Ολυμπιακός

Όχι δεν είναι, αλλά έτσι λέγαμε και μεις το 97! :lol:

μα εδώ είναι το ζήτημα φίλε μου. οτι με θεούς και δαίμονες και μεγαλοεκδοτικά συγκροτήματα και κανάλια να σε αβαντάρουν τόσα χρόνια κατάφερες μιά τρύπα στο νερό! αυτό είναι ο σουρεαλισμός! και γιά παιδάκια σαν και σένα που δεν θυμούνται και στην τελική δεν θέλουν κιόλας, μιά βόλτα από το http://pesetero-blog.blogspot.com/2007/10/100-glory-days.html να διαβάσεις μερικά γεγονότα της εποχής, έτσι γιά το γέλιο βρε αδερφέ. τρείς κόκκινες σου λέει μετά… νομίζω πως τρία ακυρωμένα γκολ είναι λιγουλάκι χειρότερο… :lol:

Jm ο Ολυμπιακος εχασε ολους αυτους τους βαθμους που λες σε αυτα τα 4 παιχνιδια οχι γιατι μας βοηθησε η διαιτησια αλλα γτ δεν ειχαμε ομαδα για να μπορεσουμε οχι να βαλουμε αλλα να μπορουμε να αλλαξουμε 3 πασες.
Αλλα οτι και να λεμε το τι σκεφτεται ο καθε οπαδος δεν μπορουμε να το εχουμε στο μυαλο μας ολον αυτο τον καιρο εχω τυχει να ειμαι μπροστα σε πολλων και διαφορων οπαδικων αντιληψεων και απο τις 2 πλευρες.Ο μεν θα λεει γιατι δεν ειχε δωσει πεναλτυ στην ΑΕΚ με τον μελλμπεργκ ο αλλος θα λεει γτ δεν εδωσε πεναλτυ στον ΑΡΗ.
Ο Παναθηναικος μπορει φετος να εχει καλυτερη ομαδα.Αλλα θα εχει παντα την νοοτροπια του loser!!!Και αυτο φανηκε απο τις δηλωσεις που καναν τωρα οι παραγοντες του.Που ειχε 2 συνεχομενες ισοπαλιες και κοντεψατε να διλαυθειτε εκει μεσα.Φαντασου να ειχε παρει ο Ολυμπιακος το ματς με τον ΠΑΟΚ και να ηταν μικροτερη η διαφορα…

ναι ναι καλά! καλώς τον τον τραμπάκουλα που τα γνωρίζει όλα. Επειδή δυστυχώς δεν είμαι παιδάκι αλλά γέρος, και θυμάμαι και ξέρω! και γνωρίζω πολύ καλά τι έχει κάνει και ο παο. αλλά μην βγάζετε την ουρά σας απέξω γιατί τι να πρωτοπεί κανείς; το τι και πως έχει γίνει για να μην εξαγριωθεί ο περιβόητος λαός του θρήνου που λειτουργεί στα ότι αφορά την ομάδα του σαν τυφλή μάζα και αποτελεί σαφώς και κρίσιμη εκλογική μάζα δεν χρειάζεται να αρχίσω εγώ να το λέω. τελοσπάντων, άστο.
και για να μην έχεις και λάθος εντυπώσεις (αν και ποσώς με νοιάζει) δεν ενδιαφέρομαι καν για το μπουρδέλο που λέγεται πρωτάθλημα. και φέτος που δεν θα το πάρει ο παο δεν με νοιάζει. λίγη μπάλα θα ήθελα να βλέπω και πάνε χρόνια που δεν βλέπω, εξ αιτίας του ότι έχει δημιουργηθεί αυτή η “΄ψύχωση” που λέτε και σεις, να πάρουμε του γαύρου το πρωτάθλημα. Θες την γνώμη μου; αστον να τα πέρνει όλα, καθόλου δεν με νοιάζει και κοίταξε να φτιάξεις μια ομάδα να τσουλάει ικανοποιητικά την μπάλα. Αλλά επειδή η άλλη μάζα (αυτή των δικών μας οπαδών) θέλει το πρωτάθλημα, να σηκώσει κεφάλι (άκους εκεί;), είμαστε στο ράβε ξήλωνε κι ότι καλό φτιάξαμε το διαλύσαμε μόνοι μας επειδή το πρωτάθλημα πήγε εκεί που πήγε όπως πήγε.
Αρκετά. και μην αγχώνεστε. πάλι θα το πάρετε και θα ναι καθαρό αυτή τη φορά. Να τος ο σουρεαλισμός!

Ε, καλά την τσουλάτε φέτος τη μπάλα, τι παράπονο έχεις? :?

έλα τώρα, μιά χαρα μπάλα έχει παιχτεί κατά καιρούς. θυμήσου τη χρονιά που κατέβαινε στο ίδιο γήπεδο ο ριβάλντο, ο ζιοβάνι και ο καστίγιο και χανόταν το τόπι ή την πρώτη ομάδα του λεμονή ή ακόμα και την τελευταία του ίδιου με πολύ καλό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο. αλλά ξέχασα, αυτά είναι τα κάλπικα πρωταθλήματα…

όχι ρε κρισπ! δεν μ’ αρέσει. και για να τα λέμε όλα, ο γαύρος σε αρκετές χρονιές που πήρε τα πρωταθλήματα έπαιξε από συμπαθητική ως ωραία μπάλα. Δεν είχε το αγχος ίσως; δεν ξέρω. κάποια στιγμή έφτιαξε σίγουρα και καλή ομάδα. ο παο φαίνεται φέτος λίγο καλός επειδή οι άλλοι είναι τραγωδίες. αλλά επι της ουσίας, ανάπτυξη προβληματική, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο και αγωνιστική ταυτότητα και σίγουρα όχι θέαμα. μη μου πεις ότι είδες κανένα παιχνίδι του παο και έμεινες με ανοιχτό το στόμα ή σε γέμισε ποδοσφαιρικά; στο τέλος θα χάσουν και το πρωτάθλημα. όχι πως με νοιάζει καθαυτό το πρωτάθλημα, αλλά θα ήθελα να πάρουμε 3 σερί, να φύγει το άγχος και η ψύχωση απ’ όλους (παίχτες, διοίκηση, φιλάθλους) μήπως τον 4ο χρόνο δούμε και μπάλα.

@τραμπάκουλα: εσείς κατά καιρούς έχετε παίξει ναι, το έγραψα και στον κρισπ απόπάνω. για την δική μου ομάδα λέω. απ’ αυτήν θέλω να δω μπάλα. έχω αρκετά χρόνια. δεν συμφωνείς;

Kαι πρώτη χρονιά Σόλιντ είχαμε παίξει μπαλάρα. Γεωργάτος, Τζόλε και Ρίμπο έκρυβαν τη μπάλα από τα αριστερά και υπήρχε και ο Τουρέ που μάγευε.

συμφωνώ, η τελευταία φορά που θυμάμαι τον παναθηναικό να φοβίζει με την απόδοσή του ήταν η περίοδος 2001-2002

σωστό είναι αυτό Mr Karvou. Τουρέ! τι φινετσάτος παίχτης!

α μπράβο! στα λόγια μου έρχεσαι.

Εμείς τι να πούμε τότε?

Καλά για φέτος δεν το συζητώ καν, αν άξιζε κάτι αυτό ήταν η ψυχή που έδειξε η ομάδα σε κάποια σοβαρά ματς (τσ.λ., ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ στον 1ο γύρο). Αλλά και πέρσι που ρίξαμε 4άρες και 5άρες στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα έβλεπα μια ομάδα να κλειδώνει ματς στο 2-0 και μετά τίποτα. Πρόπερσι με Λεμονή υπήρχε το πρόβλημα φιλοσοφίας μιας ομάδας που είχε στηθεί για να παίζει καλά (πραγματικά καλά όμως, όχι απλά να κλέβει αποτελέσματα) στην Ευρώπη αλλά δυσκολευόταν με το κατενάτσιο των μικρών στην Ελλάδα.

Προσωπικά πιστεύω ότι αν στηριζόταν ο Τάκης, ακόμα κι αν χανόταν το πρωτάθλημα τότε, θα το έλυνε και το θέμα του ανοίγματος της αντίπαλης άμυνας και θα φτιάχναμε διαστημική ομάδα. Από τη μέρα που απολύθηκε και μετά έχω πάψει να πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός υπό τον Κόκκαλη θα ξεφύγει από τα μίζερα ελληνικά δεδομένα, γι αυτό και το χω ρίξει πλήρως στο χαβαλέ. Και έχω γράψει επανειλημμένα ότι με ενδιαφέρει να πηγαίνω στο γήπεδο και να χαίρομαι τη μπάλα, πράγμα που εδώ και καιρό δεν συμβαίνει.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. και γω πιστεύω ότι δεν έπρεπε να φύγει ο λεμονής τότε. θα έπρεπε βέβαια να του προσθέσει και 3 ακόμα ποιοτικούς παίχτες.

Στην Ευρώπη πάντως, όντως με Λεμονή παίξαμε μπαλάρα επιπέδου (στην Ελλάδα δεν αντεχόμασταν). Ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη είχε παίξει την καλύτερη μπάλα που έχει παίξει ελληνική ομάδα σε εκτός έδρας ματς στο Ch.L. κι ας έχασε όσο έχασε κι όπως έχασε. Και τα έχω δει σχεδόν όλα τα εκτός έδρας ελληνικών ομάδων στο Ch.L.

(και δεύτερο βάζω το Μάνστεστερ-ΠΑΟ 3-1 )

Δεν έχω τα στατιστικά εδώ αλλά δεσμεύομαι να τα κοιτάξω σπίτι για το “δεν αντεχόμασταν”.
Κυρίως ίσχυε για κάμποσα εκτός έδρας ματς.

Εγώ είμαι ικανοποιημένος με τη μπάλα του βάζελου φέτος. Ίσως γιατί δεν περίμενα θαύματα από τη μια χρονιά στην άλλη και σε σύγκριση πάντα με τα προηγούμενα χρόνια. Ας έρθει το πρωτάθλημα, να ρίξει και άλλα λεφτά η διοίκηση για CL και παίκτες (που από ότι δείχνει η νέα διοίκηση το κάνει) και σιγά σιγά θα φτιαχτεί ο νεος Παναθηναικός. Άλλωστε και ο κορμός του Παναθηναίκού το 2001-2002 πάλι δεν έγινε σε 1 χρόνο.

Στα δικά μου μάτια πάντως η τελευταία ομάδα που έπαιξε καλή μπάλα ήταν η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς την σεζόν 2002-2003. Από τότε καμία ομάδα δεν ξαναέπαιξε καλή μπάλα. Κάποιες είχαν τσαμπουκά, κάποιες είχαν ψυχή αλλά ΜΠΑΛΑ (με διάρκεια και όχι για δυο τρία παιχνίδια σε όλη την χρονιά) δεν έπαιξε καμία.

Όντως (για το θέμα διάρκειας), τότε η ΑΕΚ είχε κάνει 12-14 σερί παιχνίδια μόνο νίκες και εξαιρετική μπάλα. Νικολαϊδης τραυματίας και Ίβιτς με Τσάρτα να οργιάζουν στο γήπεδο. Κρίμα για την ΑΕΚ που την επόμενη χρονιά την κρέμασε την ομάδα ο Μάκαρος και η Original…

Aυτά που λες + μπαλάρα στην Ευρώπη…

Έντιτ: Και τωρα που το θυμήθηκα ο Μάκαρος είχε κρεμμάσει την ομάδα στα μέσα εκείνης της χρονιάς, όχι με το τέλος της και την είχαμε βγάλει με Γρανίτσα και… Χαρδαβέλα (!!!). Γι’ αυτό και μου φαίνονται αστείες οι τωρινές δικαιολογίες ΑΕΚτζήδων περί ανύπαρκτης διοίκησης. Γιατί και τότε ανύπαρκτη διοικητικά ήταν η ΑΕΚ (και γι’ αυτό δεν είχε πάρει πρωτάθλημα) αλλά ο Μπάγεβιτς είχε φτιάξει ομάδα που μας χάριζε μπαλάρα.

Βασικά εκείνη τη σεζόν η ΑΕΚ αν δεν είχε την γκρίνια των οργανωμένων για το Μπάγεβιτς θα είχε ρολάρει και νωρίτερα και τότε θα διεκδικούσε πρωτάθλημα. Με σούπερ πορεία αλλά μόνο στο β γύρο δεν πας πουθενά.
Γενικά, χωρίς σωστή διοίκηση δεν πας πουθενά και φέτος στον Ολυμπιακό το λουζόμαστε καθημερινά…