Ωραίος ο γαύρος, η Μπορντό δεν έπαιζε καμιά ιδιαίτερη μπάλα. Καμία σχέση με ομάδα φόβητρο δηλαδή.
Το γκολ στο τέλος καθαρότατο, προφανώς ο διαιτητής νόμιζε ότι έγινε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα στην μικρή περιοχή, πράγμα που προφανώς δεν ισχύει. Τώρα σε πραγματικό χρόνο δεν ξέρω αν ήταν εύκολο να το δει αυτό. Στο ριπλέι φαίνεται καθαρότατα.
Γενικά στο 2ο ημίχρονο η διαιτησία ήταν λίγο εις βάρος του γαύρου.
Άμα είχατε και Γκαλέτι θα χτυπάγατε πιο γερά το ματς, μάλλον.
Κριμα.Αξιζαμε κατι παραπανω…Με το σημερινο παιχνιδι παντως δεν το βλεπω τοσο δυσκολο να τα καταφερουμε στην Γαλλια…Βεβαια αυτοι ηθελαν μονο το αποτελεσμα αλλα θα δουμε…Παμε γερα μωρη ομαδα!!!
Για 80 λεπτα οι γαλλοι κανανε οτι θελανε μεσα στο γηπεδο,αυτοματισμοι,ταχυτητα,πρεσινγκ,αλληλοκαλυψεις παντου,το μονο που τους ελειπε ηταν η αποτελεσματικοτητα στο τελειωμα των φασεων,χωρις να κανουν βεβαια πολλες ευκαιρες.
Τραγικος ο οσφπ μεχρι το 80,το γκολ πρεπει να ειναι κανονικο παντως.
εγω σημερα,βαση της φετινης ομαδας που εχουμε,ειμαι σχετικα ικανοποιημενος απο την εμφανιση μας.η μπορντω ειχε φοβερο πρεσινγκ,ειναι καλυτερη ομαδα απο εμας,αλλα μπορουσαμε να παιρναμε κατι καλυτερο.τραγικος ο μπραβο,με ψιλοαπογοητευσε ο ντατολο και ο ιερο,αλλα προσκυνω λουα λουα κυριως και οι υπολοιποι σχετικα καλοι.ο μαρεσκα καλο παιχνιδι μετα απο καιρο.
επισης μου αρεσε που επιτελους παλεψαμε παιχνιδι μεχρι το τελος και μπορουσαμε να βαλουμε γκολ.ο διαιτητης τους εσπρωχνε ελαφρως.
Νομίζω ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μαρέσκα καθώς το φάουλ που σφύριξε απλά δεν υπάρχει! Μάλιστα σπρώχνει τον Νταρμπι ο κιπερ τους. Τέσπα, όχι ότι αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά με το 1-1 θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον το δεύτερο παιχνίδι. Δεν μασάμε ρε Ολυμπιακέ!
ο διαιτητης ντυθηκε ελληνας ρεφερι και το “εληξε” με επιθετικο φαουλ…:!:
δεν υπαρχει κατι στη φαση…
ψιλομετριο το ματς…
ο ολυμπιακος ακομη εχει αυτο το προβλημα με την φυσικη κατασταση .
και σε συνδιασμο με τους 0 (μηδεν) αυτοματισμους που εχει και τα γνωστα (και πολλα) προβληματα μας εδωσαν εναν υπερβολικα αχρωμο ολυμπιακο…
δεν βρηκα και πολλα πραγματα αξια λογου…
μονο για τις αμυντικες(ναι αυτο γραφω) βοηθειες του λουα λουα στο πρωτο στον τοροσιδη, και ακομη περισοτερο στον μπραβο στο β’…
και την κακη εντυπωση που μου εκανε ο στολτιδης σε πολλες φασεις…
ξερω οτι πολλοι μπορει να ενοχληθουν αλλα μου φανηκε β’ κατηγοριας παιχτης μπροστα στους αλλους…
α, και κατι αλλο… σε λιγο ο μελμπεργκ για να συμμαζευει τα λαθη του κεντρου θα βγαινει εως το τερμα της αλλης ομαδος…
Aπαράδεκτη η περιγραφή του αγώνα από τον Σπυρόπουλο πάντως. Ούτε ένταση, ούτε ροή, ούτε τίποτα. Κάνει μια καλή φάση με κεφαλιά ο Ολυμπιακός στο πρώτο και αυτός ούτε χαμπάρι δεν πρέπει να το πήρε…βαρεμάρα.
καθαρο φαουλ ειναι στο τελος… με το δεξι του χερι σπρωχνει τον καρασο πριν τον ακουμπησει αυτος… κ οπως ειναι γνωστο η παραμικρη επαφη στον τερματοφυλακα στη μικρη περιοχη ειναι φαουλ…
ολυμπιακος υπηρξε μετα το 80 κ πιστευω οτι φοβηθηκε το ματς περισσοτερο απο οτι επρεπε…αλλα με τετοια χαφ δεν μπορεις να ζητας παραπανω στην ευρωπη…
μισέλ πλατινί κύριοι. ο γουέμπ δεν ήταν αυτός ο διατηταράς που αποβάλλει στις τρείς κίτρινες? ζω γιά μιά τέτοια εκτός έδρας διατησία.
στο ματς τώρα, έκανε ένα μαγικό ο μπόσκο και εξαφάνισε τον ντάτολο βάζοντάς τον στο κέντρο. επίσης μόνο εμένα μου φάνηκε πως έπρεπε να βγάλει μαρέσκα γιά να βάλει ντάρμπι και όχι τον μήτρογλου?
νομίζω αυτή η Μπορντό που είδα σήμερα είναι η πιο εύκολη ομάδα που μπορείς να συναντήσεις σε τέτοια φάση. Και ενώ σου χαμογελά ο θεός και δεν σου φέρνει κανά μεγαθήριο αντίπαλο εσύ θείε κόκκαλη έχεις φροντίσει να έχεις αποδυναμώσει την ομάδα.
κατά τα άλλα νομίζω πως οι παίκτες έκαναν ότι μπορούσαν και με το παραπάνω. Ο μαρέσκα θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα (με το ψαράκι…) αλλά όταν το έκανε του το ακύρωσαν άδικα για μένα. shit happens , ας είχαμε πάρει κανά παίκτη και κανά προπονητή το καλοκαίρι να περνάγαμε τώρα τα γαλλάκια…
Ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν πολύ καλύτερος από ότι περίμενα. Ναι δεν έχουμε τη φυσική κατάσταση των Γάλλων, ναι δεν έχουμε την ομοιογένεια τους, ναι δεν έχουμε το υλικό τους και δεν είμαστε οι πρωταθλητές Γαλλίας που βγήκαν άνετα πρώτοι στον όμιλο τους (πέταξε έξω τη Μπάγερν), αλλά εμείς κάναμε ακόμη κι έτσι 14 σουτ με τα 7 προς την εστία και περίπου τόσες ήταν και οι μεγάλες ευκαιρίες μας. Από την άλλη η Μπορντώ κατάφερε να βάλει ένα γκολ από το πουθενά στο 45+2 και με ανούσια κατοχή κατάφερε μόνο να κάνει 3-4 σουτ πάνω στα σώματα των αμυντικών μας.
Ναι, δεν παίξαμε τη μπάλα του αιώνα, ναι δεν ήμασταν η ομάδα που θα κέρδιζε το ματς μαρς, αλλά δεν ήμασταν για να χάσουμε. Μπράβο στο αμυντικό μας δίδυμο, τον Λούα Λούα και τον Μήτρογλου που ό,τι μπορούσαν έδωσαν. Ο Ζαϊρί ήταν αναμενόμενο να μη μπει ποτέ στο ματς. Αν του ταίριαζαν οι Γαλλικές άμυνες θα είχε παραμείνει στη Γαλλία. Μαρέσκα& Στολτίδης έχουν μηδέν (zero(null(0))) εκρηκτικότητα με αποτέλεσμα μέχρι να στρίψουν το κορμί τους να έχουν πέσει πάνω τους 3 παίκτες, ενώ Λεντέσμα πέθανε λίγο πριν γίνει αλλαγή. Για τον Τοροσίδη δεν έχω κάτι να πω. Είμαι βέβαιος πως οι σκάουτερ της Μαρσέιγ θα αναρωτιόντουσαν γιατί τους έστειλαν να τον παρακολουθήσουν.
Τελευταία μου παρατήρηση η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ περιγραφή του Mega. Πραγματικά δεν υπήρχε αυτή η περιγραφή. Μόνο που δεν άρχισε να μας λέει και τι πρέπει να αλλάξει ο Μπλαν για να βάλει η Μπορντώ 2ο γκολ στον Ολυμπιακό!
Ορισμένες από τις ατάκες:
Αναμενόμενο το γκολ της Μπορντώ (δεν έχει κάνει φάση προηγουμένως)
Κρίμα για το τερματοφύλακα που ο διαιτητής δεν είδε την απόκρουση και έδωσε ελεύθερο σβήνοντας από τα στατιστικά του μία ακόμη απόκρουση (σε τετ α τετ του Λούα Λούα!)
Ο τερματοφύλακας ελέγχει τη φάση (ενώ έσκαγε πάνω στο δοκάρι γιατί δεν έφτανε να πιάσει τη μπάλα και την πέταγε κόρνερ)
Ο Ολυμπιακός χρειάζεται σήμερα παίκτες όπως ο Λούα Λούα που είναι στον κόσμο τους ( το παληκάρι σήμερα όλη την ώρα εκτελούσε πιστά τακτικές εντολές!!!)
Και πάρα πολλά ακόμη. Ζήλεψα όσους ήταν στο ναό και δεν άκουγαν την περιγραφή…