Κοίτα, γενικά στο ΣΕΦ στην Ευρωλίγκα φέτος την πιο αξιοπρεπή ήττα την είχε η Εφές με 15 πόντους. Καλά τα αντιμετώπιζαν τα παιχνίδια. Νομίζω ότι συμβαίνει το εξής. Μετά τη μίνι κακή περίοδο του βάζελου (που λογικά θα χάσει και σήμερα) και τα διθυραμβικά σχόλια για τις νίκες με Κάχα και Κίμκι, γέμισαν με άγχος ενόψει του τελικού κυπέλλου όπου πρέπει να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα με αποτέλεσμα να έχουν το μυαλό τους μόνο εκεί.
Κακή περίοδος για να μην είσαι στο παιχνίδι που παίζεις εκείνη την ώρα:):!:
Ρε σεις μπορει απλα να εριξαν λιγο την αποδοση απλα μονο και μονο για να καρατησουν περισσοτερες δυναμεις με βαζελο…Για να τα δωσουν ολα τοτε!!Γιατι ολοι ξερουν ποσο θελουν και οι φιλαθλοι και οι ιδιοι παικτες ενα τιτλο!!
Στεφ σε ενημερώνω απλά ότι μέχρι τον τελικό έχουμε ακόμα ένα ματς εντός με Καβάλα.
Ποια ακριβώς είναι η κακή περίοδος?
Και άλλο ένα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη…
Ωπ, εμβόλιμη αγωνιστική? Δεν το ξερα, εντός όμως είναι κι αυτό.
Και παίζουμε λέει με βάζελο στα καπάκια για το πρωτάθλημα, αυτά είναι!
Αυτά είναι μόνο αν είναι ευχάριστα. Αλλιώς δε θα είναι αυτά, θα είναι “άλλα”…
Αυτή η οποία μπορεί να μας πάει ακόμη και στην τρίτη θέση, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με το Μαρούσι είμαστε ισόβαθμοι:):!:
Πλησιαζει η ωρα για να δειξουν αν αλλαξε κατι ουσιαστικο φετος ή μια απο τα ιδια… Στον τελικο θα κριθει οχι μονο ενας τιτλος, αλλα και η ψυχολογια που θα αποκτησουμε για την συνεχεια…
Πιστεύεις δηλαδή ότι μπορεί να χάσουμε από Καβάλα ή ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ?
«Ιερή αγελάδα ο? Κάκος»
Μου τηλεφώνησε κάποιος από τον Ολυμπιακό: «Έγινε από το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ έφεση στην ποινή μας για τα επεισόδια στην Καβάλα. Η πρωτοβάθμια απόφαση ήταν μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, 70 χιλ. Ευρώ πρόστιμο και απαλλαγή του Δουρέκα. Εκδικάστηκε η έφεση, η μία αγωνιστική παρέμεινε, το πρόστιμο ουσιαστικά παρέμεινε-μία?τυπική αύξηση 5 χιλ. Ευρώ υπήρξε-και το μόνο που ουσιαστικά άλλαξε ήταν ότι τιμωρήθηκε ο Δουρέκας, με απαγόρευση εισόδου για δύο μήνες και με πρόστιμο».
Και συνέχισε: «Και γιατί τιμωρήθηκε ο Δουρέκας; Γιατί την ?είπε? στον Κάκο, που έπαιζε 60-40 Καβάλα. Και του φώναξε, ήρθες να μας τελειώσεις και κάτι τέτοια. Εγώ ο?βλάκας, λοιπόν, καταλαβαίνω από το αποτέλεσμα της έφεσης, κάτι τέτοιο: ?Κύριοι στον Ολυμπιακό μην πειράζετε τους διαιτητές. Μην τολμήσετε να πείτε κάτι φέτος κατά των διαιτητών?. Αλλά για κάτσε ρε φίλε, τι είναι οι διαιτητές,?ιερές αγελάδες;».
Για να καταλήξει: «Αμ δε δηλαδή είναι φέτος για μας ?που σε πονεί και που σε σφάζει? με τη διαιτησία, αμ δε να μη μιλάμε κιόλας. Άλλοι, όλα τα προηγούμενα χρόνια, κατηγορούσαν τους διαιτητές για χίλια δύο με επίσημες ανακοινώσεις τους και δεν είχαν ανάλογες επιπτώσεις».
Τι του απάντησα; «Άντε βρε από εδώ. Δεν τα πιστεύω εγώ τέτοια πράγματα. Κουραφέξαλα. Μια χαρά απόφαση είναι. Και λίγα του βάλανε του Κούλη. Όχι δύο μήνες, δύο χρόνια έπρεπε να τον τιμωρήσουν. Ποιος είναι ο Κούλης που θα τολμήσει να μιλήσει σε ολόκληρο Κάκο. Και ποιο 60-40 έπαιζε ο Κάκος υπέρ της Καβάλας. Οπαδός του Παναθηναϊκού είναι ο Κάκος, γνωστά όλα αυτά, αλλά γιατί να παίξει 60-40 στο Καβάλα-Ολυμπιακός. Διεθνής διαιτητής είναι, που σέβεται το όνομά του. Και βλακείες ήταν κι αυτά που είπε ο Ματζουράκης μετά το Ξάνθη-Παναθηναϊκός, ότι δηλαδή την ζυγαριά στο β΄ ημίχρονο ο Κάκος την έγειρε υπέρ του ΠΑΟ. Ποιος Δουρέκας και ποιος Ματζουράκης. Ο Κάκος τα ?λέει? και τα βλέπει σωστά».
Καλά δεν του απάντησα; Ο άνθρωπος βλέπει φαντάσματα.
Κώστα ζούμε, να σε διαβάζουμε και να σ’ ακούμε!
Αμάν αυτή η κλάψα πχια :razz:
Ας θυμηθούμε τι λέγαν-γινόταν πέρσι και γιατί η “κλάψα” των άλλων ήτο γραφική.
Καλά για Κάκο συμφωνώ ότι είναι ανώμαλος.Κασναφεροκουκουλομποροβιλοσπαθας μου μοιάζει. :roll:
Απλά ο Φλεβάρης είναι ο μήνας που οι ομάδες πρέπει να αρχίσουν να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους:!:
Ενοείται, ότι δεν φοβάμε αυτά τα παιχνίδια, αλλά την κατρακύλα που μπορεί να φέρει μια αποτυχία στον τελικό, στα πλέη-οφ της Ευρολίγκας, και φυσικά στον ‘‘τελικό’’ του Ο.Α.Κ.Α. για το πρωτάθλημα!
Παιδιά δεν ξέρω για το μπασκετάκι αλλά με τον Γιαννάκη δεν έχουμε προκοπή…
Εγώ παραμένω Ολυμπιακός αλλά με τον Γιαννάκη δεν περιμένω πολλά
Πολυ φοβάμαι ότι αυτός ο ανύπαρκτος ΠΑΟ στο μπάσκετ θα μας νικήσει στο τελικό κυπέλλου…
Στο ποδόσφαιρο φοβάμαι το μάτς με την Τρίπολη
Ελπίζω η ομάδα να παίξει σοβαρά
Και εγω φοβαμαι μην τα σκατωσει παλι ο Γιαννακης στον τελικο ή στο πρωταθλημα… Αλλα δεν υπαρχουν δικαιολογιες, να τα δωσουν ολα και να τους νικησουνε, δεν παει να συνεχιστει και αλλο αυτη η απουσια απο τους τιτλους. Ας δειξουν οτι μπορουν και αξιζουν μια κουπα. Αλλιως να πανε σπιτια τους αν δεν μπορουν.
Στο ποδοσφαιρο η αναμετρηση στην Τριπολη ειναι πολυ δυσκολη και θα πρεπει να ειμαστε σοβαροι και να μην υποτιμησουμε τον Αστερα. Τωρα αν κοψει και καναν βαθμο η Καβαλα στον βαζελο, καλο θα ειναι… Θετικο που ξεκιναει παλι ο Νταρμπισαιρ, αλλα και ο Ντατολο.
Παμε για διπλο σημερα…παμε για το διπλο,ΓΕΡΑ…
και βλεπουμε!
δεν έχω καλό προαίσθημα. μακάρι να βγώ ψεύτης
ελα ρε μαν…
ΕΛΑ!
θετικες σκεψεις!
και βλεπουμε λεεεμεεεε…
είναι που κέρδισε η καβάλα και σκέφτομαι πως κάτι θα στραβώσει