ότι, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, ο τύπος είναι τέρμα για τα μπάζα.
Βγάζετε αντεπίθεση με Ζαϊρί και Ντιόγκο, η μπάλα στο Ζαϊρί και ο Ντιόγκος αντί να κάνει κίνηση για μπαλιά ή έστω βοήθεια, το κόβει όλο δεξιά και περιμένει (δεν ξέρω τι), με αποτέλεσμα ο άλλος να μην έχει στήριγμα και να κάνει μια μούφα σουτ.
Αυτά από μένα.

Κοψε την πρωινη σε παρακαλω.

Ρε κρισπ έλεος. Θα μας πεις ότι έχετε και σοβαρή ομάδα στο μπάσκετ να γελά ο κόσμος. Το παιχνίδι το πήρατε καθαρά λόγω πληρότητας και βάθους ρόστερ. Δε παίξαμε μπάσκετ ούτε εμείς ούτε εσείς. Αλλά να μιλάς για χατζηβρετάκι και όχι για γιαννακηάκι είναι αστεία πράματα. Πριν μερικές μέρες ήταν καλέ μέσα στο παλέ. Για ποια πούτσα μιλάς με τέτοια ευκολία. Το παλέψαμε μέχρι τέλους. Έχω πίστη σε μπλατ γιατί πραγματικά είναι ικανός.

ειχα παει για να δω βαζελο αλλα επειδη ειχε το μπασκετ στην ακριβως διπλα οθονη ειδα μπασκετ τελικα…
καλα τρομερα κενα διαστηματα ο γαυρος…νταξ εχει γινει της μοδως ο ορος τελευταια αλλα σε καποια σημεια δεν βλεποτανε η ομαδα του λιτλ τζον…αξιομαχος ο Αρης αλλα φανηκε η ανωτεροτητα του ροστερ στα τελευταια λεπτα…κριμα περιμενα να το παλεψει και για τη νικη ο Αρης γτι εχει και εμπειρους(ελληνες) παιχτες:(
θεματα διαιτησιας που κρινουνε αποτελεσμα κιετς δεν υπαρχουνε ας ειμαστε σοβαροι τωρα

Kαι οι αποδείξεις συνεχίστηκαν αργότερα στο ΟΑΚΑ! Τι φυντάνι είναι ρε αυτός ο Σταθόπουλος, που τον είχαν κρυμμένο; 8O
Xωρίς να δώσει την κραυγαλέα φάση, με τα κουκούτσια πήγαινε τον βάζελο συνέχεια προς την εστία των κλαψιάρηδων.
Και υπήρξε και φάση που βαζελος ζήτησε κάρτα για αντίπαλο του μέσα στα μούτρα του (δεν θυμάμαι καν ποιιός ήταν από την τσαντίλα) αλλά εκεί φυσικά δεν είχε κάρτα, αυτά είναι για τον Ντάτολο που είναι φρέσκος στη χώρα έτσι για να του φτιάξουμε χαρακτήρα, ε Κύρκο;

ρε 'σεις…χαλαρωστε…
ο βαζελος μου δινει την εντυπωση οτι θα με κανει να γελασω σε καποιο σημειο μεσα σε αυτη τη σεζον.Εχει αρχισει παλι να “αρπαζει” ο πολυμετοχικος τραχανας τους.Καθιστε να δουμε.Εχει περισσοτερο ενδιαφερον και απο σαπουνοπερα!

Καλά ρε μλκ, χαζός είσαι? Όσο κράξιμο έχω ρίξει εγώ στον Γιαννάκη φέτος, δεν παίζει να χουν ρίξει πολλοί. Ούτε μίλησα γενικά για το ματς. Απλά όταν μου πετάγεται το σουπεράκι να κλαφτεί ακόμα μια φορά για τη διαιτησία σε ματς που ακόμα μια φορά έχει ξεσηκωθεί όλο το ΣΕΦ, τι περιμένεις να απαντήσω? Μου γράφει για αντιαθλητικά χωρίς καν να ξέρει τον κανονισμό που έχει αλλάξει. Όσο για το χατζηβρέττα ας μην ήταν ακόμα μια φορά προκλητικός (έχοντας συνηθίσει την αβάντα όσο έπαιζε στο βάζελο) να μην τα άκουγε.

Κατά τ’ άλλα ο Άρης με Μπλατ θα τα πάει μια χαρά αν πάρει και κάνα ικανό ψηλό ακόμα.

Απολαυστική η συνέντευξη του μπαμπά μου Σάββα Θεοδωρίδη! :stuck_out_tongue:

Κι εγώ τον Κόκκαλη που τους φώναζε λαγούς και κότες θέλω!

Εγώ θέλω τον Κόκκαλη που έφερνε Ζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ…

Το θέμα είναι να αρχίσουμε να προσαρμοζόμαστε σε μία μετά τίτλους εποχή, η οποία θέλω να πιστεύω, ότι δε θα κρατήσει πολύ, αλλά είναι και “απαραίτητη”. Η διαχείριση των κρίσεων είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για την επαναφορά του σωματείου στη φυσική του θέση.

Λέτε να δώσαμε τον Κατσικογιάννη στον ΟΦΗ με σκοπό να μην ανέβει το παράρτημα;

Sorry ρε παιδία, αλλά θεωρεί κάποιος άλλος προκλητικό τον Χατζηβρέτα στην μέχρι τώρα παρουσία του στα παρκέ; Ακόμα και για τον Διαμαντήδη να το καταλάβω, αυτό το μπούρου μπούρου με τους διαιτητές όλη την ώρα είναι σπαστικό. Αλλά τον Χατζηβρέτα;; Ήμαρτον…

Αυτός έκανε χειρονομία στην κερκίδα μόλις έβαλε το μοναδικό του καλάθι στα δυο ματς που έχει παίξει στο ΣΕΦ.

ok. δεν έτυχε να δω το συμβάν.

Εχει ξαναπροκαλεσει ο Χατζηβρεττας στο Σεφ.Δεν ειναι και Γκακαλουδης αλλα ειπαμε…

Επειδή είπατε και για το Κόκκαλη, εγώ νομίζω ότί ήδη επέστρεψε στη φυσική του θέση. Ένα πέναλτυ που δεν δώθηκε στο Πανιώνιο και ένα ακυρωθέν γκολ από ανύπαρκτο οφσαιντ είναι αρκετά δεν νομίζεις? Και κολήσατε στη δεύτερη - ηλίθια ξε-ηλίθια - δικαιολογημένη κάρτα στο Ντάτολο? Ψάξτε τώρα να βρείτε ποια φαουλ του βάζελου θα έπρεπε να δωθούν κίτρινες, κραυγαλέα φάση δεν θα βρείτε βέβαια, γιατί αυτές ανήκουν σε εσάς χρόνια τώρα.