Ολυμπιακός

Αυτα ειναι διπλο η Καβαλα με τα βαζελακια, παμε για νικη τωρα οπωσδηποτε… Α ρε Καβαλα, ομαδαρα… Πολυ ωραια ξεκινησε η μερα, μετα το γαματο αλμπουμ των Gamma Ray, συνεχιστηκαν τα καλα νεα… Σοβαροτητα χρειαζεται και θα παρουμε τους 3 βαθμους…

[SIZE=“7”]ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!![/SIZE]

Λούα Λούα

αυτό ακριβώς. τίποτ’άλλο

και ΙΕΡΟ!

ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΓΑΜΩΤΣΙ!

πρωτη φορα που βλεπω τον ολυμπιακο πειστικο σε τοσο δυσκολο ματς φετος.εχοντας ενα μεγαλο κενο διαστημα ομως στο οποιο χαλαρωσαμε και το πληρωσαμε.νομιζω οτι το πεναλντι λαθος δεν δωθηκε,αν και εχω τις αμφιβολιες μου.

ο νικοπολίδης βρίσκει τη μπάλα στη φάση. φαίνεται καθαρά

εδιωξε πρωτα την μπαλα σιγουρα.απλα εχω αμφιβολιες για τη συνεχεια της φασης,γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν παει ο παικτης πεφτει απο τα χερια του νικοπολιδη ή μονος του.αλλα οπως και να εχει ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ρεεεεεεεεεε!:smiley:

Ρε λέτε να πάρουμε πρωτάθλημα; :lol:
Το έχω πει ξανά, δε με νοιάζει και να μην το πάρουμε, αλλά θα γελάω 10 χρόνια αν γίνει η ανατροπή!

Στο -3;…καλή φάση αλλά δεν λέει τίποτα από μόνη της, αν δεν κάνουμε διπλό και στον Εργοτέλη:):!:
Μόνοι δεύτεροι στο μπάσκετ, ας το πάρουμε σαν θετικό, αλλά στο μπάσκετ με δύο νίκες κατά του π.α.ο. όλα φτιάχνουν:):!:

Eιναι ικανοι στον παο να το χασουν και απο αυτον τον τραγικο φετος οσφπ,μπαλα ειναι δεν ξερεις τι γινεται.

8 γκολ σε δυο αγωνιστικές από το φετινό Ολυμπιακό??? :eek:

Τά χουμε δει όλα! Ή, μήπως όχι?? :stuck_out_tongue:

Queen rulez, ποιο πέναλτι αγόρι μου, εφόσον βρίσκει μπάλα η φάση έχει τελειώσει. Κι εδώ να καταγγείλω τη μετάδοση της ΝΟΒΑ ε! Να κάνουμε και παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του καναλιού. :lol:

Καλά ναι, δεν υπήρχε πέναλτι σε καμία περίπτωση.

Ο βάζελος παίζει συνεχόμενα σε Τούμπα και Ν. Σμύρνη τώρα. Αν είχε ακόμα τη διαφορά, νομίζω θα καθάριζε τα ματς. Αλλά σκεφτείτε τώρα τι αγωνία θα έχουν οι παίκτες του. Θα έχει προηγηθεί και το ματς με τη Ρόμα, η οποία βγάζει φωτιές τελευταία.

Έχει δρόμο ακόμα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια κάτι γίνεται στον Ολυμπιακό και είναι πολύ θετικό. Η απόσταση πλέον είναι πολύ μικρή και ακόμα και οι ίδιοι οι φίλοι του παο ξέρουν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η εμπειρία και η καρδιά του πρωταθλητή παίζουν μεγάλο ρόλο.

ΥΓ: Δεν υπάρχει πέναλντι για κανένα λόγο, όμως το γκολ του Ιερο ξεκινάει μάλλον από off side. Επιτέλους κύριοι διαιτητές τι θα γίνει με τις κάρτες??

σημερα μας εκατσε και καλα. βαλαμε 2 γκολ ενω οι αλλοι κοιμηθηκαν με το καλημερα. πολυ καλος ο λουα λουα. μακαρι να παιζει ετσι σε καθε ματς, γιατι βοηθησε και στην αμυνα πολυ. τωρα αν γυρισει αυτο το πρωταθλημα θα ειναι πολυ γλυκο, απλα τοτε δινει ελαφρυντικο στο κοκ να μην κανει μεταγραφες…

Ρε σαμις, με το χέρι στην καρδιά τώρα…

Προτιμάς να χάσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε μεταγραφές ή να το πάρουμε και να σπάμε πλάκα με τους βάζελους όλο το καλοκαίρι? Εγώ χαλαρά το 2ο…

Ναι, αλλά αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα, ο Θείος θα πει ότι No Τσου Λου = Νο ρευστό = Νο μεταγραφές, οπότε… ξέχασέ τες όπως και να’χει :lol:

Mαζί σου! Μόνο που δεν θα γελάμε όλο το καλοκαίρι αλλά όλη τη δεκαετία!!

πλακα μου κανεις?? εννοειται θελω το 2ο… :lol:
απλα η αληθεια ειναι οτι ειχα συμβιβαστει οτι θα το χασουμε, αλλα ξεχασα οτι ο αντιπαλος ειναι εδικος στη μαλακια…:lol:

και ετσι που παει την αλλη κυριακη ειμαστε 1οι… :smiley:

οκ,ειχα λαθος τωρα που το ξαναειδα,δεν ηταν πεναλντι,απλα αρχικα δερν ημουν σιγουρος.:slight_smile:

με τις τοσες καρτες που ειχαμε σημερα,εγινε και κατι καλο,γιατι συμπληρωσε καρτες ο μπραβο και θα πρεπει να λειψει σε καποιο ματς.επιτελους γιατι ειλικρινα δεν αντεχεται.λουα λουα και ντατολο,πολυ καλη εμφανιση,ειλικρινα νομιζω οτι τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα αν τους ειχαμε απο την αρχη της χρονιας.

πάντως υπάρχει ο κίνδυνος να πάμε σε άλλο ένα δούρειο πρωτάθλημα φέτος σε περίπτωση που ο βάζελος φέρει κανένα χ στην τούμπα και πάμε στο μεταξύ μας μάτς στο -1…