με ποια λογικη δεν εχετε δει οτι το γκολ του πανιωνιου ειναι οφσαιντ?οπως επισης τι δεν καταλαβαινετε στο οτι ο πανιωνιος επρεπε επισης να εχει μεινει μεινει με δεκα παικτες?και τελος αν υπηρχε εντολη για να βοηθησουν τον ολυμπιακο(ελεος:roll:)τοτε θα μπορουσε πολυ ευκολα να μην εδινε τις συγκεκριμενες κιτρινες στον ντατολο ο διαιτητης και παλι δεν θα φωναζε κανεις:wink:
Έλα μου ντε! :roll:
Απο περιέργεια. Η γραμμή αυτή σου μοιάζει παράλληλη με τη σέντρα; :lol: Στο ΣΚΑΪ το έδειξαν με γραμμή στην ευθεία και ο παίκτης ελάχιστα είναι μπροστά και δεν καλύπτεται. Αλλά και πάλι είναι ο ίδιος επόπτης που έδωσε και στον Ολυμπιακό ανύπαρκτα οφ σάιντ. Δεν έχει νόημα να διυλίζουμε το κουνουπάκι…
Ο Πανιώνιος για τη φάση του Αβραάμ μόνο μπορεί να διαμαρτύρεται.
Πόσο άσχετος είσαι? Η κάμερα είναι πιο κοντά στη φάση όποτε η γραμμές όπως μπορείς να δεις όσο πάνε προς το κέντρο τόσο πιο γωνιακές γίνονται (λέγεται προοπτική). Τώρα που λέω για μια υπαρκτή φάση με υπαρκτό γκολ, διυλίζω το κόνωπα? Άστεια επιχειρήματα για άλλη μια φορά.
Όλοι είπαν ότι οριακά είναι-δεν είναι οφσάιντ και ήρθε να μας το λύσει ο ελμαράντ με τη γραμμούλα του! :lol:
Και πέναλτυ δεν υπάρχει ούτε γι αστείο, μια χαρά βουτάει ο Μπουβάλ, όταν τα κάνει ο Ντιόγο κοροϊδεύουν όλοι (και καλά κάνουν).
Έχεις δίκιο. Μπερδεύτηκα από τις γραμμές του γκαζόν που είναι παράλληλες με τη σέντρα στη φώτο. Εϊναι προφανές πως η στραβή γραμμή σου είναι η παράλληλη με τη σέντρα και όχι οι γραμμές του γκαζόν! Άτιμη προοπτική! :lol:
Όπα κάτσε, δεν ήρθα να λύσω τίποτα, λέω αυτό που βλέπω και για το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση ο Πανιώνιος. Σε κάτι παρόμοια δεν χτυπιόσασταν και εσείς στο πρώτο ματς με το ακυρωθεν γκολ του Μήτρογλου και στο άλλο με τον Αβρααμ που “δεν εμπόδιζε τον τερματοφύλακα” με τη προβολή του? Α και αυτό με τη γραμμούλα το πήρα από άλλον πρώτα που χτυπιότανε για τη τεσσέρα που ρίξαμε στον Πας.
Πες τα ρε κρισπ!!
Θελω ομως και αναλυση για την βουτιά!
Μόνο που εγώ ξέρω γεωμετρία και την έβαλα σωστά την γραμμή (αν έβαλα, δε θυμάμαι κι όλας). Δε την έβαλα όπως θα με βόλευε
Επίσης, μια χαρά ίδιο πέναλτι με αυτό που σφυρίχτηκε στον ΠΑΣ έκανε χθες ο Κατσουράνης μέσα στην περιοχή… Αλλά το ξέχασα. Αυτά τα σπρωξίματα πλέον δε δίνονται
Κοίτα να δεις! Έπεσε στους έξι η διαφορά και όπου νάναι θα ξανακάνει την εμφάνισή της η παράγκα! :lol:
#-o Η γραμμές του γκαζόν είναι παράλληλες με τη σέντρα? Τα φοράς τα γιαλιά σου? Πες ότι έκανες λάθος ρε φίλε, δεν τρέχει τίποτα… Η γραμμή δεν έιναι στραβή, δεν τη έκανα με το χέρι. Και ξέρεις κάτι, χέστικα για το οφσάιντ, μου κάνει τρομερή εντύπωση η ευκολία με την οποία ψυρίζετε φέτος τις φάσεις του βάζελου και μιλάτε για έυνοια του βάζελου…έχεις συνειδητοποιήσει τι φάσεις σας έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια? Ο τέλευταίος που μπορεί να διαμαρτύρεται για αδικίες είναι ο γαύρος…αλλά μάλλον απλά έχετε καλομάθει.
Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός!
Όχι ρε φίλε, δεν είναι αυτό, από τη πρώτη αγωνιστική για δικούς σας λόγους, προσπαθείτε με κάθε τρόπο να βγάλετε “αβάντα” υπερ του βάζελου στο πρωτάθλημα. Και αναρωτιέμαι, ο άνθρωπος, αφού ψυρίζετε τόσο πολύ την διαιτησία των άλλων, φέτος γίνατε Ολυμπιακοί?
Όχι από πάντα ήμασταν, από τότε που ο Βαρδινογιάννης κατέβαινε στο ημίχρονο και απειλούσε τους διαιτητές ότι θα τους στείλει να διευθύνουν αγόνες Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.
Επομένως μας ζητάς να σας αφήσουμε να ευνοείστε δίχως να γκρινιάζουμε; Αφού ευνοείστε. Εμείς φταίμε; Τον ΠΑΟΚ δηλαδή δε τον σκέφτεστε; Εμείς δεν είμαστε σε θέση για πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ γιατί να μη το κυνηγήσει;
Πόσο ίδιοι είναι όλοι οι οπαδοί…
Εγώ πάντως, το παραδέχομαι. Δεν είμαι πρωτότυπος. Όταν βλέπω να ευνοείται ο ΠΑΟ γκρινιάζω…
Καλά κάνεις…
Δεν λέω αυτό. Λέω ότι αν δεν κρίνετε έσεις την ομάδα σας με τα ίδια σταθμά που κρίνετε τις άλλες, δεν πρόκειται ποτε να δούμε / απαιτήσουμε καθαρό πρωτάθλημα (ναι είμαι γραφικός κ.τ.λ.). Γιατί είναι εύκολο με οπαδιλίκι και υποκειμενικότητα να τα βλέπεις όλα με τα γιαλία του χρώματος της ομάδας σου. Επίσης δεν λέω επειδή τόσα χρόνια ο Ολυμπιακός, να το θέσω σεμνά, έιχε τη μεγαλύτερη έυνοια της διατησίας στο πρωτάθλημα, θα πρέπει και ο βάζελος φέτος να σπρώχνεται. Και φυσικά ξέρω φέτος που θα μπορούσε να έχει άλλο αποτέλεσμα παιχνίδι του βάζελου (με τον Άρη στο Οάκα). Πέρα από αυτό το ματς (άποψη μου βέβαια) δεν έχει φάει κραυγαλέο σπρώξιμο ο Παο. Δεν θέλουν “ψυρισμα” οι κραυγαλέες φάσεις, κάνουν μπαμ.
Με αυτή τη λογική μπορούμε να δικαιολογούμε τα πάντα στον αιώνα τον άπαντα.