Ε, σωστό είναι αυτό που λέει…
Έντιτ: Στο δεύτερο ποστ από πάνω μου αναφερόμουν…
Ε, σωστό είναι αυτό που λέει…
Έντιτ: Στο δεύτερο ποστ από πάνω μου αναφερόμουν…
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 1-1 (Σταθόπουλος, Μπαλτάς, Σωτηρόπουλος)
Στο πρώτο του ντέρμπι μεταξύ των «μεγάλων» της Αθήνας, ο Γιώργος Σταθόπουλος έκανε ως συνήθως μεγάλες εκπτώσεις στον πειθαρχικό έλεγχο, κλείνοντας τα μάτια σε πολλές περιπτώσεις όπου η κάρτα έπρεπε να βγει από το τσεπάκι του χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Η ΑΕΚ δικαιολογημένα «φωνάζει», διότι: ο Σαριέγκι έπρεπε να αντικρύσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στον Καράμπελα, έπρεπε να δει κίτρινη ο Βύντρα για φάουλ στον Σκόκο (αργότερα είδε άλλη κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη), έπρεπε να δει κίτρινη ο Σπυρόπουλος επίσης για κλωτσιά στον Σκόκο, έπρεπε να δει κίτρινη και ο Κατσουράνης επειδή υποδείκνυε στον διαιτητή να βγάλει κάρτα σε παίκτη της ΑΕΚ. Εξάλλου, σε ένα μαρκάρισμα του Κατσουράνη στον Μαντούκα στην περιοχή, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι, ενώ ένα τράβηγμα του Καντέ στον Τζιμπούρ, δεν υπάρχει καθαρή λήψη για να φανεί το τι ακριβώς έγινε.
Ο βοηθός Μπαλτάς εξάλλου, ανέκοψε τον Τζιμπούρ με ανύπαρκτο οφσάιντ (ήταν στην ίδια ευθεία). Ο Σωτηρόπουλος είχε σωστές υποδείξεις.
Bonus: Ήταν το έκτο παιχνίδι που δίνει ο Παναθηναϊκός με τον Σταθόπουλο διαιτητή, στα δύο χρόνια που ο Πατρινός βρίσκεται στον πίνακα της Superleague. Απώλεια βαθμών έχουν για πρώτη φορά, αφού στα προηγούμενα πέντε ματς, οι «πράσινοι» είχαν μόνο νίκες (φέτος: ΠΑΟ-Ξάνθη 1-0, πέρσι: ΠΑΟ-Λεβαδειακός 2-0, ΠΑΟ-Ξάνθη 2-0, ΠΑΟ-Λάρισα 3-1, πρόπερσι: Καλαμαριά-ΠΑΟ 1-3). Όσο για τον βοηθό Μπαλτά, δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και πολύ καλά με την Ένωση: Φέτος στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ ανέκοψε και πάλι με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Τζιμπούρ, ενώ στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ της έκοψε δύο καθαρές επιθέσεις.
contra.gr
Η διαιτησία με τον Πανιώνιο χάλια ήταν. Δεν είχε σκοπό να μας ευνοήσει απλά ήταν χάλια. Αν είχε σκοπό να μας ευνοήσει τότε ο Ντατόλο φίλτατε θα είχε τελειώσει το ματς κι ο Σκούφαλης όχι. Η διαφορά στις δύο διαιτησίες είναι στη σκοπιμότητα. Τεράστια διαφορά.
Μα εγώ συμφωνώ.
Αλλιώς δεν έχει πλάκα.
Εγώ συμφωνώ πως ο Παναθηναϊκός σπρώχτηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ότι ο Ολυμπιακός σπρώχτηκε και αυτός στο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ το παραδέχεται κανείς;
Εγώ αν παραδεχτείς το ανάποδο για το ματς του Καραϊσκάκη!
Eσύ πρώτος…
Δεν υποκύπτω σε απειλές!
Συμφωνώ για τη διαιτησία στο Πανιώνιο. Έκανε λάθη και στις δυο πλευρές. Το άρθο που παρέθεσες δεν αναφέρει μια χαρακτηριστική φάση που γίνεται στο 2ο ημίχρονο, όπου παίκτης της Αεκ κάνει φαουλ στον Σπυρόπουλο (τον σπρώχνει) και από το πέσιμο ο Σπυρόπουλος βρίσκει τη μπάλα με το χέρι και δίνεται φαουλ υπέρ της Αεκ. ('Ακυρο σφύριγμα). Το να μου πεις ότι αν είχε φάει μια κάρτα ο Βύντρα, στην συνέχεια με την επόμενη που τρώει θα είχε βγει έιναι υποθετικό γιατί αν είχε μια μπορεί να μην έπαιζε έτσι την επόμενη φάση. Όπως και να έχει, η άποψη μου είναι ότι (α) ο διαιτητής προτίμησε να παίξει το ντέρμπι χωρίς πολλές κάρτες και επίσης (β) έπαιξε “εδρα” τον Παναθηναικό με 2-3 αποφάσεις φαουλ που θα μπορούσαν να είχαν δωθεί κίτρινες . Δεν είχε “σκοπιμότητα” να δώσει το παιχνίδι στο Παναθηναικό. Η μόνη καραμπαμ σκοπιμότητα που έχω δει φέτος υπερ του βάζελου είναι το πέναλτυ που δεν δώθηκε στον Άρη στο Οακα.
Εμένα με τιμάει που δε θυμάμαι πια το ματς στο ΟΑΚΑ? :lol:
Κοίτα άλλο να μην πήρε αυτη την κάρτα και την άλλη και άλλο να μη βγαίνει π.χ. ο Αλεξανδής 4 μέτρα offside με την ΑΕΚ (τι θυμήθηκα τώρα :lol: ) ή να πέρνει κάτι αστεία πέναλτνι ο Γιαννακόπουλος ή να μένουν πάντα με -2,3 παίχτες οι άλλες ομάδες ή να πέρνουν τα γαβράκια πέναντι στο 90φεύγα για το 1-0.
Δηλαδή έχουν γίνει τέτοια φέτος;Καταλαβαίνεται πόσο γραφικοί είστε με αυτά που λέτε;Μακάρι η διαιτησία τόσα χρόνια να ήταν,έτσι.Προσοχή, δε λέω οτι δεν είναι υπέρ των μεγάλων ομάδων αλλά δεν είναι η κατάντια των περασμένων χρόνων.Και να το θέσω αλλιώς.Αν έπαιζε η διαιτησία τον Γαύρο πάντα όπως φέτος τον Βάζελο θα ήταν αστείο να λέγαν όλοι για παράγκες κλπ.
Τουλάχιστον βγείτε και πείτε οτι ο Βάζελος έχει φιλίες με “δικές” του ομάδες και κάθονται και χάνουν.Πείτε αυτό τουλάχιστον να πούμε “οκ μπορεί ή είναι έτσι”, τώρα να λέμε για μια κάρτα που αν έπερνε και πιο πριν θα ήταν κόκκινη η αν τα 5 εκατοστά ήταν offside…Ρε θυμαμαι τον Μπασινά να φευγει 5 μέτρα πίσω απο την σέντρα και να τον βγάζουν offside.Τι διάολο;Μάλλον είναι αυτό που λέμε όλοι, ότι τόσα χρόνια με 90-10 υπέρ το 50-50 ή 60-40 φαίνεται βουνό.Σοβαρευτήτε.
Υ.Γ Και φυσικά οι ομάδες φέτος είναι γτπ.Μακάρι να χάσει ο Βάζελος 2-3 φορές να νικήσει τον Γαύρο στον ΟΑΚΑ και να το πάρει ο ΠΑΟΚ.Πάρτι θα κάνουμε όλοι ρε!
Έτσι ακριβώς λέγαμε και εμείς το 97, ότι μπροστά σ’ αυτά που γίνονταν επί Βαρδινογιάννη τα τότε ήταν πταίσματα. Δεν πειράζει καλές είναι οι κωλοτούμπες, ειδικά αν είναι θεαματικές.
Σύμφωνα με τον Ντατόλο, ο διαιτητής τους είχε πει πως πρώτα θα σφυρίξει και μετά θα εκτελεστεί το φάουλ! Και για αυτό δε το άφηνε να εκτελεστεί 3 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο που έγινε το φάουλ!
Φοβερό ποστ! Μα την αλήθεια! Ε, βέβαια, αφού ευνοούμαστε, εσείς φταίτε; όχι προφανώς! και καλά το λες. Γιατί να μην έχει και ο παοκ την ευκαιρία του;
Τώρα βέβαια 15 χρόνια που φωνάζει όλο το σύμπαν, η μόνιμη απάντηση σας ήταν η εξής: “άντε πάλι με την καραμέλα! ρε κοιτάτε να φτιάξετε ομάδα και αφήστε τις καραμέλες για τη διαιτησία” ή “έχει καταντήσει κουραστικό, έχετε γίνει μάρθες κλάψες, δεν αντέχεται πια, συνέχεια η διαιτησία σας φταίει” και άλλα φαιδρά παρόμοια (ενώ γινότανε πραγματικά όργια, έτσι;)
Σας επιστρέφω λοιπόν τις απαντήσεις σας τις ίδιες. Επίσης θα ήθελα στο ντέρμπι του οακα με τον θρήνο, να κερδίσει ο καραγκούνης πέναλτι στο κέντρο (αλα παπουτσέλης) να μείνετε με οχτώ και να σκοράρει ο Τζόρβας από 15 μέτρα οφ σαιντ!
Και μετά να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Γιατί όχι;
Εμείς φταίμε που τώρα έφτιαξε ο ΠΑΟΚ ομάδα και κυνηγάει πρωτάθλημα; :lol:
Όσο για το πέναλτι κι εγώ θέλει να το κερδίσει ο Καραγκούνης από τη σέντρα. Εξάλλου ο καλός Ολυμπιακός δε χαμπαριάζει από τέτοια σφυρίγματα στα ματς με ΠΑΟ. Και γκολ που είχε βγει η μπάλα εμφανώς έξω και πέναλτι βουτιές του Δημήτρη Παπαδόπουλου έχουν δοθεί μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά ο καλός Ολυμπιακός δεν έχασε
Βέβαια, αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι ο Καραγκούνης, δεν έχει τις δυνάμεις να του γίνει το φάουλ εκτός περιοχής και να πέσει μέσα! :lol:
Φυσικά, ο καλός ολυμπιακός δεν χάνει ποτέ, όταν ο διαιτητής ανοίξει την αντίπαλη άμυνα με ψεύτικο πέναλτι και αποδεκατήσει την αντίπαλη ομάδα με 2-3 κόκκινες. Φέτος που δεν συμβαίνουν αυτά, έχασε 11 βαθμούς σε 4 σερί παιχνίδια! Τελοσπάντων τι να λέμε τώρα… Γκρινιάξτε, γκρινιάξτε… όταν γκρινιάζετε εσείς υπάρχει λόγος. Όταν γκρινιάζουν οι άλλοι είναι μάρθες κλάψες…
Ε, ρε jm 13 χρόνια τώρα γκρινιάζατε εσείς παρόλο που δεν είχατε ομάδα (τι γκρινιάζατε δηλαδή, τσουρέκια μας τα κάνατε), αφήστε μας λίγο και εμάς.
Δε νομίζω κανένας να είπε πως ο Ολυμπιακός έχασε 11 βαθμούς σε 4 σερί παιχνίδια εξαιτίας της διαιτησίας. Μπορείτε νομίζω να περιμένετε τουλάχιστον να γκρινιάξουμε πριν μας κατηγορήσετε για γκρίνια.
Εγώ πάντως δεν βλέπω καμιά διαφορά στη φετινή διαιτησία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Οπότε φίλοι βάζελοι αποφασίστε:
Αν φέτος είναι μια χαρά, τότε και πριν μια χαρά ήταν.
Αν μέχρι και πέρσι ευνοούνταν σε σημαντικό βαθμό ο Ολυμπιακός, τότε φέτος ευνοείται σε αντίστοιχο βαθμό ΠΑΟ.
Όπως και νάχει την κωλοτούμπα δεν την αποφεύγετε.
σοβαρευτείτε οι βάζελοι ε. εκτίθεστε με τις ανακρίβειες σας. είδικα όταν δεν κοιτάτε την καμπούρα σας που είναι σαν το έβερεστ και μιλάτε γιά τους άλλους. ακόμα και στην παντοκρατορία του ολυμπιακού, η διαιτησία δεν έπαψε να σπρώχνει το βάζελο σε κάθε ευκαιρία. πάνω από πτώματα περνάγατε μιά ζωή, όπως τότε που ρίξατε κατηγορία τον άρη με τον αξέχαστο λάτσιο. γιαυτό και οι φίλοι μας οι αρειανοί ακόμα και σήμερα βρίζουν… τον ολυμπιακο! #-o:lol:
απλά είχατε την απαίτηση να διεκδικείτε και πρωτάθλημα όταν πότε δεν κατεβάσατε στο γήπεδο ομάδα ανώτερη από αυτή του ανταγωνιστή σας. 100 χρόνια θα περάσουν και ακόμα γιά τον παπουτσέλη και τη ριζούπολη θα γκρινιάζετε. κλάψες. 2-3 κόκκινες λέει… αυτό το ματς ήταν με το βάζελο πριν 15 χρόνια και ακόμα έχετε να το λέτε. φταίει ο μπάγιεβιτς που έκανε νόημα να κάτσει η ομάδα και να μην σας ξεφτιλίσει στο τελευταίο τέταρτο. επίσης περιμένω ανάλυση γιά το ποιά από εκείνες τις κόκκινες ήταν άδικη… ε ρε τι τραβάμε…
Ρε καλώς τον κρισπ! κανένα πρόβλημα φίλε μου! γκρινιάξτε όσο θέλετε! να σας δώσουμε και τη μανιέρα! εμένα μου αρέσει να γκρινιάζετε!
Δεν κατάλαβες τι είπα κάρβου. Είπα απλά, ότι σε προηγούμενα χρόνια η διαιτησία θα είχε φροντήσει να μην τους χάσετε. Φέτος που σας παίζει στα ίσια χάνετε βαθμούς και σας κακοφαίνετε γιατί είχατε καλομάθει. Σκέψου να σας σφάξει κιόλα! Συλλαλητήρια θα χουμε!
Ρε κρισπ, δεν είσαι αφελής, γιατί στήνεις παγίδες για βλάκες! Σιγά μην είναι το ίδιο το ένα με το άλλο. ο παο καλά καλά δεν πήρε πρωτάθλημα (και εγώ πιστεύω ότι δεν θα το πάρει) και ζήτημα είναι αν έχει πάρει 3 σφυρίγματα (ενώ πχ με τον αστέρα τρίπολης δεν του δώθηκε πέναλτι, αλλά εντάξει δεν δόθηκε και στον άρη καθαρο). Τελοσπάντων, για χάρη της συζήτησης, ας δεχθώ ότι ο παο θα το πάρει φέτος και θα είναι και μαιμού. Και πάλι όμως μια μαιμου δεν μπορεί να είναι το ίδιο με 12 μαιμούδες, έτσι κρισπ;
ΥΓ Καλά τραμπάκουλα δεν σχολιάζω. ο τύπος παίζει μπάλα σε δικό του γήπεδο. εμάς λέει έσπρωχνε η διαιτησία, αυτοί πέρνανε τα πρωταθλήματα. α, ρε αντρε μπρετόν, πατέρα του σουρεαλισμού, σώσε μας!